2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Ben anneme kıza kıza yaptım saçmalama kokcak her yer dedim doğumdan çıkınca hemen yaptık biz hatta düşün kesin kokmustur
Ay kokabilir hiç önemli değil, canımdan kıymetli mi doğumdan önce sonra baya sonra hiç farketmez ise yarasın yeterki surerim ben, yenmesi gerekiyorsa yerim de o sıkıntı değil

Eşim bir numara Molfix alfı 4 paket. 2 numaradan bir tane minies diye bi markadan almış denemek için.

Ay kokabilir hiç önemli değil, canımdan kıymetli mi doğumdan önce sonra baya sonra hiç farketmez ise yarasın yeterki surerim ben, yenmesi gerekiyorsa yerim de o sıkıntı değil
Canım sen sezeryan doğum yapmışrın değil mi öyle hatırlıyorum. Sezeryan dikişi ne kadar sonra tamamen iyileşti? Ben şeyi düşünüyorum 2 ay sonra işe çıkmam lazım işim de oturarak eğilerek yapılan iş. Kara kara düşünüyorum zorlanırsam diye.

10 güne normal hayatıma dondum, 1 ay sonra çok ağır olmamak kosuluyla spor yapmaya izin vermişti doktorum. 2 aya sezaryen olduğunu bile unutursun canım

Benim göbek deliğim de kızardı biraz. Çizgi de pembe renkli umarım daha koyulaşmaz. Bu haliyle çok hoşuma gidiyor çatlak için Hindistan cevizi yağı sürüyorum. Şimdilik hiç çatlamadı. Doğumdan sonra göbeğim buruşmaz umarım

Ay Allah korusun ya inşallah hiçbirimizin bebeğinde olmaz da rahatça büyütürüz

Sleepy bio natural aldım bi tane 1 numara. Memnun kalırsam buradan yürürüm sleepy ped almışlığım da var zaten alerjim yok kanamam az niye kullanmıyım

İlk zamanlar burustu benim biraz, ama öyle kırış kırış değil de esnemis deri gibi düşün. Özellikle eğilince buruş buruş oluyordu ama zamanla geçiyor o da. Sadece göbek deliğinin üstünde minik bölgede kaldı egilince buruşma, plajda filan pek egilmemeye calisiyordum

Ay inşallah besin alerjileri olmaz da rahat ederiz Ne diyeyim

Sık sık bez değiştirip kontrol etmek bir de bebek pamuguyla silmek aklımda O cepte yani başka ne yapabilirim diye düşünüyordum ama hayırlısı artık . Biraz da zaman gosteriyor sanirim . Benim etrafımda bebeği olan bir eşimin kuzeni var . O da bir buçuk yaşında ve Anadolu yakasındalar .Onun dışında gozlemleyebildigim kimse de yok Bende düşe kalka öğrenirim artık bu işleri

Ben Molfix aldım ama eski üretimden, yeni üretimler hiç iyi değilmiş yorumlar öyleydi.120 adet 1 numara, 160 adet 2 numara aldım.Daha almayacağım, ihtiyaca göre ekleme yaparım sonra.Malesef Prima çok pahalanmış , bütçem dayanmaz ona ha mecbur kalırsam o ayrı ama Molfix in yorumları hep çok iyiydi ona dayanarak aldım açıkçası

Bu çizgi tam olarak ne zaman ortaya çıkıyor ? Bende hiç öle birşey yok dümdüz göbek

Yeşil kakadan suphelenmisti oğlumun doktoru ama çok küçükken anlaşılmaz 1 yaşı dolunca bakarız tahlilde demişti, süt yumurta ve biseye daha bakmıştı, süt alerjisi çıkmıştı o donem sadece ama oğlum 1 yaşında emmeyi bırakınca benim diyet yapmama gerek kalmamıştı. Süt urunlerini de yasaklamadi doktoru maruz bırakarak tolere etmesini sağladı, sadece süt icirme dedi (sütü doktorlar normalde de önermiyor). Süt alerjisi geçti ama bence şuan hala kazein intoleransi devam ediyor. Emerken yapacak çok bişey yok, ağır alerjisi olursa anneye diyet yaptırıyor doktor, o da ise yaramazsa emzirmeyi kesip raporlu alerji maması başlıyor. Umarım hiç birimizde böyle bişey olmaz

Bu arada alt açma bezlerinin tanesi genelde 7 8 liraya geliyor .( Evde kullan at kullanmak istemem de dışarısı için ) Nerede okudum hatırlamıyorum ama biri yazmıştı medikalcilerde satılan hasta bezleri çok daha uyguna geliyormuş.

Son düzenleme:
Yaa senin oğlanla çok ortak noktamız var
Benim bu yaşta intoleransim devam ediyor inek sütüne karşı . Hatta bugünkü karın agrimin sebebi de inek kefiri mi acaba diye düşünmedim değil . Keçi kefir bulamamış eşim normal almış.
İnşallah ağır bir alerji durumu olmaz kimsenin bebeğinde çünkü emzirme diyetleri çok daha zor anladigim kadarıyla . Yeşil kakayi da not aldım öle bir durum olursa hemen sorarım diye çok tşk ediyorum

Ten rengi ile ilgili söylediğin şey mantıklı . Beyazım ben bayağı oluşsa da belli olmuyordur .
Muhtemelen, Bende açık tenliyim zaten karnımda öyle aşırı büyük değil haftasına göre normal ama ben sanki karnım aşağıya doğru büyüyor Gibi hissediyorum

O değil de ne güzel stok yapmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…