- 23 Mart 2015
- 5.792
- 7.114
- 398
Benim doktorum da çok rahat, iki hamileliğimde de ilişkiyi yasaklamadi ama ben korktuğum için ikisinde de teşebbüste bile bulunmadim. Yakın civarda bı kaç doktora daha gitmiştim rahim ağzı ile ilgili görüş almak için, bir tanesi ilk 3 ay ve son 3 ay ilişki önermiyorum demişti, eşim de bu konuda iki hamileliğimde de bana bıraktı, çünkü biliyor ben kaygilarinirsam hayatı zindan ederim ona da, hiç bulasmayim diyorEvet inanın bıktım ik başlarda 4. ayda denediğimizde akıntı olmuyordu ama ne zaman 6ç aya yaklaştık şu an 6.5 aylık olduk her ilişkide bir akıntı problemi ile karşılaşıyorum artık doktora gitmekten yoruldum dün gittiğimde kanama alanı yok önemli değil dedi doktor ama ondan önekinde de kanama alanı oluşmuştu yasaklanmıştı ilişki 3 hafta fakat doktorum da maalesef sıkıntılı çok rahat ve 3 hafta sonra 6. ayda gittiğimizde tekrar cinselliğe izin verdi. ben konuşacağım bu böyle olmaz eğer aynı fikirde ise tehlike görüyorsa 2 hafta sonraki kontrolde söylesin eşime de bana da kritik bir aya girdiniz artık denemeyin az kaldı zaten başka yöntemlerle deneyin desin.
evet ben de farklı doktorlara gittim kimisi yasak değil diyor kimisi yapın ama dikkatlice çok değil diyor kimisi de yasaklıyor ben de şaştım kaldım vallahi, doktoruma mesaj attım az önce durumumuzu iyice değerlendirin 2 hafta sonra geldiğimizde bizimle konuşma yapabilir misiniz dedim... eşim bu arada maalesef her zaman düşünmeyebiliyor o anki ruh haline bağlı...Benim doktorum da çok rahat, iki hamileliğimde de ilişkiyi yasaklamadi ama ben korktuğum için ikisinde de teşebbüste bile bulunmadim. Yakın civarda bı kaç doktora daha gitmiştim rahim ağzı ile ilgili görüş almak için, bir tanesi ilk 3 ay ve son 3 ay ilişki önermiyorum demişti, eşim de bu konuda iki hamileliğimde de bana bıraktı, çünkü biliyor ben kaygilarinirsam hayatı zindan ederim ona da, hiç bulasmayim diyorama ara ara doktorun sakınca görmüyor, risk olsa yasaklardi dediginde ben sağimdan soluma zor dönüyorum, kramplarla yaşıyorum, şuram ağrıyor buram tutuluyor senin söylediğin şeye bak diyorum, o kadar dertlenmeye hemen tamam diyor zaten. Bı de son 3 aya girdiğimiz için artik riskli olacağını da bildiğinden teklif dahi etmiyor. Esin anlamak istemiyorsa bel ağrılarından kasik kramplarından bahset biraz, karşısında ağrılardan aglanan biri olunca onun da hevesi kaçar, şuan bebeğini görmediği için onunla bağı yok, ama sana vicdan yapar.
Cook geçmiş olsunKızlar dün tetanoz aşısı olmuştum kolum ağrıyor kaç gün sürüyor ağrı? Çalışmam lazım bugünbir de sağlık ocağı d vitamini verdi bana ama tarihi geçmiş. Niye bakmıyorlar ki az kalsın içecektim.
Ben kimyasalı az olmasına dikkat edicem mesela benim alerjim var normal market şampuanlarıni kullanamıyorum yıllardır. Eşim de sadece soğuk sikim yagdan üretilmiş sabun kullanır saçına . Eğer çocuk bize çekerse zaten sıkıntılı olabilir. Aklımda iki, üç marka var . Ama henüz içeriklerine tek tek bakmadım . Ecowell , heaven on earth , Incia olabilir . 6 aydan sonra da baboon kati sampuana da gecebilirim . Duruma göre aslında . Bende ne alıp ne almayacagimi bilmiyorum henüzKızlar alacağımız şeyler hakkında araştırma yapıyor musunuz? Yada daha önce kullanıp beğendiğiniz için mi alıyorsunuz. Sorum şu aslında Şampuan olarak hangi markayı tercih edeceksiniz
Oğlumda mustelanin ürünlerini kullanmistim, memnundum, atopik dermatiti olan bebeklere de doktorlar mustela öneriyor genelde. Daha kaliteli ve temizi ciktiysa bu bebeğime de onu kullanirim. O yüzden tavsiyeleri takip edeyim ben de. Deterjan olarak minoris ve siveno aldım, güneş kremi olarak trukids alicam, şampuan ve bakım urunleri olarakta mustela düşünmüştüm yine.Kızlar alacağımız şeyler hakkında araştırma yapıyor musunuz? Yada daha önce kullanıp beğendiğiniz için mi alıyorsunuz. Sorum şu aslında Şampuan olarak hangi markayı tercih edeceksiniz
Sanırım bende ecowell düşünüyorum. Kullananlar aşırı memnunum diyor ama bende biraz daha araştıracağımBen kimyasalı az olmasına dikkat edicem mesela benim alerjim var normal market şampuanlarıni kullanamıyorum yıllardır. Eşim de sadece soğuk sikim yagdan üretilmiş sabun kullanır saçına . Eğer çocuk bize çekerse zaten sıkıntılı olabilir. Aklımda iki, üç marka var . Ama henüz içeriklerine tek tek bakmadım . Ecowell , heaven on earth , Incia olabilir . 6 aydan sonra da baboon kati sampuana da gecebilirim . Duruma göre aslında . Bende ne alıp ne almayacagimi bilmiyorum henüz
Ayy ben daha deterjan, güneş kremi hiç birşey araştırmadımOğlumda mustelanin ürünlerini kullanmistim, memnundum, atopik dermatiti olan bebeklere de doktorlar mustela öneriyor genelde. Daha kaliteli ve temizi ciktiysa bu bebeğime de onu kullanirim. O yüzden tavsiyeleri takip edeyim ben de. Deterjan olarak minoris ve siveno aldım, güneş kremi olarak trukids alicam, şampuan ve bakım urunleri olarakta mustela düşünmüştüm yine.
Benim de 1 hafta geriden geliyor cok onemli degil takma kafanaArkadaşlar merhaba bugün kontrolüm vardı. Doktorum bebeğin küçük yapılı dedi. 1 hafta kadar geriden geliyor dedi. Şeker yüklemesi istemedi. En fazla 3 kg kdr doğar dedi.Böyle bir durum ile karşılaşan varmı?
Canim beni yanlis anlama ama esinin tedaviye mi ihtiyaci var kimle gizli mesjlasiyorsun diye telefon kurcalamasi faln hic normal gelmedi bana.Benzer durumlarımız varmış canım. Bak mesela birkaç gün birlikte olmadık akıntım hemen geçti. Bu strese kendi girmiyor ben ve bebek giriyoruz sonuçta anlayışlı olması gerekir diye düşünüyorum ben de..Ama maalesef ben onla yakınlık kurmayınca triplere giriyor bir ara telefonuma bile kafayı taktı kimle gizli mesajlaşıyorsun diyor tek sebebi inan cinsel olarak uzaklaşmamız. Çok değişti benim hamileliğimde ne yapacağımı şaşırdım. Doktor da zaten biraz ara verelim cinselliğe dedi şimdilik ama nedense tamamen yasaklamıyor çok rahat birisi doktorum. İsterdim ki eşime biraz ayar veren cinselliği kestiren bir doktor olsun...
Bence de doktoru tembihleyin kesinlikle yasak filan desın canım inşallah sağ salim güzelce aliriz bebislerimizi kucagimizaEvet inanın bıktım ik başlarda 4. ayda denediğimizde akıntı olmuyordu ama ne zaman 6ç aya yaklaştık şu an 6.5 aylık olduk her ilişkide bir akıntı problemi ile karşılaşıyorum artık doktora gitmekten yoruldum dün gittiğimde kanama alanı yok önemli değil dedi doktor ama ondan önekinde de kanama alanı oluşmuştu yasaklanmıştı ilişki 3 hafta fakat doktorum da maalesef sıkıntılı çok rahat ve 3 hafta sonra 6. ayda gittiğimizde tekrar cinselliğe izin verdi. ben konuşacağım bu böyle olmaz eğer aynı fikirde ise tehlike görüyorsa 2 hafta sonraki kontrolde söylesin eşime de bana da kritik bir aya girdiniz artık denemeyin az kaldı zaten başka yöntemlerle deneyin desin.
Hahahaha ya nobetci eczanede emzik aramaya çok güldümBen de ilk zamanlar vermiştim ama kacinci gündü hatırlıyorum hastaneden gelinceydi sanırım. Biraz alışır gibi oldu sonra kendiliğinden istemedi. Kolaylık mi, zorluk mu bilemiyorum o yüzden, oğlum çok ağlamayan bı bebek olduğu için ben çok eksikliğini hissetmedim. Sadece yolculuklarda oto koltuğunda oturmak istemezdi onda zaten değil emzik lolipop şekeri versem gözü görmezdi aglarkenbu bebeğime de emzik verip vermicegime karar vermedim henüz o yüzden. Yani benim için hayat kurtarıcı diye tabir edeceğim bı obje olmadığından olsa da olur olmasa da kafasindayim. Böyle deyip ikinci gece nöbetçi eczane arayıp emzik alirmisim susturamadigim bebeğim için, en iyisi öncesinde alayım evde bulunsun bı kaç kez teklif ederim ilk haftalar, baktım hoslanmadi emziksiz idare edebiliyorsak zorlamam alışması için
Bir ay miBen tecrübeli bir ebe ile görüştüm 1.aydan somra emzik verin demişti. Çünkü ilk günlerde bebek emzik alıyorsa aç kalmıştır dedi. Bende bir aksilik olmazsa öyle yapmayı planlıyorum
İlk başlarda organik olması tercihim, organik belli başlı markalar var bilinen. Ama bir de okulumda ki hocalardan şey duydum, çocuklarında konak problemi olanlara normal organik şampuanlar iyi gelmemiş, mustelanıb köpük şampuanı etkili oluyormuş. O yüzden mustela da tercih edebilirimKızlar alacağımız şeyler hakkında araştırma yapıyor musunuz? Yada daha önce kullanıp beğendiğiniz için mi alıyorsunuz. Sorum şu aslında Şampuan olarak hangi markayı tercih edeceksiniz
Bende de var canım, doktor su iç bol bol diyorBirde benim akıntım oluyor genelde bu haftalarda normal mi ?İlk başta beyaz oluyor sonra sarıya dönüyor ama ağrı, koku vs.yok.
Geçen hafta 3 günde 1 kılo aldımKızlar geçen hafta 62 yken bu sabah aç karnına ölçüldüm 65 çıktı şok oldum 1 haftada bu kadar nasıl kilo alabilirim biraz tatlıyı abarttım ama bu kadar olacağını düşünmüyorum, ödem olabilir mi ?
Sağol canım bol su içmeye çalışıyorum da inşallah birşey yoktur haftaya randevum varBende de var canım, doktor su iç bol bol diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?