- 8 Aralık 2022
- 1.481
- 1.439
- 63
- 31
Ay inşallah ya zaten 56 ile hamile kaldım ki İlk 3 ay hiç kilo almadım sonra ne olduysa bende anlamadımGeçen hafta 3 günde 1 kılo aldımoğlumda bu haftalarda haftada 1 kilo aldığım olurdu, doğumdan çıkınca 5 kilo gitti benim, sonrasında emzirme döneminde de 5 gitti kendiliğinden deli gibi tatlı yememe rağmen, rahat 10 kilo gidiyor
Ya ben emzik hiç vermedim, bi kere denedim almayınca attım kenara. Şimdi dener miyim onu da bilmiyorum ama bence de normal 1 ay, zaten doğduktan sonra memeye yapışık olacak, emzik vermeye fırsat yok ki :)Bir ay miay şimdi ne zaman verelim ya neyse artık duruma göre bakalım napalim
Ben kızım için araştırmıştım epey, umarım değişen bi içerik yoktur yine musteladan devam edeceğim. Konak önleyici köpük şampuan aldım. Pişik kremi ve güneş kremini de aynı aldım. Bebek yağı da almıştım kızımda, sadece karnında gaz birikmesin diye elime azıcık sıkıp masaj yaparken kullandım, yarısından çoğu duruyor, yeni alır mıyım bilmiyorum. Yine mustela sabun alırım bi o kaldı. Valla benim de aldığım tek şey bunlar oldu bu süreçte :) eczaneden ileri tarihli aldım bir de, internetten ne geleceği belli olmuyor.Kızlar alacağımız şeyler hakkında araştırma yapıyor musunuz? Yada daha önce kullanıp beğendiğiniz için mi alıyorsunuz. Sorum şu aslında Şampuan olarak hangi markayı tercih edeceksiniz
ya sizin durumu bilemedim ben.. ben hep doktora güvenme taraftarıyım ama belli de olmuyor, kanama hoş bi şey değil yani bu aylarda. Başka doktordan görüş alma şansınız var mı?evet ben de farklı doktorlara gittim kimisi yasak değil diyor kimisi yapın ama dikkatlice çok değil diyor kimisi de yasaklıyor ben de şaştım kaldım vallahi, doktoruma mesaj attım az önce durumumuzu iyice değerlendirin 2 hafta sonra geldiğimizde bizimle konuşma yapabilir misiniz dedim... eşim bu arada maalesef her zaman düşünmeyebiliyor o anki ruh haline bağlı...
Bende son aldığım 1.5 2 kgyu son hafta almışım . Yedim Allah var ama bilemedim çok yemişim demek kiSağol canım bol su içmeye çalışıyorum da inşallah birşey yoktur haftaya randevum var
Artık yavaş yavaş hızlı kilo almaya başlıyoruz. Ben 54 kg ile kaldım, şuanda 59 olmuşum. Yediğime içtiğime aşırı dikkat ettiğim halde hemdeBende son aldığım 1.5 2 kgyu son hafta almışım . Yedim Allah var ama bilemedim çok yemişim demek kiBenim gbi çok aşırı yemediysen ödemdir diye düşünüyorum .
Aslında en doğrusu deneye yanıla bulunuyor anladığım kadarıyla . Çocuğun ihtiyaçlarına göre şekilleniyor . O yüzden ben iki farklı markanin bir iki ürünü dışında stok yapmak istemiyorum . İyi gelmezse elimdeki ürünler kalmasın diye .Sanırım bende ecowell düşünüyorum. Kullananlar aşırı memnunum diyor ama bende biraz daha araştıracağım
Stok konusunda aynı fikirdeyim. Asla stok yapmıyorum. Kıyafetleri bile az az aldım ben. İhtiyaç olursa internetten hızlıca alırım diye düşünüyorumAslında en doğrusu deneye yanıla bulunuyor anladığım kadarıyla . Çocuğun ihtiyaçlarına göre şekilleniyor . O yüzden ben iki farklı markanin bir iki ürünü dışında stok yapmak istemiyorum . İyi gelmezse elimdeki ürünler kalmasın diye .
Ben dikkat etmedim tatildeyiz diye saldım kendimi :) bu hafta içi eve alışveriş yapıp özellikle dikkat etmek istiyorum artık. Siz zaten zayıf baslamissiniz o yüzden kilo artışınız da normal geldi banaArtık yavaş yavaş hızlı kilo almaya başlıyoruz. Ben 54 kg ile kaldım, şuanda 59 olmuşum. Yediğime içtiğime aşırı dikkat ettiğim halde hemde
Aslında banada normal geliyor, yavaş yavaş aldım kilomu. Ama geçen doktorum yediklerime dikkat etmemi söyledi. Aslında bebek de iyi durumda. Ben 21.haftada gittiğimde 680 gr, boyuda 29 cmdi.Ben dikkat etmedim tatildeyiz diye saldım kendimi :) bu hafta içi eve alışveriş yapıp özellikle dikkat etmek istiyorum artık. Siz zaten zayıf baslamissiniz o yüzden kilo artışınız da normal geldi bana
Merhaba bebekokusuuu .Benim de şeffaf akıntım var muayene ederken de farketti bugün hoca hatta suruntu aldi. Ağrı ,koku olmasa bile bakteri olabiliyormuş sanırım . Sonuçlar çıksın duruma göre antibiyotik veririm dedi bugün. Haftaya gittiğinde bir sor istersen için rahat eder . Belki de normaldir .Birde benim akıntım oluyor genelde bu haftalarda normal mi ?İlk başta beyaz oluyor sonra sarıya dönüyor ama ağrı, koku vs.yok.
Sağol canım.Haftaya gittiğimde mutlaka soracağım umarım bir sorun yokturMerhaba bebekokusuuu .Benim de şeffaf akıntım var muayene ederken de farketti bugün hoca hatta suruntu aldi. Ağrı ,koku olmasa bile bakteri olabiliyormuş sanırım . Sonuçlar çıksın duruma göre antibiyotik veririm dedi bugün. Haftaya gittiğinde bir sor istersen için rahat eder . Belki de normaldir .
Ben tatlıya çok düştüm ya şeker çıkmasından korkuyorum açıkçasıBende son aldığım 1.5 2 kgyu son hafta almışım . Yedim Allah var ama bilemedim çok yemişim demek kiBenim gbi çok aşırı yemediysen ödemdir diye düşünüyorum .
Şeker yuklemesi istedi mi ? Belki de birşey çıkmaz . Ben kendimden de şüpheleniyorum maalesef . 3 hafta sonra yüklemeye çağırdı . Rutin olarak istiyormuş . Birşey gördüğüm için değil diye de ekledi . Bu arada tetanoz oldun mu ?Ben tatlıya çok düştüm ya şeker çıkmasından korkuyorum açıkçası
Ben dsarda çok tuvalet kullanmak zorunda kaldım . O yüzden olabilir ama senin rutinin değişmedi bildiğim kadarıyla o yüzden normal olabilirSağol canım.Haftaya gittiğimde mutlaka soracağım umarım bir sorun yoktur
Kızlar alacağımız şeyler hakkında araştırma yapıyor musunuz? Yada daha önce kullanıp beğendiğiniz için mi alıyorsunuz. Sorum şu aslında Şampuan olarak hangi markayı tercih edeceksiniz
Okula başladım ama alaturka kullanıyorum tabi ama yinede insan emin olamıyor benim Normalde de çok akıntım olurdu gebelikten önce , bu sıralar iyice sıklaştı günlük en az 3-4 kere iç çamaşırı değiştiriyorum mecburenBen dsarda çok tuvalet kullanmak zorunda kaldım . O yüzden olabilir ama senin rutinin değişmedi bildiğim kadarıyla o yüzden normal olabilir
Hâlâ olmadım haftaya doktoruma sorup öyle olacağım.Aile hekimim olmanda sakınca yok ama şüphe ediyorsan biraz daha bekleyebilirsin acelesi yok dedi.24.hafta gibi de yapılabilir dedi açıkçası o yüzden biraz rahat davranıyorum.Bende kendimden şüpheleniyorum , haftaya kontrole aç gideceğim belki şeker yükleme yapar diye isterse yaptıracağım biraz fazla kilo aldım gibiŞeker yuklemesi istedi mi ? Belki de birşey çıkmaz . Ben kendimden de şüpheleniyorum maalesef . 3 hafta sonra yüklemeye çağırdı . Rutin olarak istiyormuş . Birşey gördüğüm için değil diye de ekledi . Bu arada tetanoz oldun mu ?
37. Haftada izne ayrıldıktan sonra ister 37+1 de doğur ister 40+1 de bişey değişmiyor. Doğum yaptığının ertesi günü 8 haftalık yasal doğum iznin başlıyor. Yani sen 38. Haftada doğurdun 40. Haftaya 2 hafta vardı daha onu da ekleyelim demiyorlar malesef. Sadece 32. Haftadan 37. Haftaya kadar olan süreyi ekliyorlar. Doğum gerçekleştiği günün ertesi günü 8 haftalık doğum izni başlıyor. Kaçıncı haftada doğum olduğunun hiç bir önemi yok 35. Hafta da olsa 40. Haftada olsa 8 haftalık izin var artı 32 den sonra çalıştıysan onları ekliyorlar bı deMemur olan arkadaşlarım size bir sorum var,
Ben öğretmenim. Şimdi 8 hafta doğum öncesi 8 hafta doğum sonrası iznimiz var ya. Ben normalde 37 ye kadar çalışmayı düşünüyordum zaten son üç hafta zorunlu ayrılmak, şimdi ben sezeryan olmak istiyorum doktor 38. Hafta da alıyoruz dedi sezeryanda. O zaman ben 37 ye kadar çalışsam 38 de sezeryan olsam doğum öncesi izninin sadece 1 haftasını mı kullanmış oluyorum? Yani geri kalan 7 hafta sonraya mı ekleniyor? Ya da mesela 35 te ayrıldım, 38 de sezeryan oldum, doğum öncesi iznimin sadece 3 haftası mı gitmiş oluyor
Sağol canım37. Haftada izne ayrıldıktan sonra ister 37+1 de doğur ister 40+1 de bişey değişmiyor. Doğum yaptığının ertesi günü 8 haftalık yasal doğum iznin başlıyor. Yani sen 38. Haftada doğurdun 40. Haftaya 2 hafta vardı daha onu da ekleyelim demiyorlar malesef. Sadece 32. Haftadan 37. Haftaya kadar olan süreyi ekliyorlar. Doğum gerçekleştiği günün ertesi günü 8 haftalık doğum izni başlıyor. Kaçıncı haftada doğum olduğunun hiç bir önemi yok 35. Hafta da olsa 40. Haftada olsa 8 haftalık izin var artı 32 den sonra çalıştıysan onları ekliyorlar bı de
Doğum iznine ayrıldığımız zamandan itibaren çocuk doğsada doğmasada toplamda 16 hafta saymıyor muyuz üstüne (32 sonrası çalışılanı dahil etmiyorum)37. Haftada izne ayrıldıktan sonra ister 37+1 de doğur ister 40+1 de bişey değişmiyor. Doğum yaptığının ertesi günü 8 haftalık yasal doğum iznin başlıyor. Yani sen 38. Haftada doğurdun 40. Haftaya 2 hafta vardı daha onu da ekleyelim demiyorlar malesef. Sadece 32. Haftadan 37. Haftaya kadar olan süreyi ekliyorlar. Doğum gerçekleştiği günün ertesi günü 8 haftalık doğum izni başlıyor. Kaçıncı haftada doğum olduğunun hiç bir önemi yok 35. Hafta da olsa 40. Haftada olsa 8 haftalık izin var artı 32 den sonra çalıştıysan onları ekliyorlar bı de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?