- 23 Mart 2015
- 5.792
- 7.114
- 398
Bizde yıllık izin olmadığı için ayrılırsam direk 32 de doğum iznini başlatırlar. Ben sonraya eklemek istiyorum bu sefer. Umarım dayanabilirim 37 ye kadarİnşallah idare edebilirsin canımben 28de senelik izne ayrılıp sonrasında da bir hafta on gün neyse rapor alacağım 32ye bağlayacagım öyle düşünüyorum
Neden test yapmıyorsunuz? Bu kadar çok endişelenmek yerine amnion testi yapabilirsiniz. Yok ben her halükarda doğuracam diyorsanız o doğumu bekleyip planlamaktan başka bi alternatif görünmüyor, doktorlar ne yazık ki sizi rahatlatamazlar öyle bişi yapsalar bu sefer de aksi bi durumda neden bana bu kadar ciddi olduğunu söylemediler diyebilirsiniz. Açıkçası size çok benzeyen bi durumdan geçtim ve ilk yaptığım şey çok iyi iki doktor bulmaktı biri perinotolog rıza madazlıydı diğeri de çocuk kardiyoloji uzmanı funda öztunç tu. Eğer gidebilirseniz ikisini de tavsiye ederim ayrıca çok geçmiş olsun. Umarım sadece basit bi kalp durumudur.Keşke benimde doktorum böyle konuşsaydı hep ihtimallerden bahsediyorlar:) belkdie benim bebeğimde 1 değilde 3 delik oldığundan bilmiyorum iyi düşünmek istiyorum tek bulgu bizimde kilo 365 gram ensesi 3.8 çıktı gayet nromal ölçüler benim anlamadığım bir noktada mesela burun kemiği downlu bebeklerde kemik olmamalı dimi bu olmasına rağmen bu ihtmali niye veriyorlar burnunda kemik olanlarıdamı var veya ense ölçüsü normal olan bilmediğim için soruyorum bilgisi olan bilgi verirse çok sevinirim. Çevremde hiç yok araştırdığım kadarıyla bunların olması gerekiyor niye benim üç görüştüğüm doktorda bu konuda beni rahatlatmadı ona üzülüyorum
Aynen oğlum öyle dogdu, bazı doktorlar 39da da alıyorlarYani son adet tarihimin 38. Haftasına göre demi canım doğru anladım
enerjik mi olmamız gerekiyormuşKızlar nasılsınız? İkinci trimestrde çok enerjik olmamız gerekiyormuşDurumlarınız nasıl? Ben hiç enerjik değilim kalça eklemim çok ağrıyor kilo aldıkça nasıl enerjik olacağız ki. Sürekli oturmak yatmak istiyorum Eşim diyor bu gidişle yüz kilo olacaksın.
Bende kullanmıyorum cnm multivitamin ve d vitamini kullanıyorumKızlar bu arada aklıma takıldı bana doktorum hala demir takviyesi vermiyor. Kullanmayan var mı aranızda. Kan sonuçlarımda eksiklik olmadığı için vermedi ama sanki tek kullanmayan benmişim gibi geliyor
Nasıl ders programın, benim 17 saat dersim var 4 güne yaymış ve çok dağınık çok boşluklar var arada, okulda dursam duramıyorum, eve gelsem git gel yoruluyorum, 24. Haftadan sonra alicam rapor dayanamıyorumBizde yıllık izin olmadığı için ayrılırsam direk 32 de doğum iznini başlatırlar. Ben sonraya eklemek istiyorum bu sefer. Umarım dayanabilirim 37 ye kadar
Riza hoca perinatoloji alanında Türkiye'de duayen zaten. Bence de rıza madazli ile muayene ayarlayabilir. Hatta amniyosentezden önce bı onunla görüşmesi daha mantıklı benceNeden test yapmıyorsunuz? Bu kadar çok endişelenmek yerine amnion testi yapabilirsiniz. Yok ben her halükarda doğuracam diyorsanız o doğumu bekleyip planlamaktan başka bi alternatif görünmüyor, doktorlar ne yazık ki sizi rahatlatamazlar öyle bişi yapsalar bu sefer de aksi bi durumda neden bana bu kadar ciddi olduğunu söylemediler diyebilirsiniz. Açıkçası size çok benzeyen bi durumdan geçtim ve ilk yaptığım şey çok iyi iki doktor bulmaktı biri perinotolog rıza madazlıydı diğeri de çocuk kardiyoloji uzmanı funda öztunç tu. Eğer gidebilirseniz ikisini de tavsiye ederim ayrıca çok geçmiş olsun. Umarım sadece basit bi kalp durumudur.
23 saat dersim var, sabahtan 4 saat dolu öğleden sonra dersim yok. Sadece Çarşamba gunleri nöbetçi olduğum için o gün full 7 saatim var. Aralarda boşluğum yok benim ama sabah 9 öğlen 12 çalışıyorum. 16-17 saati olanların 2 günü boşaltılıyor bizde.Nasıl ders programın, benim 17 saat dersim var 4 güne yaymış ve çok dağınık çok boşluklar var arada, okulda dursam duramıyorum, eve gelsem git gel yoruluyorum, 24. Haftadan sonra alicam rapor dayanamıyorum
İdareniz ne güzel ayarlamış benim 22 saat dersim var ve 4 gün boyunca 9 / 4 okuldayım23 saat dersim var, sabahtan 4 saat dolu öğleden sonra dersim yok. Sadece Çarşamba gunleri nöbetçi olduğum için o gün full 7 saatim var. Aralarda boşluğum yok benim ama sabah 9 öğlen 12 çalışıyorum. 16-17 saati olanların 2 günü boşaltılıyor bizde.
Valla ben bir 6 yaş 1. Sınıf çocuğu ve 1 20 aylık bebekle evde dört dönüyorumKızlar nasılsınız? İkinci trimestrde çok enerjik olmamız gerekiyormuşDurumlarınız nasıl? Ben hiç enerjik değilim kalça eklemim çok ağrıyor kilo aldıkça nasıl enerjik olacağız ki. Sürekli oturmak yatmak istiyorum Eşim diyor bu gidişle yüz kilo olacaksın.
Nasılsın? Koyu akıntın nasıl bi koyuydu yani kıvam olarak mı renk olarak mı koyuydu?Kızlar koyu bir akıntım var korkmalı mıyım
Benim oğluşum da asla dinlenmiyor, sürekli hareketli. Hiç durmadan 3.5 saat vuruyor21+4 hafta gebelik hareketlerini artık sert hissetmeye başladım siz de durumlar nasıl
Zaten ilk önce muayane ediyorlar sonra amnio sentez yapıyorlar. Ben her ikisinede cerrahpaşada gittim, çünkü bildiğim kadarı ile her ikiside cerrahpaşanın hocası ve belirli günlerde ordalar . Funda hoca zaten türkiyenin en iyi çocuk kardiyoloğu yani ne derse doğru çıkıyo eğer bi mucize olmazsaRiza hoca perinatoloji alanında Türkiye'de duayen zaten. Bence de rıza madazli ile muayene ayarlayabilir. Hatta amniyosentezden önce bı onunla görüşmesi daha mantıklı benceSssyyyaaa
Maşallah ben de artık sert vurduğunu hissediyorum irkiliyorum bazen boşluğa gelip cinsiyetimiz kız bizim deBenim oğluşum da asla dinlenmiyor, sürekli hareketli. Hiç durmadan 3.5 saat vuruyorDoktor aşırı hareketli dedi Hakkımızda hayırlısı olsun
Benim de 23 haftanın içinde ciddi anlamda hissettiriyor kendini özellikle geceleri. Ama hissetmek çok güzelmiş çünkü orda sağlıklı olduğunu biliyorum her hareketi yüzümü güldürüyor21+4 hafta gebelik hareketlerini artık sert hissetmeye başladım siz de durumlar nasıl
Ben boş gün istemedim onun yerine öğleden sonralarımin boşaltılmasını istedim. Uzun saatler okulda kalınca çok yoruluyorum çünküİdareniz ne güzel ayarlamış benim 22 saat dersim var ve 4 gün boyunca 9 / 4 okuldayım
Evet Rıza hoca belli zamanlar cerrahpasada, onun hastalarını da bazen benim doktorum devralıyor, funda hocayı da anımsıyorum sanırım oğlumun doğumdan sonra kalp muayenesini o yapmıştı. Eko çekmişti. Bende gebelik şekeri olduğu için doğumdan kısa süre sonra kalp muayenesine sokmuslardi. Aynı hocadan bahsediyorsak eğer işin ehli, çok konuşmayan ama ayrıntılara önem veren titiz bı hocaydi gerçekten.Zaten ilk önce muayane ediyorlar sonra amnio sentez yapıyorlar. Ben her ikisinede cerrahpaşada gittim, çünkü bildiğim kadarı ile her ikiside cerrahpaşanın hocası ve belirli günlerde ordalar . Funda hoca zaten türkiyenin en iyi çocuk kardiyoloğu yani ne derse doğru çıkıyo eğer bi mucize olmazsa
Al benden de o kadar sanki patlayacakmış gibi içime çekince belim karnım falan ağrıyor ben de saldım gitti.Valla ben davul yutmuş gibi hissediyorum normal mi bilmiyorum ama hissiyat olarak çok şişmiş gibi hissediyorum ilerleyen ayları düşünemiyorum. Zaman hızlıca geçsin bebislerimizi kucağımıza alalım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?