- 22 Kasım 2014
- 2.673
- 3.060
- 133
Ben de yükleme yapmadım. Doktor beklemiyorum senden şeker dedi. Şeker takibi yaptık 5 günlük ve tokluk şekerlerin hep yüksek çıktı. Diyete başladım sonra.Ben yaptırmıyo değilim doktorum takibe göre krar verelim dedi ama ölçülerim hep düşük çıktı ilk defa yüksek geldi ben gözden kaçsın istemiyorum , doktoruma yapalım diyecek bakalım
Soğanı da yapicam, hatta sütüm gelene kadar devam ederim, sütüm gelince bırakırım. Bı kaç gün sürer sutumun gelmesi zaten o süreçte soğan ve ayva çekirdeğinden yapılan jeli surucemBir de soğan suyu süruyorlarmış öncesinde. Soganı ikiye bolüp göğüş ucuna koyuyorlarmış doğumdan önceki gece mümkunse. Tabi planli sezeryanda işe yarar bu. Kısmet olursa bunu denemek istiyorum ben.
Benim ilk defa açlık yüksek geldi , tokluk şekerlerim hiç yüksek gelmedi yemeği abarttığın halde bu kafa karışıklığındansa şeker yüklemesi yapıp kafamın rahat etmesi daha mantıklı olacakBen de yükleme yapmadım. Doktor beklemiyorum senden şeker dedi. Şeker takibi yaptık 5 günlük ve tokluk şekerlerin hep yüksek çıktı. Diyete başladım sonra.
Ben mavi olanı aldım kuzumMolfixin mavi paketi mi yoksa sarı paketi mi peki hangisini aldın canım
Gümüş kapak için marka öneriniz var mı kızlar? Bende çok çekmiştim göğüs yaralarındanBen de kapakları erken alıp son ay takmayi düşünüyorum, zaten her ne kadar yaralar süt gelince başlasa da hassasiyet öncesinde başlıyor.
Ohh maşallah ben daha hicbisi almadım ne bu aceleEnem siz neler aldınız bebelere bu kadarbenim renkliler ile beyazları toplasan hepsi iki makine yapar
Meyve etkiliyor galiba bende gece meyve dayiyorum sabah şiş kalkıyorum afedersiniz gazda yapıyor ama yemeyide cnm çekiyor her akşam yemicem diyorum dayanamıyorumBu arada 8:30 da ölçtüm 155 di şimdi ölçtüm bi saat sonra 86 ayy kafam allak bullak oldu ya ben yine de her ihtimale karşı şeker yüklemesi yaptırsam mı? Bi saatte 155 den 86 ya düşmez ki acaba diş macunu anlık kı yükseltti şekerimi
Annenize çok güldümYaa kızlar bebek bezi olarak ne aldınız, sleepy bio natural alayım diyorum annem diyor ki sen kendine bimin pedini mi kullanıyosun da çocuga en ucuzunu alıyosun prima al deyip duruyor kafam çok karıştı sürekli pişik olur demek suretiyle bilinçaltıma olumsuz mesajlar veriyor ama kullanıcı yorumları iyi genelde kötü olsa bu kadar insan alır mıydı diye düşünüyorumsiz neler aldınız
Ben 27 haftalık oldum ama büyük oğlumun bebeklik kıyafetleri var iki makine yapanlar onlar yani. Onun haricinde fiyat artışı yaşanacak bazı ürünleri öncesinde alıp stokladim, bez deterjan şampuan vs gibi.Ohh maşallah ben daha hicbisi almadım ne bu aceleşuan kaç haftaliksiniz
Primanin premium care yenidoğan ve ilk bir kaç ayda kullanılabilir, fiyat çok zorlamazsa sürekli de kullanılır ama çok pahalı, ben bir süre sonra premium care bırakıp primanin aktif bebe olanına geçmiştimAnnenize çok güldüm
Primanin da bir sürü serisi var . Hangisini alcaz bilmiyorum kiBen alerjiden korkuyorum bulsaydim Prima pure seri alırdım . 3 4 paket o kadar . Çok fazla stoklama gbi bir imkanım da yok aslında zamanla da alınır diye düşünüyorum .
Fiyat kesinlikle zorlar da bakalım hayırlısı o kısımları düşünmek istemiyorum şimdiden :) Harmonie serisi var bir de onun hakkında ne düşünüyorsun ?Primanin premium care yenidoğan ve ilk bir kaç ayda kullanılabilir, fiyat çok zorlamazsa sürekli de kullanılır ama çok pahalı, ben bir süre sonra premium care bırakıp primanin aktif bebe olanına geçmiştim
Primayla başlarsan bidaha bez değiştiremezsin cnm ve fiyatlar uçuk malesef, oğlum 20 aylık geçenlerde yeter artık çok para veriyoruz dedim başka bez aldık mahvoldu cildiYaa kızlar bebek bezi olarak ne aldınız, sleepy bio natural alayım diyorum annem diyor ki sen kendine bimin pedini mi kullanıyosun da çocuga en ucuzunu alıyosun prima al deyip duruyor kafam çok karıştı sürekli pişik olur demek suretiyle bilinçaltıma olumsuz mesajlar veriyor ama kullanıcı yorumları iyi genelde kötü olsa bu kadar insan alır mıydı diye düşünüyorumsiz neler aldınız
Ben sürdüm faydasını gördüm çok şükür hiç yaşamadım göğüs ucu sıkıntısiBir de soğan suyu süruyorlarmış öncesinde. Soganı ikiye bolüp göğüş ucuna koyuyorlarmış doğumdan önceki gece mümkunse. Tabi planli sezeryanda işe yarar bu. Kısmet olursa bunu denemek istiyorum ben.
Aktif bebek primumum care ve bi tane daha vardı ismini hatırlamıyorum o baya pahalıydı bence gerek yok, ben oğluma primumum care kullanıyorum memnunumAnnenize çok güldüm
Primanin da bir sürü serisi var . Hangisini alcaz bilmiyorum kiBen alerjiden korkuyorum bulsaydim Prima pure seri alırdım . 3 4 paket o kadar . Çok fazla stoklama gbi bir imkanım da yok aslında zamanla da alınır diye düşünüyorum .
Onu hiç bilmiyorum, duymuştum ama kullanan kimse olmadı çevremde, ben de kullanmadım. Bı de bebekte besin alerjisi varsa hangi bezi kullanirsan kullan fayda etmiyor pisige, sorun bezle ilgili değil kaka ile ilgili çünkü, o zaman da işte mümkün olduğunca ıslak mendil değdirmeyip, kakali bezi en kısa sürede değiştirmek tek çare. Bı de veletler yeni doğduklarında çiş kapar gibi kaka yapiyorlar, her bezleri sarı sarıFiyat kesinlikle zorlar da bakalım hayırlısı o kısımları düşünmek istemiyorum şimdiden :) Harmonie serisi var bir de onun hakkında ne düşünüyorsun ?
Ben de kıyafet konusunda öyle yapmaya karar verdim canım. Yenidoğan ve 0-3 olanların etiketlerini kestim. Yıkayıp ütülerim yakında. Daha büyükleri de zamanla çıkaracağımAyyy tam 30 haftadan selamlarrr
Aklımda kalan konulardan yazayım bende, benim bebiş 28 haftada 1400 dü ve doktor ileri geri bir şey demedi gelişimi ile ilgiliyalancı kasılma dediğiniz şeyi yani bebegin bir yerde toplanmasını ben ortalama 24 haftadan beri yaşıyorum ve doktora laf arasında sorduğumda normal demişti, ancak 33 haftalık hamile kuzenim yalancı sancılarını yasamaya başladı ve daha farklı tarif ediyor, bebisin bir yerde toplanması değil de sancı ağrı şeklinde. Onun dışında hastane cantasına şırınga koymayı düşünüyorum her ihtimale karşı, biberona alışması beni zora sokabilir gibi. Tabi inşallah hepimizin sütü hemen gelir kendimden bahsedecek olursam, şeker yüklemesi gerek yok demişti doktorum ve eş geçmiştik değerlerim normaldi. Ancak şuan tokluk kan şekerim 140 olması gerekirken Max, 181 çıkmış. Tokluk kan şekeri ne de idrarda şeker çıktı o sebeple baktık. Yarın ilk diyetisyen randevumu gerceklestirecegim bebeğim ve kendim icin birde bebiş kıyafetleri olarak 0-3 olanları yıkama ütüleme kararı aldım, hepsini yıkayıp utulemekten hem gözüm korktu hemde bekledikçe tekrar yıkanma ihtiyaci doğacağı için bir poşete kaldırdım. 0-3 döneminden çıkınca 3-6 şeklinde yıkayıp utuleyip dolabına asarım oğluşumun inşallah
Ben de senden duymuştum ilk, onu muhakkak denicem, hatta zararlı bişey değil, en fazla kokar biraz, sütüm gelip bebek emmeye başlayana kadar yapmayi düşünüyorum, yeter ki meme ucu çatlağı ile imtihan olmayim bu sefer.Ben sürdüm faydasını gördüm çok şükür hiç yaşamadım göğüs ucu sıkıntısi
Ben anneme kıza kıza yaptım saçmalama kokcak her yer dedimBen de senden duymuştum ilk, onu muhakkak denicem, hatta zararlı bişey değil, en fazla kokar biraz, sütüm gelip bebek emmeye başlayana kadar yapmayi düşünüyorum, yeter ki meme ucu çatlağı ile imtihan olmayim bu sefer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?