2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Kızlar bogaz ağrım var fena bi şekilde malum ilaçta kullanamıyoruz ne önerirsiniz
Doktora gitmelisin, bakteriyel ise ilerleyip crp yukselmesin. Ayrıca ateşin olmasını pek istemezler doktorlar hamilelikte. Normal zamanlarda önemsiz gibi görülen durumları hamilelikte hafife almamak lazım. Her ihtimale karşın böyle zamanlarda doktora gitmek en garantisi, viralse zaten ilaç vermez ama bakteriyelse antibiyotik kullanmadan geçmez.

Bana da omega3 dokunuyordu, doktorum bebeğin ve benim durumumun gayet iyi olduğunu ve bırakabileceğimi söyledi. Onun yerine semiz otu ve ceviz ye dedi. Doktoruna danışabilirsin en iyi o yönlendirir
Bana çok iyi geldi bu multivitamin. Doğumdan sonra da devam ederim diye düşünüyorum. Ama kişiye göre değişir tabi. Doktorlar hastaya göre tavsiye veriyor. Keşke benim de kullanmam gerekmeseydi

Arkadaşlar aklıma takılan bir durum var. Doktorum demir ilacını günde 2 doz olarak verdi ve eczacı tok karnına da içebilirsin dedi ben de yemeklerden 2 3 saat sonra içiyorum. Aç karnına içmediğim için faydası düşer mi sizce ve 2 doz fazla mı? Kontrole daha 10 gün var

Kızlar merhaba, 18.haftam bitti. Hissetmek olarak elimi koyduğumda kalp atışı gibi bişeyler hissediyorum bazen o mu yoksa henüz ben bişey hissedemiyo muyum
Kalp atışını hissedemeyebilirsiniz.hissettiginiz kendi nabzinizdir...
Bebek hareketini hissedebilirsiniz.

benim de 18.haftam bitti hala bir şey hissetmedim ve isim hala bulamadım. Var mı erkek isim önerisi verecek;güncel isimlerden pek hoşlanmıyorum

Ben tokken içtiğim bir ilacı yemekten iki saat sonra içtiğimi soylediğimde doktor 2 saat sonra açsındır demişti. Yemekten sonra yarım saat içinde iç demişti. Yani iki saat sonra senin için de sorun olmaz Allah'ın izniyle.

Çok şükür canım darısı bize inşallah benim plasentam da olması gereken yere yükselir çok sevindim senin için

Kızlar selam herkese umarım her şey yolundadır bebişlerinizde ve sizde. Malum bizde isim arayışına girdik birinci ismi Rasim olacak yanına ikinci isim öneriniz var mıdır

Maşallah çok sevindim canım:) kaç haftaliksin su an?

Çok sevindim canım maşaallah darısı bize inşaallah bizimde plesantalar yukarı yerleşir bir sonraki kontrole kadar. Sağlıkla kucaklarımıza almamız duasıyla.

Kızlar bel ağrısı yaşayanınız var mı benim şu an 17+5 biraz iş yapsam ayakta dursam hemen bel ağrım oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…