- 23 Mart 2015
- 5.792
- 7.114
- 398
Ay kokabilir hiç önemli değil, canımdan kıymetli miBen anneme kıza kıza yaptım saçmalama kokcak her yer dedimdoğumdan çıkınca hemen yaptık biz hatta düşün kesin kokmustur
Eşim bir numara Molfix alfı 4 paket. 2 numaradan bir tane minies diye bi markadan almış denemek için.Yaa kızlar bebek bezi olarak ne aldınız, sleepy bio natural alayım diyorum annem diyor ki sen kendine bimin pedini mi kullanıyosun da çocuga en ucuzunu alıyosun prima al deyip duruyor kafam çok karıştı sürekli pişik olur demek suretiyle bilinçaltıma olumsuz mesajlar veriyor ama kullanıcı yorumları iyi genelde kötü olsa bu kadar insan alır mıydı diye düşünüyorumsiz neler aldınız
Canım sen sezeryan doğum yapmışrın değil mi öyle hatırlıyorum. Sezeryan dikişi ne kadar sonra tamamen iyileşti? Ben şeyi düşünüyorum 2 ay sonra işe çıkmam lazım işim de oturarak eğilerek yapılan iş. Kara kara düşünüyorum zorlanırsam diye.Ay kokabilir hiç önemli değil, canımdan kıymetli midoğumdan önce sonra baya sonra hiç farketmez ise yarasın yeterki surerim ben, yenmesi gerekiyorsa yerim de o sıkıntı değil
10 güne normal hayatıma dondum, 1 ay sonra çok ağır olmamak kosuluyla spor yapmaya izin vermişti doktorum. 2 aya sezaryen olduğunu bile unutursun canımCanım sen sezeryan doğum yapmışrın değil mi öyle hatırlıyorum. Sezeryan dikişi ne kadar sonra tamamen iyileşti? Ben şeyi düşünüyorum 2 ay sonra işe çıkmam lazım işim de oturarak eğilerek yapılan iş. Kara kara düşünüyorum zorlanırsam diye.
Benim göbek deliğim de kızardı biraz. Çizgi de pembe renkli umarım daha koyulaşmaz. Bu haliyle çok hoşuma gidiyorBende henüz oluşmadı.Kızıma hamileyken sanırım son aydı çok belirgindi çizgi.Hatta göbek deligim, göğüslerimin koyu kısmı kahverengi olmuştu.Doğumdan sonra soyuldu tekrar eski rengine döndü.
Çatlayacağı varsa çatlıyor gerçekten.Ben ilk gebeligimde lierac kullandım ona rağmen çatladım.Görümcem hiçbir şey kullanmadı iki doğum yaptı tek bir çatlak olmadı.Biraz vücudun yapısıyla alakalı.Benim cildim kuru onunki çok yağlı ondan sanırım.
Ay Allah korusun ya inşallah hiçbirimizin bebeğinde olmaz da rahatça büyütürüzNe yazık ki kolik bebek sadece gaz sancısı olan bebek olmuyo , bazı bebeklerin doğuştan mizaçları buna yatkın oluyor bazen annenin yoğun kaygı ve anksiyete hissetmesi , ev ortamı bi sürü sayabileceğim neden var yine tedbirli davranıp gaz yapacak şeylerden uzak kalmak lazım ama ona rağmen kolik olma ihtimali var
Sleepy bio natural aldım bi tane 1 numara. Memnun kalırsam buradan yürürümYaa kızlar bebek bezi olarak ne aldınız, sleepy bio natural alayım diyorum annem diyor ki sen kendine bimin pedini mi kullanıyosun da çocuga en ucuzunu alıyosun prima al deyip duruyor kafam çok karıştı sürekli pişik olur demek suretiyle bilinçaltıma olumsuz mesajlar veriyor ama kullanıcı yorumları iyi genelde kötü olsa bu kadar insan alır mıydı diye düşünüyorumsiz neler aldınız
İlk zamanlar burustu benim biraz, ama öyle kırış kırış değil de esnemis deri gibi düşün. Özellikle eğilince buruş buruş oluyordu ama zamanla geçiyor o da. Sadece göbek deliğinin üstünde minik bölgede kaldı egilince buruşma, plajda filan pek egilmemeye calisiyordumBenim göbek deliğim de kızardı biraz. Çizgi de pembe renkli umarım daha koyulaşmaz. Bu haliyle çok hoşuma gidiyorçatlak için Hindistan cevizi yağı sürüyorum. Şimdilik hiç çatlamadı. Doğumdan sonra göbeğim buruşmaz umarım
Teşekkür ederim canım. İnşallah.10 güne normal hayatıma dondum, 1 ay sonra çok ağır olmamak kosuluyla spor yapmaya izin vermişti doktorum. 2 aya sezaryen olduğunu bile unutursun canım
Ay inşallah besin alerjileri olmaz da rahat ederizOnu hiç bilmiyorum, duymuştum ama kullanan kimse olmadı çevremde, ben de kullanmadım. Bı de bebekte besin alerjisi varsa hangi bezi kullanirsan kullan fayda etmiyor pisige, sorun bezle ilgili değil kaka ile ilgili çünkü, o zaman da işte mümkün olduğunca ıslak mendil değdirmeyip, kakali bezi en kısa sürede değiştirmek tek çare. Bı de veletler yeni doğduklarında çiş kapar gibi kaka yapiyorlar, her bezleri sarı sarıama sık sık kontrol edip kakali bez varsa değişince alerji sorun yaratmıyor. Çok şükür oğlumda bu bakıma sıkıntı yaşamadık. Gıda alerjisi başka konularda yordu bizi
Güzel ,sevindim bunu duyduğumaAktif bebek primumum care ve bi tane daha vardı ismini hatırlamıyorum o baya pahalıydı bence gerek yok, ben oğluma primumum care kullanıyorum memnunum
Ben Molfix aldım ama eski üretimden, yeni üretimler hiç iyi değilmiş yorumlar öyleydi.120 adet 1 numara, 160 adet 2 numara aldım.Daha almayacağım, ihtiyaca göre ekleme yaparım sonra.Malesef Prima çok pahalanmış , bütçem dayanmaz ona ha mecbur kalırsam o ayrı ama Molfix in yorumları hep çok iyiydi ona dayanarak aldım açıkçasıYaa kızlar bebek bezi olarak ne aldınız, sleepy bio natural alayım diyorum annem diyor ki sen kendine bimin pedini mi kullanıyosun da çocuga en ucuzunu alıyosun prima al deyip duruyor kafam çok karıştı sürekli pişik olur demek suretiyle bilinçaltıma olumsuz mesajlar veriyor ama kullanıcı yorumları iyi genelde kötü olsa bu kadar insan alır mıydı diye düşünüyorumsiz neler aldınız
Bu çizgi tam olarak ne zaman ortaya çıkıyor ? Bende hiç öle birşey yok dümdüz göbekBenim göbek deliğim de kızardı biraz. Çizgi de pembe renkli umarım daha koyulaşmaz. Bu haliyle çok hoşuma gidiyorçatlak için Hindistan cevizi yağı sürüyorum. Şimdilik hiç çatlamadı. Doğumdan sonra göbeğim buruşmaz umarım
Yeşil kakadan suphelenmisti oğlumun doktoru ama çok küçükken anlaşılmaz 1 yaşı dolunca bakarız tahlilde demişti, süt yumurta ve biseye daha bakmıştı, süt alerjisi çıkmıştı o donem sadece ama oğlum 1 yaşında emmeyi bırakınca benim diyet yapmama gerek kalmamıştı. Süt urunlerini de yasaklamadi doktoru maruz bırakarak tolere etmesini sağladı, sadece süt icirme dedi (sütü doktorlar normalde de önermiyor). Süt alerjisi geçti ama bence şuan hala kazein intoleransi devam ediyor. Emerken yapacak çok bişey yok, ağır alerjisi olursa anneye diyet yaptırıyor doktor, o da ise yaramazsa emzirmeyi kesip raporlu alerji maması başlıyor. Umarım hiç birimizde böyle bişey olmazAy inşallah besin alerjileri olmaz da rahat ederizNe diyeyim
Sık sık bez değiştirip kontrol etmek bir de bebek pamuguyla silmek aklımdaO cepte yani başka ne yapabilirim diye düşünüyordum ama hayırlısı artık . Biraz da zaman gosteriyor sanirim . Benim etrafımda bebeği olan bir eşimin kuzeni var . O da bir buçuk yaşında ve Anadolu yakasındalar .Onun dışında gozlemleyebildigim kimse de yok Bende düşe kalka öğrenirim artık bu işleri
Bende de hiç çizgi yok, genelde koyu tenlilerde daha çok belirgin oluyormuş.Anneme sordum, oda hiç çizgim oluşmadı diyor 3 hamileliğinde de.Bu çizgi tam olarak ne zaman ortaya çıkıyor ? Bende hiç öle birşey yok dümdüz göbek
Yaa senin oğlanla çok ortak noktamız varYeşil kakadan suphelenmisti oğlumun doktoru ama çok küçükken anlaşılmaz 1 yaşı dolunca bakarız tahlilde demişti, süt yumurta ve biseye daha bakmıştı, süt alerjisi çıkmıştı o donem sadece ama oğlum 1 yaşında emmeyi bırakınca benim diyet yapmama gerek kalmamıştı. Süt urunlerini de yasaklamadi doktoru maruz bırakarak tolere etmesini sağladı, sadece süt icirme dedi (sütü doktorlar normalde de önermiyor). Süt alerjisi geçti ama bence şuan hala kazein intoleransi devam ediyor. Emerken yapacak çok bişey yok, ağır alerjisi olursa anneye diyet yaptırıyor doktor, o da ise yaramazsa emzirmeyi kesip raporlu alerji maması başlıyor. Umarım hiç birimizde böyle bişey olmaz
Ten rengi ile ilgili söylediğin şey mantıklı . Beyazım ben bayağı oluşsa da belli olmuyordur .Bende de hiç çizgi yok, genelde koyu tenlilerde daha çok belirgin oluyormuş.Anneme sordum, oda hiç çizgim oluşmadı diyor 3 hamileliğinde de.
Muhtemelen, Bende açık tenliyim zaten karnımda öyle aşırı büyük değil haftasına göre normal ama ben sanki karnım aşağıya doğru büyüyor Gibi hissediyorumTen rengi ile ilgili söylediğin şey mantıklı . Beyazım ben bayağı oluşsa da belli olmuyordur .
O değil de ne güzel stok yapmışsınBen Molfix aldım ama eski üretimden, yeni üretimler hiç iyi değilmiş yorumlar öyleydi.120 adet 1 numara, 160 adet 2 numara aldım.Daha almayacağım, ihtiyaca göre ekleme yaparım sonra.Malesef Prima çok pahalanmış , bütçem dayanmaz ona ha mecbur kalırsam o ayrı ama Molfix in yorumları hep çok iyiydi ona dayanarak aldım açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?