2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
İnşallah idare edebilirsin canım ben 28de senelik izne ayrılıp sonrasında da bir hafta on gün neyse rapor alacağım 32ye bağlayacagım öyle düşünüyorum
Bizde yıllık izin olmadığı için ayrılırsam direk 32 de doğum iznini başlatırlar. Ben sonraya eklemek istiyorum bu sefer. Umarım dayanabilirim 37 ye kadar

Neden test yapmıyorsunuz? Bu kadar çok endişelenmek yerine amnion testi yapabilirsiniz. Yok ben her halükarda doğuracam diyorsanız o doğumu bekleyip planlamaktan başka bi alternatif görünmüyor, doktorlar ne yazık ki sizi rahatlatamazlar öyle bişi yapsalar bu sefer de aksi bi durumda neden bana bu kadar ciddi olduğunu söylemediler diyebilirsiniz. Açıkçası size çok benzeyen bi durumdan geçtim ve ilk yaptığım şey çok iyi iki doktor bulmaktı biri perinotolog rıza madazlıydı diğeri de çocuk kardiyoloji uzmanı funda öztunç tu. Eğer gidebilirseniz ikisini de tavsiye ederim ayrıca çok geçmiş olsun. Umarım sadece basit bi kalp durumudur.

En
enerjik mi olmamız gerekiyormuş
Ben asla enerjik falan değilim kendimi bir koladan bir pandadan hallice hissediyorum. Canım pek bir şey yapmak istemiyor, kendim mi tembelim yoksa hamilelikten mi emin değilim

Kızlar bu arada aklıma takıldı bana doktorum hala demir takviyesi vermiyor. Kullanmayan var mı aranızda. Kan sonuçlarımda eksiklik olmadığı için vermedi ama sanki tek kullanmayan benmişim gibi geliyor
Bende kullanmıyorum cnm multivitamin ve d vitamini kullanıyorum

Bizde yıllık izin olmadığı için ayrılırsam direk 32 de doğum iznini başlatırlar. Ben sonraya eklemek istiyorum bu sefer. Umarım dayanabilirim 37 ye kadar
Nasıl ders programın, benim 17 saat dersim var 4 güne yaymış ve çok dağınık çok boşluklar var arada, okulda dursam duramıyorum, eve gelsem git gel yoruluyorum, 24. Haftadan sonra alicam rapor dayanamıyorum

Kan degeriniz 12 nin altinda degilse baslatmiyorlarmis benim doktorumda ucuncu ayimda daha kan vermeden direk yazdi dusucek zaten dusunce yukseltmek cok zor o yuzden direk baslatiyorum yuksek kalmasi lazim dedi ben dorduncu aya kadar kullanmadim ama dortte kan verdim 11.2 idi o zaman basladim yukseltmek zor olabiliyormus kan verip takipte kaldiginiz surece dusmuyorsa kullanmanin cok anlami yok gibi ama bir arkadasimda doktoru vermedi besinci ayinda kani 6 cikti cok cok dusuk onu yukseltmeside cok zor gec kalindi biraz o yuzden degerlerinizi takip edin kizlar

Riza hoca perinatoloji alanında Türkiye'de duayen zaten. Bence de rıza madazli ile muayene ayarlayabilir. Hatta amniyosentezden önce bı onunla görüşmesi daha mantıklı bence Sssyyyaaa

Nasıl ders programın, benim 17 saat dersim var 4 güne yaymış ve çok dağınık çok boşluklar var arada, okulda dursam duramıyorum, eve gelsem git gel yoruluyorum, 24. Haftadan sonra alicam rapor dayanamıyorum
23 saat dersim var, sabahtan 4 saat dolu öğleden sonra dersim yok. Sadece Çarşamba gunleri nöbetçi olduğum için o gün full 7 saatim var. Aralarda boşluğum yok benim ama sabah 9 öğlen 12 çalışıyorum. 16-17 saati olanların 2 günü boşaltılıyor bizde.

İdareniz ne güzel ayarlamış benim 22 saat dersim var ve 4 gün boyunca 9 / 4 okuldayım

Valla ben bir 6 yaş 1. Sınıf çocuğu ve 1 20 aylık bebekle evde dört dönüyorum dinlenmek ne mümkün ? Temizlik, yemek, çocuklar dersler derken akşama pertim çıkıyor sonra fark ediyorum ki hiç oturmamışım bende takıntı var biraz mutlaka hergün ev süpürülecek silinecek toz alınacak banyolar vs temizlenecek. Haliyle akşama yığılıp kalıyorum. Birde evim merdivenli aşağı yukarı in çık Allah saklasın da bi durum olup yatmak zorunda kalmayayım diye dua ediyorum sürekli. Bir hamile kendini bu kader yormamalı ama beynim almıyo işte bunu inatla devam. Bugün daha 5 dk evvel oturdum ilk defa

Riza hoca perinatoloji alanında Türkiye'de duayen zaten. Bence de rıza madazli ile muayene ayarlayabilir. Hatta amniyosentezden önce bı onunla görüşmesi daha mantıklı bence Sssyyyaaa
Zaten ilk önce muayane ediyorlar sonra amnio sentez yapıyorlar. Ben her ikisinede cerrahpaşada gittim, çünkü bildiğim kadarı ile her ikiside cerrahpaşanın hocası ve belirli günlerde ordalar . Funda hoca zaten türkiyenin en iyi çocuk kardiyoloğu yani ne derse doğru çıkıyo eğer bi mucize olmazsa

Evet Rıza hoca belli zamanlar cerrahpasada, onun hastalarını da bazen benim doktorum devralıyor, funda hocayı da anımsıyorum sanırım oğlumun doğumdan sonra kalp muayenesini o yapmıştı. Eko çekmişti. Bende gebelik şekeri olduğu için doğumdan kısa süre sonra kalp muayenesine sokmuslardi. Aynı hocadan bahsediyorsak eğer işin ehli, çok konuşmayan ama ayrıntılara önem veren titiz bı hocaydi gerçekten.

Al benden de o kadar sanki patlayacakmış gibi içime çekince belim karnım falan ağrıyor ben de saldım gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…