Aa ben de 21-22 gibi alayım o zaman canımBana detaylı için 22+6 ya gün verdiler
Bunu ben de merak ediyorum acı esigim 0 bile değilMaşallah, Allah bana da nasip etsin bu şekildepeki kaç cmden sonra çekilmeyecek ağrı oluyor. Acı eşiğim düşük değil, tamamen yok yani 0
Benim karnıma değil de kasıklarima bazen bir iki saniyelik batma giriyor canım ama bence normaldir rahim ve Bebek büyüdüğü içinKarnina kramp giren var mı, öyle sancı vs değil baya rahmime kram giriyor bazen ani hareketlerde. Bı kaç saniye hareket edemiyorum canım çok yanıyor.
23e kadar yapılıyormuş zaten. Benimki de biraz geç olmuş ama napalım artık öyle verdiler. En güzeli 21-22 arası dediğin gibiAa ben de 21-22 gibi alayım o zaman canım
İlk trimester daha yoğun yaşıyordum bunu ama hala zaman zaman oluyor bana da. En son birkaç gün önce yaşadımKarnina kramp giren var mı, öyle sancı vs değil baya rahmime kram giriyor bazen ani hareketlerde. Bı kaç saniye hareket edemiyorum canım çok yanıyor.
Bende 20+2 de gitmeyi düşünüyorum daha randevu almadım, inşallah küçük olmaz bir kaç günde önden gidiyor bebek.Tekrar aynı doktora gitme şansım da yok , şehir değiştireceğim doğuma kadar23e kadar yapılıyormuş zaten. Benimki de biraz geç olmuş ama napalım artık öyle verdiler. En güzeli 21-22 arası dediğin gibi
Yok canım erken olmaz. Bebişin güzelce pozlar versin de doktorunuz görsün heryeriniBende 20+2 de gitmeyi düşünüyorum daha randevu almadım, inşallah küçük olmaz bir kaç günde önden gidiyor bebek.Tekrar aynı doktora gitme şansım da yok , şehir değiştireceğim doğuma kadar
Öyle yapayım ben de canım o halde ☺23e kadar yapılıyormuş zaten. Benimki de biraz geç olmuş ama napalım artık öyle verdiler. En güzeli 21-22 arası dediğin gibi
Bende hala zofer kullanıyorum malesef keseyim diyorum yok içmeyince çok fena oluyorum, özellikle akşamları kötü oluyorum içmeyinceKızlar ağzında acı ekşimsi tat olan var mı?6.haftadan beri vardı 2 haftadır gitmişti ne güzel iki akşamdır yine başladı ya , psikolojimi çok bozuyorBu arada prilamı 1 e düşürmüştüm 2 haftadır geçen gece almayım dedim ama mahvoldum dün mecbur yine aldım, benim böyle gidecek herhalde
Benimki daha hafif demek ki 1 prilam yetiyor ama içmediğim gün dün akşam çok kötü oldum, gece uyuyamadım Bulantıdan ama beni en çok ağzımın tadı etkiliyor, ne güzel geçmiştiBende hala zofer kullanıyorum malesef keseyim diyorum yok içmeyince çok fena oluyorum, özellikle akşamları kötü oluyorum içmeyince
Oğlumda öyleydim ben 1 prilam yetiyordu, bunda 3 tane yetmedi zofere geçtim, kan geliyordu artık boğazımdanBenimki daha hafif demek ki 1 prilam yetiyor ama içmediğim gün dün akşam çok kötü oldum, gece uyuyamadım Bulantıdan ama beni en çok ağzımın tadı etkiliyor, ne güzel geçmiştiUmarım ikimizin de geçer artık
Benim de bugün öyle oldu. İkidir küçük tuvaletimi yaparken rahimden gelen sancı oluyor baya da acıyor bildiğin rahimde kramp şeklinde ((Karnina kramp giren var mı, öyle sancı vs değil baya rahmime kram giriyor bazen ani hareketlerde. Bı kaç saniye hareket edemiyorum canım çok yanıyor.
Normal o zaman ağrılarımız büyüyorlar zorluyorlar demekBen 18+5im canım. Ayakta çok durunca benim de ağrıyor. Umarım normaldir. Cuma kontrolüm var bebeğim kaç gram oldu merak ediyorum
Amin canım.Maşallah, Allah bana da nasip etsin bu şekildepeki kaç cmden sonra çekilmeyecek ağrı oluyor. Acı eşiğim düşük değil, tamamen yok yani 0
Benim de aynı maalesef. Bir tane içtiğim gün çıkartıyorum yediklerimi. Mecburen 2 tane alıyorum. Oğlumda yoktu bu ilaç ya da ben bilmiyordum. Doğuma kadar etkilenmiştim mide ekşimesi bulantı.Benimki daha hafif demek ki 1 prilam yetiyor ama içmediğim gün dün akşam çok kötü oldum, gece uyuyamadım Bulantıdan ama beni en çok ağzımın tadı etkiliyor, ne güzel geçmiştiUmarım ikimizin de geçer artık
Canim benimde iki gun once gece yogun bir sanciyla uyandim gaz sancisi sandim once kimildamam bile canimi acitiyordu sag taraf yogunluk oldu sancida kan ve idrar verdim idrar enfeksiyonu varmis malesef sanci agriya dondu ozellikle idrarda yogun bir agri oncesindede sanci oliyordu ihmal etme doktora git bence simdide kültür aldi doktorum emin olmak icinBenim de bugün öyle oldu. İkidir küçük tuvaletimi yaparken rahimden gelen sancı oluyor baya da acıyor bildiğin rahimde kramp şeklinde ((
Benim çok şükür 1 de iyi ama tamamen bırakamıyorum, ya da bağımlılık mı yapıyor bu ilaç bilmiyorum.Doguma kadar kullanacağız herhaldeBenim de aynı maalesef. Bir tane içtiğim gün çıkartıyorum yediklerimi. Mecburen 2 tane alıyorum. Oğlumda yoktu bu ilaç ya da ben bilmiyordum. Doğuma kadar etkilenmiştim mide ekşimesi bulantı.
Aslında daha 10 gün önce baktırmıştım herşeyim temiz çıktı. Her ay enfeksiyon değerlerime baktırıyorum. Orada belli olurdu ama değil mi? Benim bildiğin alt karın rahim sanki aşağıya kaymış orayı tıkamış gibi bir tuhaf. Yine de devam ederse dediğin gibi tekrar giderim doktora. Teşekkür ederim canımCanim benimde iki gun once gece yogun bir sanciyla uyandim gaz sancisi sandim once kimildamam bile canimi acitiyordu sag taraf yogunluk oldu sancida kan ve idrar verdim idrar enfeksiyonu varmis malesef sanci agriya dondu ozellikle idrarda yogun bir agri oncesindede sanci oliyordu ihmal etme doktora git bence simdide kültür aldi doktorum emin olmak icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?