2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Kızlar sağlık ocağına geçen hafta gittiğimde ebe haftaya gel açlık kan şekerine bakalım dedi. Gerek var mı sürekli bakılmasına 1-1.5 ay önce baktırdım, 1.5 ay olmamıştır bile, ben anlam veremedim size sorayım dedim

Kalp atisini dinletme cihazi var mi ya ne guzel
Bizim burdaki saglik ocaginda 2 doktor 1 hemsire var ve hic oyle dinletme cihazi gibi birsey de gormedim muhtarlik gibi kucuk bi yer sadece 😒
Gecen de bi tanidik ilac yazdirmak istemis doktor demis gecen sefer yazdim artik yazamam devleti dolandirmaya girer vs demis yazmamis insanlar gidip eczaneden bin tlye almislar mecburen 🤷‍♀️
İşte aynısı ben yaşadım , sağlık bakanlığı sana bu ilacı yazma yetkisi veriyorsa bi bildiği var , ee beni muayane edin dedim kan sulandırıcıya ihtiycın olduğunu nerden bilecem dedi ongünlük ilaca 600 lira verdik, 30 gün kullansam 1800 tl yapıyo bedava alacakken neden bunca para vereyim 🤷🏻‍♀️en son rapor çıkardıkta rahatladım.

Ben kan sulandırıcı iğnemi, diğer ilaçlarımı yazdırıyorum sürekli.Yazması lazım keyfimizden mi kullanıyoruz sanki.Şikayet edip aile hekiminizi değiştirin bence.
Depremden aonra buaraya aldım mayıs gibiydi 3 ayın dolmasını bekliyordum . Bugün ilk işim değiştirmek olacak .

Kızlar sağlık ocağına geçen hafta gittiğimde ebe haftaya gel açlık kan şekerine bakalım dedi. Gerek var mı sürekli bakılmasına 1-1.5 ay önce baktırdım, 1.5 ay olmamıştır bile, ben anlam veremedim size sorayım dedim
Ben se bugün açlık kan şekeri için gittim doktorum takip edelim demişti. Yani kan vermenin bi sakıncası yok bence , benim diğer gebeliklerimde şeker problemimde olmamasına rağmen

Ne ebeler var ya benim sağlık ocağında öncelikli hasta olarak bile almıyorlar ya 🙄 geçen gittim bekledim bekledim herkes öncelikli 1 saate yakın bekledim arkadaşım bebek nasıl falan diye sorunca aaaa hamile misin sen diyip aldılar 😂😂 o kadar gidiyorum ebeye soruyorum bişey yapmam gerekir mi falan diye yok diyip gönderiyor kilomu bile ölçmüyor 😂😂🙈 hangisi daha iyi bilemedim

Kızlar bugün 10;25 de sağlık ocağına gitti. Kan ve idrar vermek için hemşire kabul etmedi çok sinirim bozuldu, sağlık ocağı bomboş doktor tahlil kaydı da açtı hemşire ben tahlil kutusunu kapattım dedi , geçen de kan sulandırıcımı yazdırmak için gittiğimde doktor benim yazmaya iznim yok demişti ama ben aile hekimlerinin bu ilacı yazma izni var diyince ne yani benden sgk yı dolandırmamı istiyorsun dedi yani ben gerçekten anlam veremiyorum bazen bazı şeylere. Hani aşırı yoğun olsalar anlayacak ben de sağlıkçıyım ama bu tavır bu tarz gerçekten çok rahatsız edici , sağlık ocağında yazamayınca özel hastanede reçete girişi yapıp yazdırdım 🤷🏻‍♀️
Bana da aile hekimim kan sulandırıcı igne yazmak istememişti. Benim bunu yazmam için size teşhis koymam lazım. Benim böyle bir teşhisim yok demişti. Yine de yazmıştı ama. Sonra doktorum rapor çıkarttı. Rahatladım ben de.

bendede oluyor normaldir canım benim özellikle ayakta durmuşsam ve yorulmuşsam oluyor
Arada zonklama arada igne batmasi gibi seyler oluyor canim
Bide bu ara idrar yanmasiyla ugrasiyorum o kadar da su iciyorum sabah iyiysem aksama dogru yanma yasiyorum
Doktorun verdigi üromisini icicem en sonunda

Kalp atisini dinletme cihazi var mi ya ne guzel
Bizim burdaki saglik ocaginda 2 doktor 1 hemsire var ve hic oyle dinletme cihazi gibi birsey de gormedim muhtarlik gibi kucuk bi yer sadece 😒
Gecen de bi tanidik ilac yazdirmak istemis doktor demis gecen sefer yazdim artik yazamam devleti dolandirmaya girer vs demis yazmamis insanlar gidip eczaneden bin tlye almislar mecburen 🤷‍♀️
Evet var oğlumda da giderdim düzenli çağırırlar, bence vardır ordada, bildiğim kadarıyla olması lazim, ben çok memnunum sağlık ocagindaki doktordandl da hemşireden de

Back
X