2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Ben de bugün 3 dilim tam buğday ekmeği, bir yumurta, yarım domates, yarım salatalık, bı kaç zeytin, üç dört çay kaşığı reçel yedim 165 çıktı
Tam buğday ekmeği çavdar ekmeği de çok masum değil canım bir dilimden fazla yediğimde benimki de yükseliyor.

Tam buğday ekmeği çavdar ekmeği de çok masum değil canım bir dilimden fazla yediğimde benimki de yükseliyor.
Evet canım onu da farkettim, ikinci dilimden sonrası sınırı geçiriyor sanırım
Bı de markasına göre de değişiyor galiba, ben bimden aldım bu ekmeği ama tam buğday olma ile beyaz ekmek olma arasında kararsız kalmış gibi. İstanbul Halk ekmek kıvamında görüntüsü. Migrosa gidip UNO almam lazım.

Çok üzücü gerçekten.Zor bir durum ama sen o adamla hiç tartışmaya girme biraz uzak kalmaya çalış canım.Kardeşinin hakkında hayırlısı olsun.Inşallah bir an önce her şey yoluna girer.

Amazonda daha pahalıydı gbi kalmış aklimda nedense. Trendyol diğerlerine kıyasla daha uygunmuş . Yarın arkadaşım ABD'ye gidicekmis . Birşey ister misin diyince aklıma geldi bı baksın bakalım . Çok tşk ederim . Kıza foto atarim en azından Meme reddi olayı çok kötü birşey . Mama daha maliyetli . Benim inek sütüne alerjim var . Alerjilerde genelde anneden geçiyormuş. Yegenlerim dönem dönem golden goat kullanmıştı . O zaman bu kadar yaygın da değildi pahalıydı .

Ben de oğlumda golden goat kullanmıştım ama onun zamanında daha uygundu sanki şuan uçmuş fiyatlar, gerçi tüm mamalar uçmuş, haliyle golden goatta fiyat farkını açmış, umarım gerek kalmaz ama mama kullanmak gerekirse mecbur bu bebeğime de golden goat kullanicam, başka şeylerde daha ekonomik ürünlere yöneliyorum ama mama ve gıda konusunda büyük oglumdan ayiramam, ona ne yedirip icirdiysem buna da aynısını yapmak zorundayım. Umarım bu sefer sütüm olur golden goat ocağıma incir ağacı dikmez

Kızlar Hipp mama nasıl kullanan oldu mu? Dün bebek için birkaç parça alışveriş yaptık. İlk gebeligimde sütüm gelmediği için mama lazım olmuştu o zaman Aptamil kullandık. Eşim Aptamil alalım dedi, Hipp vardı ben de bunun için yorumlarda iyi diyorlardı sanki dedim.Burada bahsedilmisti sanırım ama tam da hatırlayamiyorum.Ben biraz araştırayım öyle alırız dedim ama eşim alalım dediğimi sanmış sepete koymus.Eve gelince fark ettim yani Hipp 1 mama almış olduk. Aldığımızin resmini de ekledim. Şimdi kalsın mı yoksa değiştireyim mi kararsız kaldım ne yapayım sizce?

Eklentiler

• 20231022_153703.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 52
İdrar yolu enfeksiyonu sebebiyle antibiyotik veya munorol üromisin kullanan oldu mu aranızda

Ek gıda döneminde hipp ürünlerini kullandık, bebek beslenmesinde diğer markalara göre daha temiz diye düşünüyorum ama formül mamasında ağır metal oranı fazla diye duymuştum, şimdi duzeltmislerdir belki ama ben tercih etmemiştim, bir kutuysa bence iade ile uğraşma, ama devamında kullanman gerekirse metal olayını iyice araştırıp öyle devam edersin. Ben de golden goat sipariş edicem bı kutu ama nette hangi satıcı güvenilirdir bebek beslenmesinde bilmiyorum, ebebek mağazasında gidersem oradan da alabilirim. Son kullanma tarihi de önemli. Bı kaç ay kaldıysa ürün çöp olur

Tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonum oluyor kontrollerde canımı çok sıkıyor bol su içmeme rağmen

Bende hipp iyi diye duymuştum canım aptamilin iyi olmadığını şekerli oldugunu duymustum

Kızlar alışverişe hızlı bir giriş yaptım Ankara'ya gelmem itibariyle. Babymallden bugün be safe oto koltugu ve kraft balear bebek arabası aldım. Arkadaşım mağazaya gitmişti indirim varmış kısa süreli o yüzden kaçırmak istemedim arkadaşımın ibanına attım parayı o benim yerime satın aldı. Kargoyla gelecek eve her ikiside. Oto koltugu çok önemliydi benim için malum şırnaktayız sürekli şehirler arası yolculuk yapacagız o yüzden adac sertifikasi olan bir model tercih ettim. İhtiyacı olan varsa indirim bitmeden babymalle bakabilir ben 8700e aldım oto koltugunu

Ben o zaman ogrenciydim unide bana çok gelmiş olmalı fiyatı Yeğenim 11 yaşında .
Süt konusunda olumlama yapmak lazımmış Bol bol sutlerimiz olsun inşallah diyelim ...
Bende kendimden ,zevklerimden falan kisarim ama çocuktan kisamam . O yüzden gerekli şey ne ise doktor ne onerirse onu alirim :)

Son düzenleme:
Diğer cocuklarimda philips avent kullandim bunda da onu kullanirim
Günaydın canım.
Ben tommee tippee aldım canım antikolik olanlardan. Yorumları çok iyiydi
Aventin cam biberonunu alırım küçük boy olan, büyük olanı da Pp alırım, bı kaç ay sonra cam biberon kullanamazlar riskli oluyor.
Günaydın canım , ben şimdilik kaşık biberon aldım sadece hastane çantası için, başka alırsam Philips avent Pp alırım herhalde
Kızlar çok teşekkür ederim fikirleriniz için birde antikolik yazan modeller oluyor onlar ne işe yarıyor ne farkı var normal biberondan bilen var mı

Gule güle kullanın canım, oto koltuğunu be safe alman çok iyi olmuş. Allah kazasız belasız günlerde kullanmayı nasip etsin

Doğru hatirliyorsun golden goat eskiden de diğer mamalara nazaran daha pahalıydı, ondan sonraki en iyi marka ile bile arasında ciddi fiyat farkı vardı ama gunumuz koşullarıyla kıyaslayınca o zamanlar ne ucuzmuş diyoruz şimdi hepsi cep yakıyor golden goat misli misli yakıyor, bir kutu mama ilerleyen süreçte 3 gün zor gidiyor. Umarım çok sutumuz olur

B
Ben de 3 munorol ve bir sefpodo 200 mg kullanmışım hep içimde kuşku bunların bir zararı olur mu diye sonuçta doktor yazdı içime ferah tutmaya çalışıyorum bir yandan
Bişey olmaz ben gayet rahatım asıl antibiyotik içmemek daha büyük sıkıntı enfeksiyon varsa. Benim geçmişte enfeksiyon sebebiyle antibiyotik kullanan arkadaşlarım da oldu hiçbirinin bebeğinde bir sorun olmadı çok şükür kalbini ferah tut sen zararlı olsa vermezdi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…