2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Vajinasinda zonklama yasayan oldu mu?
Sabahtan beri arada oluyor
1 2 hafta once de olmustu
Hatta makatta bile baski hissediyorum ara ara
Normal bi durum mu acaba
3-4 gündür kafayı yemiştim bu yüzden. Kime sorsam (önceden doğum yapmış veya hala gebe olanlara) çok normal dediler. Sıra bile kesmiştim doktora gidecektim. İptal ettim

3-4 gündür kafayı yemiştim bu yüzden. Kime sorsam (önceden doğum yapmış veya hala gebe olanlara) çok normal dediler. Sıra bile kesmiştim doktora gidecektim. İptal ettim
Bende endise ettim
karin agrilari vs normal ama vajinada zonklama cok tuhafima gitti panikletti beni
randevuma da 18 gun var daha
Cok devam ederse yine bi giderim belki
Seninki gecti mi bu surecte🤕

Bende endise ettim
karin agrilari vs normal ama vajinada zonklama cok tuhafima gitti panikletti beni
randevuma da 18 gun var daha
Cok devam ederse yine bi giderim belki
Seninki gecti mi bu surecte🤕
Dinlememeye çalışıyorum. Gün içerisinde oluyor, tamamen geçmedi ama ya dinlemediğim için hafiflediğini düşünüyorum ya da cidden hafiflemiştir

Ben de aranıza katılıyorum inşallah.
Ben ilk bebeğimde YBB KULLANDİM.
bunda da ybb ye devam edeceğim.yalniz bebeğin ilk ayında hazır bez kullanmayı düşünüyorum.daha sonra normal bezlerine geçebilirim....

Israrla öneriyorum en önemli sebebi;;;;PİSİK KIZARIKLIK YAPMİYOR HANİMLARRRRRRRR🥳🥳🥳🥳🥳🥳👏👏👏👏

Dün ayrıntılı ultrason yaptırdım , baya uzun sürüyor , bebeğin herşeyine bakılıyor , çok şükür iyi dedi doktor , darısı size , teste giderken hafif tatlı yiyin hareket etsin , ben meyve suyu falan içip 15 dakika yürürdüm ancak öyle gösterdi yüzünü , çok güzeldi görmek , 4 boyutlu , ağzı , burnu kime benziyor diye yorum yaptık eşimle .

Vajinasinda zonklama yasayan oldu mu?
Sabahtan beri arada oluyor
1 2 hafta once de olmustu
Hatta makatta bile baski hissediyorum ara ara
Normal bi durum mu acaba
Ben de sanki bir şey batıyormuş gibi hissediyorum.Sürekli olan bir şey değil arada bir anda oluyor tedirgin ediyor beni.

Dün ayrıntılı ultrason yaptırdım , baya uzun sürüyor , bebeğin herşeyine bakılıyor , çok şükür iyi dedi doktor , darısı size , teste giderken hafif tatlı yiyin hareket etsin , ben meyve suyu falan içip 15 dakika yürürdüm ancak öyle gösterdi yüzünü , çok güzeldi görmek , 4 boyutlu , ağzı , burnu kime benziyor diye yorum yaptık eşimle .
Yaa ne guzell Darısı bizim başımıza inşallah 🥰

Ben de aranıza katılıyorum inşallah.
Ben ilk bebeğimde YBB KULLANDİM.
bunda da ybb ye devam edeceğim.yalniz bebeğin ilk ayında hazır bez kullanmayı düşünüyorum.daha sonra normal bezlerine geçebilirim....

Israrla öneriyorum en önemli sebebi;;;;PİSİK KIZARIKLIK YAPMİYOR HANİMLARRRRRRRR🥳🥳🥳🥳🥳🥳👏👏👏👏
Yikanabilir bebek bezi ben de arastirdim ama kaka yapınca nasıl temizliycem o bezi :( uğraşamam diye vazgeçtim geri

Yikanabilir bebek bezi ben de arastirdim ama kaka yapınca nasıl temizliycem o bezi :KK43: uğraşamam diye vazgeçtim geri
Şöyle ki;ben kakasını klozette taharet musluguna tutarak akitiyorum.insnin elim hiç değmiyor kakaya..daha sonra bezlerini hergun yada günaşırı makine ye atıp yikiyorum
10 aydır kullanıyorum... sıkıntı yok simdilik

Benim oğlum günde 4-5 kez kaka yapardı 😀 düşünemiyorum ben cildiririm herhalde, evde olsam yıkanabilir bez naylon atık olmamasi açısından çok güzel ama çalışırken doğa dostu olamıyorum malesef 😭

Kızlar bez olarak ne aldınız?Birde 1 numara ve 2 numara kaç paket ya da kaç adet almak lazım? Molfix indirimi vardı Hepsiburada da ama yapısı değişmiş, çok incelmiş ıslaklık gostergesi yok yazanlar olmuş eski paketleri çok iyiymiş almadım o yüzden.Prima bütçemi çok sarsar maalesef alamam, sleppy ilk aylar için olur diyenler var emin olamadım, goon markaya iyi diyorlar bende bilemedim indirim oldukça bir kaç paket alayım diyorum

Benim eşim de elini koyuyor konuşuyor hiç tık yok kıyamam ya 😬
B
Maşallah subannallah🧿 bende çarşamba gidicem aşırı meraklıyım inşallah sağlıklıdır kızıkam 🫶🫶

Aranızda sağlıkçı var mı kızlar babamın sonucu çıktı kanser hastası kendisi.kemiklerde difüz radyolüsent yazıyor bunun ne olduğunu bilen var mı?

Kızlar bez olarak ne aldınız?Birde 1 numara ve 2 numara kaç paket ya da kaç adet almak lazım? Molfix indirimi vardı Hepsiburada da ama yapısı değişmiş, çok incelmiş ıslaklık gostergesi yok yazanlar olmuş eski paketleri çok iyiymiş almadım o yüzden.Prima bütçemi çok sarsar maalesef alamam, sleppy ilk aylar için olur diyenler var emin olamadım, goon markaya iyi diyorlar bende bilemedim indirim oldukça bir kaç paket alayım diyorum
Ben sleepy aldım canım, baya da aldım büyük ihtimal elimde patlayacak 😅😅

Şöyle ki;ben kakasını klozette taharet musluguna tutarak akitiyorum.insnin elim hiç değmiyor kakaya..daha sonra bezlerini hergun yada günaşırı makine ye atıp yikiyorum
10 aydır kullanıyorum... sıkıntı yok simdilik
Ya işte bu herkesin yapabileceği birşey değil, mesela ben maalesef yapamam. Midem çok hassas. Kaka kusmuk ve kendi regl kanım bile beni mahvediyor hiç tahammülüm yok. Bi kakalı bezi suya tuttuğumu hayal ettim de midem ağzıma geldi ☹️

Back
X