- 12 Nisan 2019
- 24.240
- 38.334
- 598
Ebced yuzundenİsmin belli değil miydi canjm senin niye kafanı karıştırdın![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ebced yuzundenİsmin belli değil miydi canjm senin niye kafanı karıştırdın![]()
Kiz ben cocuga isimli giydireym diyorum sen valiz diyorsunKendi Fotonu bastır bence valize de skdkdkdk
Benim aklımda bir kaç isim varda iki isim koyacağımız için uyumlu olması gerekiyor o da ayrı bir konuBen kapı susu sayfalarında gezıyorum 2 3 gundur, 3 ısımde kararsız kaldım![]()
Akilli kadinsin vesselamKagıtların ıkısıne de kerem yaz, tarafsız bırı ceksın kurayı![]()
Yaz buraya yardimci olalim canimBenim aklımda bir kaç isim varda iki isim koyacağımız için uyumlu olması gerekiyor o da ayrı bir konu
Kerem Ali de çok güzel yaKerem Ali istiyor bizimki
Bende sadece Kerem istiyorum
Caysın diye birkac gun ona kremalinin babasi diye seslendim
Gece uyumadan iyi geceler kremalimin babasi falan dedim güldü gecti vazgecmedikura cekelim bari dedim
![]()
Alp ismini çok seviyorum, kuzenim koymamış olsaydi Alp koyacaktım ben de.Kerem alp koyunona da dıceksin simdi kramp
Biz yazı tura yaptık. 2 kere de ben kazandım kabul etmediAy erkek ismi bulmak daha zor ya
Simdi de esimle ikileme dustuk aksam kura cekicez![]()
Arkadaşımın önerisiyle ben bundan almayı düşünüyorum, seninki daha kaliteli duruyor. Geçen haftalarda bime de gelmişti bu tarz bir ürün denk gelirsen bakabilirsinKızlar hastane için böyle bir şey alacağım. Alanlar fotoğraf atmış fena değildi. Ama daha güzeli de olabilir. Alacak olan veya daha güzelini bilen var mı ?
Evet benim attığım daha iyi canım, ama daha iyilerine de açığımArkadaşımın önerisiyle ben bundan almayı düşünüyorum, seninki daha kaliteli duruyor. Geçen haftalarda bime de gelmişti bu tarz bir ürün denk gelirsen bakabilirsin
Ona inanma canım ya benim de çok düşük çıktıEbced yuzunden![]()
Bence üstten görünen bir organizer daha iyi olabilir ben de alıcam almadım dahaKızlar hastane için böyle bir şey alacağım. Alanlar fotoğraf atmış fena değildi. Ama daha güzeli de olabilir. Alacak olan veya daha güzelini bilen var mı ?
Valize koymak için mi ?Bence üstten görünen bir organizer daha iyi olabilir ben de alıcam almadım daha
İyisek ve bebek iyise aman kilolar pekte önemli olmuyor artık. Dediğiniz gibi elbet bir günBendede aynı sorun var 35 yaşındayım normal hayatımda hiç 50 kilonun üstünü çıktığımı hatırlamıyorum ilk doğumumu 56 kiloyla yapmıştım şimdi 16 haftalık hamileyim geçen gittim 50,800 çıktım doktorumla gülüştük hatta 800 gr almışsın diye yaşım daha gençken çok takardım kafaya alıştım galiba bende saldım teselli ediyorum işte arada kendimi elbet bir gün Semra diyebekliyorum bakalım
![]()
Evet canımValize koymak için mi ?
Arkadaşımın önerisiyle ben bundan almayı düşünüyorum, seninki daha kaliteli duruyor. Geçen haftalarda bime de gelmişti bu tarz bir ürün denk gelirsen bakabilirsin
Yok canım üstü açık istemiyorum. Zaten boy boy olacağı için, neyin nerde olacağı belli olacak. Bir de onları sonradan kullanacağım için, içine koyacağım şeylerde tozlanma yaşamak istemiyorumBence üstten görünen bir organizer daha iyi olabilir ben de alıcam almadım daha