2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Ayy bende ekşi yiye yiyee hakkı çıkarcam valla :))
Ben ilk basta cok eksi yiyordum tatli asigi olmama ragmen aklima bile gelmiyordu
Sonra bi anda eksiden tiksindim tuzlu acili falan yemeye basladim tursu gormeye tahammulum bile yoktu
Su 2 3 haftadir tekrar eksiye sardim degisik bi durum :))

Ben ilk basta cok eksi yiyordum tatli asigi olmama ragmen aklima bile gelmiyordu
Sonra bi anda eksiden tiksindim tuzlu acili falan yemeye basladim tursu gormeye tahammulum bile yoktu
Su 2 3 haftadir tekrar eksiye sardim degisik bi durum :))
evett bende normalde cok tatlı severım ama 2 ay hıc yıyemedım,
yenı yenı yıyorum, ama ekşiden vazgeçemıyorum :))

Benim cikolatadan tiksinip oglu olan bi arkadasim var :) cocuk dogdu yillar gecti kiz hala cikolatadan tiksiniyor :) ama bu cinsiyet durumlari tamamen supriz ya
yaa ben o hurafelere hiç inanmıyorum çünkü en basit örneği benim :))
çin takvımı,nub, vs vs herkes kız dedi :)
ve oğlum olacak :dua: :KK70: :KK200:

Merhaba kalp atışlarına göre cinsiyet belli oluyormuş, 140 altı erkek, 140 üzeri kız diyorlar. Doğru mu 🙏🏻🙏🏻🥰

Kızlar ağzında acı ekşimsi tat olan var mı?6.haftadan beri vardı 2 haftadır gitmişti ne güzel iki akşamdır yine başladı ya , psikolojimi çok bozuyor 🙄Bu arada prilamı 1 e düşürmüştüm 2 haftadır geçen gece almayım dedim ama mahvoldum dün mecbur yine aldım, benim böyle gidecek herhalde 🥺
16+6 dayım hala gece 2 tane prilam içiyorum ne zaman geçecek bu bulantılar kusmalar 🤭

kızlar selam, geçen hafta kontrolum vardı. Bugün de hem takvilyelerim bittiği için onları yazdırayım hemde 9 yaşındaki kardeşim bende kalıyor ptesi gidecek, bebeği görelim beraber diye bi heves druma gittik. Dr şikayetin mi var noldu diye sordu, bende hayır hem bebeği görmeye hem ilaçlarımı yazdırmaya gelmiştik dedim. Bebeğe bakamam ama zaten geçen hafta detaylıda yoruldu filan dedi ve bakmadı, 3 hafta sonra kontrole gelirsin dedi. O kadar üzüldüm ve şok oldumki.. Resmen ağlamak üzereydim, çıktık. Kardeşim bile diyoki 'bence patronuna kızmış o abla sana değil üzülme'. Ki zırt pırt giden biri de değilim. Sadece 1 kere gitmiştim o da içim huzursuz olduğu için o kadar.

Benim erkek ama 8.haftadan beri dehşet bulantı kusma ne ararasan var 😂
Allah yardimcin olsun ben birkac kere kustum ama hep ögürdüm o bile bana fazla geldi
Mide eksimesi vs hayattan soguttu
Mumkun oldugunca acik havada nefes egzersizi yap kusmamaya calis nane kokla ya da naneli seker
Kusma hissi gelince bunlar kurtariyor beni

kızlar selam, geçen hafta kontrolum vardı. Bugün de hem takvilyelerim bittiği için onları yazdırayım hemde 9 yaşındaki kardeşim bende kalıyor ptesi gidecek, bebeği görelim beraber diye bi heves druma gittik. Dr şikayetin mi var noldu diye sordu, bende hayır hem bebeği görmeye hem ilaçlarımı yazdırmaya gelmiştik dedim. Bebeğe bakamam ama zaten geçen hafta detaylıda yoruldu filan dedi ve bakmadı, 3 hafta sonra kontrole gelirsin dedi. O kadar üzüldüm ve şok oldumki.. Resmen ağlamak üzereydim, çıktık. Kardeşim bile diyoki 'bence patronuna kızmış o abla sana değil üzülme'. Ki zırt pırt giden biri de değilim. Sadece 1 kere gitmiştim o da içim huzursuz olduğu için o kadar.
Azarlayarak mi soyledi?
Normal soylediyse bence sorun yok
Detaylida uzun sure ultrasona maruz kaldigi icin bir daha bakmayalim demis olabilir
Bebegi ultrason fotolarindan da gosterebilirsin :)
Bir de takviyeleri devlet karsiliyor mu, yazdiriyorum demissin de 🙄

Aa çok üzüldüm , yani oraya kadar gitmişsiniz usg den hemen baksa ne olacak ki , benim de kayıp öykülerimden dolayı ekstra kaygılıyım bu gebeliğimde geçen doktoruma gittiğimde bahsettim başa çıkamıyorum bazen kaygılarımla ve bebeği görmek istiyorum dedim o da ne zaman istersen gel biz sana bebeğini gösteririz dedi strese girmenden iyidir dedi 🤷🏻‍♀️ benim doktorum tüp bebek doktorum ve eksta yoğun bi doktor olmasına rağmen , valla halden anlayan doktor bi başka oluyor ☺️

Azarlayarak mi soyledi?
Normal soylediyse bence sorun yok
Detaylida uzun sure ultrasona maruz kaldigi icin bir daha bakmayalim demis olabilir
Bebegi ultrason fotolarindan da gosterebilirsin :)
Bir de takviyeleri devlet karsiliyor mu, yazdiriyorum demissin de 🙄
Biraz kızmış gibiydi ya da ben öyle anladım.. devit 3 magnezyum ve ferro sanık kullanıyorum, bitmişti tekrar yazdı

Back
X