- 2 Ağustos 2021
- 5.615
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.381
- 148
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burada kayserideBismillah
Nerde![]()
Cok gecmis olsunBurada kayseride
Sağol cnm rabbim beterinden korusunCok gecmis olsunher yerde oluyor tetikte duruyoruz resmen
İşte aynısı ben yaşadım , sağlık bakanlığı sana bu ilacı yazma yetkisi veriyorsa bi bildiği var , ee beni muayane edin dedim kan sulandırıcıya ihtiycın olduğunu nerden bilecem dedi ongünlük ilaca 600 lira verdik, 30 gün kullansam 1800 tl yapıyo bedava alacakken neden bunca para vereyimKalp atisini dinletme cihazi var mi ya ne guzel
Bizim burdaki saglik ocaginda 2 doktor 1 hemsire var ve hic oyle dinletme cihazi gibi birsey de gormedim muhtarlik gibi kucuk bi yer sadece
Gecen de bi tanidik ilac yazdirmak istemis doktor demis gecen sefer yazdim artik yazamam devleti dolandirmaya girer vs demis yazmamis insanlar gidip eczaneden bin tlye almislar mecburen![]()
Depremden aonra buaraya aldım mayıs gibiydi 3 ayın dolmasını bekliyordum . Bugün ilk işim değiştirmek olacak .Ben kan sulandırıcı iğnemi, diğer ilaçlarımı yazdırıyorum sürekli.Yazması lazım keyfimizden mi kullanıyoruz sanki.Şikayet edip aile hekiminizi değiştirin bence.
Ben se bugün açlık kan şekeri için gittim doktorum takip edelim demişti. Yani kan vermenin bi sakıncası yok bence , benim diğer gebeliklerimde şeker problemimde olmamasına rağmenKızlar sağlık ocağına geçen hafta gittiğimde ebe haftaya gel açlık kan şekerine bakalım dedi. Gerek var mı sürekli bakılmasına 1-1.5 ay önce baktırdım, 1.5 ay olmamıştır bile, ben anlam veremedim size sorayım dedim
Geçmiş olsun son olsun inşallahBurada kayseride
Ağrım sızım yok ama hafif hafif lekelenmelerim devam ediyorCanım senin sağlık durumun nasıl peki şuan, daha iyi misin yarın doktora gidecektin sanırım değil mi. İnşallah güzel haberler alırsın![]()
Sağol cnmGeçmiş olsun son olsun inşallah![]()
Ne ebeler var ya benim sağlık ocağında öncelikli hasta olarak bile almıyorlar yaKızlar sağlık ocağına geçen hafta gittiğimde ebe haftaya gel açlık kan şekerine bakalım dedi. Gerek var mı sürekli bakılmasına 1-1.5 ay önce baktırdım, 1.5 ay olmamıştır bile, ben anlam veremedim size sorayım dedim
bendede oluyor normaldir canım benim özellikle ayakta durmuşsam ve yorulmuşsam oluyorVajinasinda zonklama yasayan oldu mu?
Sabahtan beri arada oluyor
1 2 hafta once de olmustu
Hatta makatta bile baski hissediyorum ara ara
Normal bi durum mu acaba
İnşallah canım dualarımız seninleAğrım sızım yok ama hafif hafif lekelenmelerim devam ediyorevet yarın sabah
bakalım iyi haberlerle gelirim inşallah
![]()
Bana da aile hekimim kan sulandırıcı igne yazmak istememişti. Benim bunu yazmam için size teşhis koymam lazım. Benim böyle bir teşhisim yok demişti. Yine de yazmıştı ama. Sonra doktorum rapor çıkarttı. Rahatladım ben de.Kızlar bugün 10;25 de sağlık ocağına gitti. Kan ve idrar vermek için hemşire kabul etmedi çok sinirim bozuldu, sağlık ocağı bomboş doktor tahlil kaydı da açtı hemşire ben tahlil kutusunu kapattım dedi , geçen de kan sulandırıcımı yazdırmak için gittiğimde doktor benim yazmaya iznim yok demişti ama ben aile hekimlerinin bu ilacı yazma izni var diyince ne yani benden sgk yı dolandırmamı istiyorsun dedi yani ben gerçekten anlam veremiyorum bazen bazı şeylere. Hani aşırı yoğun olsalar anlayacak ben de sağlıkçıyım ama bu tavır bu tarz gerçekten çok rahatsız edici , sağlık ocağında yazamayınca özel hastanede reçete girişi yapıp yazdırdım![]()
Arada zonklama arada igne batmasi gibi seyler oluyor canimbendede oluyor normaldir canım benim özellikle ayakta durmuşsam ve yorulmuşsam oluyor
Evet var oğlumda da giderdim düzenli çağırırlar, bence vardır ordada, bildiğim kadarıyla olması lazim, ben çok memnunum sağlık ocagindaki doktordandl da hemşireden deKalp atisini dinletme cihazi var mi ya ne guzel
Bizim burdaki saglik ocaginda 2 doktor 1 hemsire var ve hic oyle dinletme cihazi gibi birsey de gormedim muhtarlik gibi kucuk bi yer sadece
Gecen de bi tanidik ilac yazdirmak istemis doktor demis gecen sefer yazdim artik yazamam devleti dolandirmaya girer vs demis yazmamis insanlar gidip eczaneden bin tlye almislar mecburen![]()
Bence bebekti ya elimin altınd kayıyordu13 haftalıkken hissettiğin şey bebek değildir canımen geç 22. Haftaya kadar duyarsın merak etme ben de hissetmiyorum hala