Bende 1 2 haftaya baslamaliyim o haldeBüyük oğlumda 32 lerde yapmıştım ama zor olmuştu annemle yapmama rağmen, bu oğlumda bi kac hafta sonra yapmayı düşünüyorum, şimdiden ağırlaştım, paşamın kıyafetlerini ayiricam, abisinden neler giyicek bakalım
Günaydın canım.Günaydın kızlar biberon olarak hangi markayı aldınız Philips avent mi alayım yoksa lansinoh mu kararsızım
MilkBaby Geliştirilmiş Kaşık Biberon Fiyatı, Yorumları - Trendyol ama bir tane de şöyle vir şey alacağımGünaydın kızlar biberon olarak hangi markayı aldınız Philips avent mi alayım yoksa lansinoh mu kararsızım
Onun yerine şöyle bişey de alabilirsin fiyat yakın olduğu için söylüyorum, bunun biberonu da var, 60 ml yetersiz gelirse kaşık başlığını biberona takip kullanabilirsin. Bazen ileri aylarda da kullanmak gerekebiliyor kaşık biberonu, aniden dışarı çarşıya pazara gitmek gerekir, sagdigin sütlerden içirir evde bakan kişi. Oğlum daha hastanede 45ml içiyordu, eve geldik bir iki güne zaten 60 ml içmeye başlamıştı. O yüzden biberonlu olması daha iyi gibi.MilkBaby Geliştirilmiş Kaşık Biberon Fiyatı, Yorumları - Trendyol ama bir tane de şöyle vir şey alacağım
Aventin cam biberonunu alırım küçük boy olan, büyük olanı da Pp alırım, bı kaç ay sonra cam biberon kullanamazlar riskli oluyor.Günaydın kızlar biberon olarak hangi markayı aldınız Philips avent mi alayım yoksa lansinoh mu kararsızım
Günaydın canım , ben şimdilik kaşık biberon aldım sadece hastane çantası için, başka alırsam Philips avent Pp alırım herhaldeGünaydın kızlar biberon olarak hangi markayı aldınız Philips avent mi alayım yoksa lansinoh mu kararsızım
Ben ilk etapta kaşık biberon almayı düşünüyorum. Ogullarımda lansinoh kullanmıştım. Anne memesine çok yakın diye reklamı yapılıyordu. Ama emmeyi bıraktılar. O yüzden bu sefer kaşık biberon deneyeyim diyorum. İnşallah gerek olmaz daGünaydın kızlar biberon olarak hangi markayı aldınız Philips avent mi alayım yoksa lansinoh mu kararsızım
Anne memesine yakın falan hepsi yalan aslında biberona alışan bebe en en geç 4. Ay da uyanıkken emmeyi bırakıyor. O yüzden biberona başlanırken dikkat etmek lazım 40 çıktıktan sonra devam edilince meme reddi olabiliyor. Size instada birini önereyim çok beğenirim kadını bi bakın istersenizBen ilk etapta kaşık biberon almayı düşünüyorum. Ogullarımda lansinoh kullanmıştım. Anne memesine çok yakın diye reklamı yapılıyordu. Ama emmeyi bıraktılar. O yüzden bu sefer kaşık biberon deneyeyim diyorum. İnşallah gerek olmaz da
Yediklerine göre çok çok iyi maşallah ben bunları yesem garanti 200Günaydın kızlar bol yemeli bi pazar kahvaltısından sonra şeker ölçümlerimi size yazıyorum ; kahvaltıda bir simit, belirsiz miktarda kaşar, bir bardak iki çay kaşıklı şekerli çay, bir tereyağda yumurta, ve son olarak miktarını bilmediğim bal kaymak yedimbunların hepsi şeker ölçümü için abartırsam kaç çıkar merak ettiğimden neyse sabah açlık: 85 1 saat tokluk: 138 ikinci saatte tekrar ölçeceğim bakalım kaç çıkacak:)
Ben ilk etapta kaşık biberon sonraki süreçte de medelanin calma biberonunu kullanmıştım oğlumda, anne memesinin birebir aynısı mi bilmiyorum (doktorumuz öyle demişti) ama çekişi anne memesinden daha zordu ki oğlum yarım saatte zor bitiriyordu. O yüzden meme reddi yaşamadık biz hiç, hatta 1 yaşına kadar hem anne sütü hem mama devam ettik, çalıştığım için gün içinde sadece biberon kullandı ama ona rağmen memeyi de bırakmadı. Ama malesef bu bebeğime medela alamicam sadece başlığı bile 1000 kusur lira olmuşAnne memesine yakın falan hepsi yalan aslında biberona alışan bebe en en geç 4. Ay da uyanıkken emmeyi bırakıyor. O yüzden biberona başlanırken dikkat etmek lazım 40 çıktıktan sonra devam edilince meme reddi olabiliyor. Size instada birini önereyim çok beğenirim kadını bi bakın isterseniz
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Aslında benim moralim bozuldu bana yüksek geldi ne bekliyorsamYediklerine göre çok çok iyi maşallah ben bunları yesem garanti 200
Ayy inşallah hiç biberona gerek kalmaz , bakarsın sen daha doğumdayken sütün şarıl şarıl akar :)))Ben ilk etapta kaşık biberon sonraki süreçte de medelanin calma biberonunu kullanmıştım oğlumda, anne memesinin birebir aynısı mi bilmiyorum (doktorumuz öyle demişti) ama çekişi anne memesinden daha zordu ki oğlum yarım saatte zor bitiriyordu. O yüzden meme reddi yaşamadık biz hiç, hatta 1 yaşına kadar hem anne sütü hem mama devam ettik, çalıştığım için gün içinde sadece biberon kullandı ama ona rağmen memeyi de bırakmadı. Ama malesef bu bebeğime medela alamicam sadece başlığı bile 1000 kusur lira olmuşeğer meme reddi yaşayacak olursak alırım diye düşündüm. Umarım gerek kalmaz.
Benim de öyle oldu valla 48 ile hamile kaldım 80 ile doğuma girdim 74 kilo ile hayatıma devam ettimAslında benim moralim bozuldu bana yüksek geldi ne bekliyorsamheralde 100 falan bekliyordum ama şunu biliyorum şeker riskim olmasada karbonhidrat ağırlıklı beslenmemem lazım. Kızımda pastalar börekler lahmacunları afiyetle yedim ama kızım 2600 doğdu ben aldığım kiloyla kaldım doğuma gittiğimde 72 kiloydum çıktığımda yemin ederim 70 kiloydum 2600 çıkınca bile kilom gitmemişti
Ah dua yerine geçsin inşallah, ben ilk bebegimde sütten çok çektim bunda hep olumlama yapıyorum çok sütüm olacak diye. Hepimizin şakır şakır akan sütleri olsun inşallahAyy inşallah hiç biberona gerek kalmaz , bakarsın sen daha doğumdayken sütün şarıl şarıl akar :)))
Teşekkür ederimAnne memesine yakın falan hepsi yalan aslında biberona alışan bebe en en geç 4. Ay da uyanıkken emmeyi bırakıyor. O yüzden biberona başlanırken dikkat etmek lazım 40 çıktıktan sonra devam edilince meme reddi olabiliyor. Size instada birini önereyim çok beğenirim kadını bi bakın isterseniz
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Oo maşallahGünaydın kızlar bol yemeli bi pazar kahvaltısından sonra şeker ölçümlerimi size yazıyorum ; kahvaltıda bir simit, belirsiz miktarda kaşar, bir bardak iki çay kaşıklı şekerli çay, bir tereyağda yumurta, ve son olarak miktarını bilmediğim bal kaymak yedimbunların hepsi şeker ölçümü için abartırsam kaç çıkar merak ettiğimden neyse sabah açlık: 85 1 saat tokluk: 138 ikinci saatte tekrar ölçeceğim bakalım kaç çıkacak:)
Teşekkür ederim.Çok iyi bilgi oldu benim için de. 2 veya 3 aylıkken baslicam ben de calışmaya maksimum. Kaşık biberon o zamana kadar kullanabilir miyim bilmiyorum. Böyle zor bir biberon arıyordum. Bence sartları zorlayıp almak lazım. Meme reddi olursa sağarak bi yerde azalıyor. Mama da çok pahalı oluyor belli bir aydan sonra içtikleri miktar arttıkça.Ben ilk etapta kaşık biberon sonraki süreçte de medelanin calma biberonunu kullanmıştım oğlumda, anne memesinin birebir aynısı mi bilmiyorum (doktorumuz öyle demişti) ama çekişi anne memesinden daha zordu ki oğlum yarım saatte zor bitiriyordu. O yüzden meme reddi yaşamadık biz hiç, hatta 1 yaşına kadar hem anne sütü hem mama devam ettik, çalıştığım için gün içinde sadece biberon kullandı ama ona rağmen memeyi de bırakmadı. Ama malesef bu bebeğime medela alamicam sadece başlığı bile 1000 kusur lira olmuşeğer meme reddi yaşayacak olursak alırım diye düşündüm. Umarım gerek kalmaz.
140 ın alti her türlü iyi. Hele bu yemeye çok iyi. Siz benim yediklerimi görseniz kuş bile doymaz. Ama ben alıştım. Bebeğe bişey olmasin diye agzıma bişey atamiyorum hiç. Boş kalori almamaya calışıyorum. Arada böyle yapabilirsiniz bence sıkıntı yoksa. Ama diğer günler simit değil tam buğday ekmeği yerseniz daha iyi olabilir tabi. O zaman daha düşük çıkar.Aslında benim moralim bozuldu bana yüksek geldi ne bekliyorsamheralde 100 falan bekliyordum ama şunu biliyorum şeker riskim olmasada karbonhidrat ağırlıklı beslenmemem lazım. Kızımda pastalar börekler lahmacunları afiyetle yedim ama kızım 2600 doğdu ben aldığım kiloyla kaldım doğuma gittiğimde 72 kiloydum çıktığımda yemin ederim 70 kiloydum 2600 çıkınca bile kilom gitmemişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?