Baskalarının yanında hıc cvp vermedım diyorsun ya bizim de en büyük sorunumuz bu sanırım. Bu özelliği kazanmayı cok istiyorum cunku gercekren baskasının yanında söylediği bişiye muhaliflik yapınca onu ezmiş oluyorum bunu sonradan tartıstıgımızda farkedıyorum ama bir türlü yine vazgeçemiyorum bu huyumdanKarşımdaki insanı tanıyorsam, neyi neden yaptığını anlayabiliyorsam, iyi niyetli ve merhametli ise kelimelere, kavramlara çok takılmam. Kocamda bu huyumu çok sever. Dırdırcı bir hatun hiç olmadım. (Verdiğim örnek genel bir örnek konu üzerinden anlatıyorum sadece) başkalarının yanında kocama hiç cevap vermedim. Daha öncede belirtmiştim evde halletmeyi severim herşeyi. Zaten öyle olsam kocamda inadına yapar huyunu biliyorum. Yardımcı olması benim için şuan yeterli. Ama memurluk yaparken oda yardım değil görev olduğunu idrak ederdi. Yapardı hala da yapar gerçi. Hayatımızdaki konum da etkili aslında. Ev hanımı olmayı da ben seçtim. Kocam istifa etmeme sadece destek oldu ha istiyormuydu çok istemezdi. Söyledi de ama saygı duydu. Falan kısaca hayatımı özetledim ya laneyse sonuç olarak kocişimden memnunum koy dötüne salla
Ben ellesmedim hiç öylece duruyorlar alıştık birbirimzeHamilelikte göbeği tuylenen arkadaslar bunların doğumdan sonra dökülme ihtimali var mıyoksa alicam dayanamiycam sinir oluyorum
Bende hiç başkalarının yanında cevap vermem ben hatta ilişkimize kimseyi karıştırmam tartıştığımız zaman da kimseye anlatmam bile o derece gizli tutarım herşeyiBaskalarının yanında hıc cvp vermedım diyorsun ya bizim de en büyük sorunumuz bu sanırım. Bu özelliği kazanmayı cok istiyorum cunku gercekren baskasının yanında söylediği bişiye muhaliflik yapınca onu ezmiş oluyorum bunu sonradan tartıstıgımızda farkedıyorum ama bir türlü yine vazgeçemiyorum bu huyumdaneskisine göre bir tık iyiiym diyelim . Dediğin gibi zaten birebirken istediğini söyle eleştir zaten aynı noktaya geliyorsun. Ama baska ortamda cok üstelememek en güzeli ilişkinin geleceği için
Biz de bakistik bugün uzun uzun sabrediyorumBen ellesmedim hiç öylece duruyorlar alıştık birbirimze
OlabilirBence instagramdan takipleşebiilirz bebelerimizi ordan gönderirirzz
Ne olur ne olmaz özelden atıyoruz kuzu dur sana da atiyimOlabilir
Evet ben de tartısma konusunu asla anlatmam bana anlatılmasından da cok hoslanmamBende hiç başkalarının yanında cevap vermem ben hatta ilişkimize kimseyi karıştırmam tartıştığımız zaman da kimseye anlatmam bile o derece gizli tutarım herşeyiçünkğ bana anlatan oluyordu ben yıllar geçsede unutmazdım görünce akşıam gelirdi sorunları dedim bu böyle sen unutursun anlattığın kişi unutmaz mantığıyla kimseye anlatmam da
İnşallah en sağlıklı zamanda gelsin yanına minnosun gözün aydınMerhaba kızlar doğum dün oldu ben daha yeni yeni kendimi toparlamaya başladım
Doğumdan sonra bana magnezyum verdiler o da beni çok fena etti ama şuan iyim biraz ağrılarım var
Vücudumdaki ödem geçmedi hareketlerimi çok kısıtlı yapıyorum bu da beni zorluyor
Ama Bugün Göktuğumu gördüm çok şüküriçimde kıpır kıpır olamayan yavrum küvezde eli ayağı hiç durmuyordu
Aa kız alındın mi geyik döndürüyoruz diye dedim ben çok alıngan değilimdir goygoy yaparken o yüzden düşünemedim. bilsem der miyim hiç özür dilerim alindinsaAyrıca yıllarca adliyede çalışmış birisi olarak söyleyebilirim ki; aslında üslup gerçekten önemlidir ve üsluptan bahsetmişken altını çizmek isterim ki çirkef çok çirkin anlamı olan bir kelimedir ve tck da yargıtay kararı ile emsali vardır ve hakarettir. Sanırım bu nedenle gerildim ikidir denilince neyse uzatmıyorum ama bugünlük benden bu kadar
Ben hersey yaptim vallahi yerleri supur sil camlar petekler wc banyo dolap içleri yarından itibaren buzluk çalışmalarına başlıcamCamları perdeleri bende ellemicem eşimde o işler yerleri süpür sil koltuk silcem büyle snxjd
Üslup takıntından bahsettiğin için böyle bir örnek vermek istedim. Burada tabiki geyik yapıyoruz ancak bunun bir üslup sınırı var siye düşünüyorum. Normalde konuları çok böyle ciddileştirmem ama üslup üslup üslup denilince ve hiç tanımadığın bir insana böyle üslupta bulununca belirtmek istedim. Yoksa geyik yapalım eğlenelim eller havaya yapalım. Amacımız gerilmek değil. Ki benim burdaki bulunma amacım tamamen eğlence. O nedenle ayhhh şişmeye gerek yok tamam zaten hamileyiz birde bu mevzuyu uzatamicam. Şuan en son ihtiyacımız olan şey bu zira. Haydi öpüldünüzAa kız alındın mi geyik döndürüyoruz diye dedim ben çok alıngan değilimdir goygoy yaparken o yüzden düşünemedim. bilsem der miyim hiç özür dilerim alindinsa
Güzel kızlar bizi arada güncelleyin ne durumdasınız, lohusalık nasıl geçiyor, bebişleriniz nasıllar, umuyoruz çok iyisinizdir.@tospalak @Minikmucizem9494 difembahyaa
Canım senden hala haber gelmedi. Umuyoruz iyisinizdir.@Cookiee
Kızlaaaaarrr selamson haftalara girdik artık maşaAllah bebişlerimiz de sağlıklı elhamdulillah şimdilik bir sıkıntımız da yol çok grup olarak bu sevindirici bir durum aslında 33-34-35 haftalar gayet güzel maşaAllah Rabbim doğumlarımızı da kolaylaştırsın hepimizin
AdChoicesTabi mide yanmaları, mide bulantıları, gerilmeler, kasılmaları normal karşılıyor doktorlar. Yemeklerinizi ne kadar erken yerseniz o kadar rahat ediyorsunuz
ADVERTISINGben dün çenemi tutamadım eşimin d gününde bişiler yapmışlar oda bana getirdi birer ısırık almama rağmen midem bulamdı mesela. Ne çekiyorsak çenemizden he çok acı çekenler daha çok ızgara soteye yönelse mesela daha az yanma olabilir diye düşünüyorum nacizhane
Bu arada aşı vuruldum, hemde 3 lüyfü yani, gram acımadı da ağrımadı da maşaAllah. ayyy ne kadar korkmuştum gece sol kolum kesin acıyacak diye işte herkeste herşey farklı oluyor çok fazla kişiselleştirmemek lazım demekki doğuma da öyle bakmak lazım diye düşündüm. Kimseden etkilenmemek lazım herkesin çektiği kendisine ağrısı sızısı kendisine yani.
Herkese hayırlı günler diliyorum
Bu arada @Cookiee Merak ediyoruz seni
@tospalak @Minikmucizem9494difembahyaa nasılsınız? Herşey yolunda mı?
Oo bu ne hamaratlık ben pzartesi başlicam kendimi öyle şartlandırdımBen hersey yaptim vallahi yerleri supur sil camlar petekler wc banyo dolap içleri yarından itibaren buzluk çalışmalarına başlıcam
Dışarıda asla ama asla aile bireylerim ile tartışmam yada tartışmaya mahal vermem. Evde içinden geçerim o ayrı. Ama evde. Kocamda bu huyumu sever ve sürekli de haklı çıkarım o nedenle kendimi haklıyken haksız duruma sokmamBaskalarının yanında hıc cvp vermedım diyorsun ya bizim de en büyük sorunumuz bu sanırım. Bu özelliği kazanmayı cok istiyorum cunku gercekren baskasının yanında söylediği bişiye muhaliflik yapınca onu ezmiş oluyorum bunu sonradan tartıstıgımızda farkedıyorum ama bir türlü yine vazgeçemiyorum bu huyumdaneskisine göre bir tık iyiiym diyelim . Dediğin gibi zaten birebirken istediğini söyle eleştir zaten aynı noktaya geliyorsun. Ama baska ortamda cok üstelememek en güzeli ilişkinin geleceği için
Bundan sonra dikkat ederimÜslup takıntından bahsettiğin için böyle bir örnek vermek istedim. Burada tabiki geyik yapıyoruz ancak bunun bir üslup sınırı var siye düşünüyorum. Normalde konuları çok böyle ciddileştirmem ama üslup üslup üslup denilince ve hiç tanımadığın bir insana böyle üslupta bulununca belirtmek istedim. Yoksa geyik yapalım eğlenelim eller havaya yapalım. Amacımız gerilmek değil. Ki benim burdaki bulunma amacım tamamen eğlence. O nedenle ayhhh şişmeye gerek yok tamam zaten hamileyiz birde bu mevzuyu uzatamicam. Şuan en son ihtiyacımız olan şey bu zira. Haydi öpüldünüz
AlllaaaahimmmmmÖncelikle kestane balının memleketi kastamonudan herkese selamlar fkfkkdşd
Emekçi kadınlar gününüzü kutlarım canlarımBugün bizim kontrol günümüzdü, sizi güncellemeden önce @Karusel senin göreceğin rüyayı… demek istiyorum o nası rüya kız ahhahshdj ayrıca @Afratafrac kuşum hem tekrar son iş gününü kutluyorum, hem de paylaştığın bilgiler için teşekkür ediyorum. Kopuk kopuk okuyabildim, aklımda kalan iki ana başlık bunlardı, bir de @tospalak’ın toparlanmasına çok sevindim ve @Cookiee ’nin iyi olmasına
Çociğim iyi teyzeleri, pozisyonu aynı, yüzünü plasentama gömmüş yine göstermedi eşoleşek, şaşırmadık. Geçen haftadan bu yana sadece 50gr almış gibi göründü ultrasonda ama tabi ki hiç sallamadım, çünkü nisan analığı bunu gerektirir. Doktor da hiç endişelenmedi zaten, aa iyi bakamamış mıyım bu hafta çocuğa dedim belki geçen hafta şişko ölçtük hehehe falan dedi dalga geçti. Nabzım çok hızlı atıyor benim son zamanlarda burada da yazmıştım zaten, onu söyledim nefes nefese kalırsan sağına ya da soluna yatarak bir süre dinlen düzelmezse konuşuruz dedi, yine bildiğimiz şeyler nisan anasına ne anlatıyon yiğidim dedim içimden ama bilgi tekrarı olsun diye paylaşıyorum dkfkdkk. Nstde biraz sancım çıktı, yine birkaç gündür sancı mı hareket mi çok emin olamadığım hareketlenmeler yaşıyordum bu nst sırasında da oldu, yalancı sancıymış herhalde, yüzüncü haftamdayım artık vakti gelmişti açılın lan ben de sancılanıyom heheh yakaladım siziDoktor suyu mu az içtin acaba falan dedi, yööö dedim ben yalaktan içer gibi su içiyorum neyse sen yine de bol sıvı al dedi, emredersin gomutanım dedim. Halbuki yolda çok trafik vardı kocamla birbirimize girdiydik önümüzdeki araç yüzünden, kesin ondan oldu. Zaten tansiyonum da normalden yüksek çıkmıştı. Hep ondan. neyse sonra sinemaya falan gittik, güzel vakit geçirdim, kocamı da affettim heheh.
Doktora göre her şey yolunda giderse üç haftam var, ben götümü sıkıp dörde tamamlarım gibi düşünüyorum. Şimdilik böyle. Bakalım kahramanımız haftaya neler yaşayacak
Rabbim yardımcın olsun canım imtihan zor dışardan konuşmak kolay… seni hiçbirimiz hakkıyla anlayamayız tabiki ama dua ederek yanında manevi güç olarak bulunabiliriz biiznillah. Rabbim sabredenleri sever sen bunun idrakinde bir annesin. Ama artık annesin. Rabbim bizi bu konuda kadınlara anneliği vererek bizleri çok kuvvetli yapmış aslında. Annelik başlı başına büyük bir güç. Herşeye göğüs gerebilecek gibi herşeyle başa çıkacak gibi. Sende de o güç var canım. Bebişinin sana çoooook ihtiyacı olacak gücünü ayarlı kullan tüketme yıpratma kendini o nedenle.İyi olmaya çalışıyorum kızlar,
Bebeğim yoğun bakımda yanına gidiyorum her gün, dikişler daha iyi sanırım sol tarafında hafif enfeksiyon olduğu için çok ağrılarım oldu, daha iyiyim ama artık kendi işimi kendim görüyorum, bebeğim ameliyat olacak, kahroluyorum, çok ağlıyorum, zor ve yıpratıcı süreç, kilo alması bekleniliyor
Doğum sonrası 1 haftada 7 kilo verdim. Bazen çok üzüldüğüm için iştahsızlık çekiyorum.
Güzel günlere olan inancımı asla kaybetmek istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?