2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Baskalarının yanında hıc cvp vermedım diyorsun ya bizim de en büyük sorunumuz bu sanırım. Bu özelliği kazanmayı cok istiyorum cunku gercekren baskasının yanında söylediği bişiye muhaliflik yapınca onu ezmiş oluyorum bunu sonradan tartıstıgımızda farkedıyorum ama bir türlü yine vazgeçemiyorum bu huyumdan eskisine göre bir tık iyiiym diyelim . Dediğin gibi zaten birebirken istediğini söyle eleştir zaten aynı noktaya geliyorsun. Ama baska ortamda cok üstelememek en güzeli ilişkinin geleceği için

Hamilelikte göbeği tuylenen arkadaslar bunların doğumdan sonra dökülme ihtimali var mı yoksa alicam dayanamiycam sinir oluyorum
Ben ellesmedim hiç öylece duruyorlar alıştık birbirimze

Bende hiç başkalarının yanında cevap vermem ben hatta ilişkimize kimseyi karıştırmam tartıştığımız zaman da kimseye anlatmam bile o derece gizli tutarım herşeyi çünkğ bana anlatan oluyordu ben yıllar geçsede unutmazdım görünce akşıam gelirdi sorunları dedim bu böyle sen unutursun anlattığın kişi unutmaz mantığıyla kimseye anlatmam da

Evet ben de tartısma konusunu asla anlatmam bana anlatılmasından da cok hoslanmam

İnşallah en sağlıklı zamanda gelsin yanına minnosun gözün aydın

Ayrıca yıllarca adliyede çalışmış birisi olarak söyleyebilirim ki; aslında üslup gerçekten önemlidir ve üsluptan bahsetmişken altını çizmek isterim ki çirkef çok çirkin anlamı olan bir kelimedir ve tck da yargıtay kararı ile emsali vardır ve hakarettir. Sanırım bu nedenle gerildim ikidir denilince neyse uzatmıyorum ama bugünlük benden bu kadar

Aa kız alındın mi geyik döndürüyoruz diye dedim ben çok alıngan değilimdir goygoy yaparken o yüzden düşünemedim. bilsem der miyim hiç özür dilerim alindinsa

Aa kız alındın mi geyik döndürüyoruz diye dedim ben çok alıngan değilimdir goygoy yaparken o yüzden düşünemedim. bilsem der miyim hiç özür dilerim alindinsa
Üslup takıntından bahsettiğin için böyle bir örnek vermek istedim. Burada tabiki geyik yapıyoruz ancak bunun bir üslup sınırı var siye düşünüyorum. Normalde konuları çok böyle ciddileştirmem ama üslup üslup üslup denilince ve hiç tanımadığın bir insana böyle üslupta bulununca belirtmek istedim. Yoksa geyik yapalım eğlenelim eller havaya yapalım. Amacımız gerilmek değil. Ki benim burdaki bulunma amacım tamamen eğlence. O nedenle ayhhh şişmeye gerek yok tamam zaten hamileyiz birde bu mevzuyu uzatamicam. Şuan en son ihtiyacımız olan şey bu zira. Haydi öpüldünüz

İyi olmaya çalışıyorum kızlar,

Bebeğim yoğun bakımda yanına gidiyorum her gün, dikişler daha iyi sanırım sol tarafında hafif enfeksiyon olduğu için çok ağrılarım oldu, daha iyiyim ama artık kendi işimi kendim görüyorum, bebeğim ameliyat olacak, kahroluyorum, çok ağlıyorum, zor ve yıpratıcı süreç, kilo alması bekleniliyor

Doğum sonrası 1 haftada 7 kilo verdim. Bazen çok üzüldüğüm için iştahsızlık çekiyorum.

Güzel günlere olan inancımı asla kaybetmek istemiyorum.

Ben hersey yaptim vallahi yerleri supur sil camlar petekler wc banyo dolap içleri yarından itibaren buzluk çalışmalarına başlıcam
Oo bu ne hamaratlık ben pzartesi başlicam kendimi öyle şartlandırdım

Dışarıda asla ama asla aile bireylerim ile tartışmam yada tartışmaya mahal vermem. Evde içinden geçerim o ayrı. Ama evde. Kocamda bu huyumu sever ve sürekli de haklı çıkarım o nedenle kendimi haklıyken haksız duruma sokmam

Bundan sonra dikkat ederim

Alllaaaahimmmmm

Rabbim yardımcın olsun canım imtihan zor dışardan konuşmak kolay… seni hiçbirimiz hakkıyla anlayamayız tabiki ama dua ederek yanında manevi güç olarak bulunabiliriz biiznillah. Rabbim sabredenleri sever sen bunun idrakinde bir annesin. Ama artık annesin. Rabbim bizi bu konuda kadınlara anneliği vererek bizleri çok kuvvetli yapmış aslında. Annelik başlı başına büyük bir güç. Herşeye göğüs gerebilecek gibi herşeyle başa çıkacak gibi. Sende de o güç var canım. Bebişinin sana çoooook ihtiyacı olacak gücünü ayarlı kullan tüketme yıpratma kendini o nedenle.
Evet insanız gözümüz yaşaracak kalbimiz hüzünlenecek illaki ama geçecek biiznillah sana ne desem boş biliyorum çünkü yaşayan sensin ama dua ediyor olacağım bunu bil oldumu aklımdasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…