Gecen
K
Kushi_
de etiket yaparak bu konudan bahsetmiş ama o an hem cok yoğun bı animdaydim cevap yazamadım hem de konuyu çok dallandirip budaklandirmaya gerek yok diye kapatmak istedim ama hala alay ediliyormuymus

millete de eğlence lazımmış ne diyelim, ben sadece bı kaç kesit gormustum ve çok garipsemistim, diğer üyeleri bilmem ama "seviyesiz grup" diye nitelendirip asagiladiklari üyelerle zamanında bu grupta olup, fikir alışverişi yapıp, aklına takilani sorup, endişesini paylaşıp rahatlatmaya çalışıp, başka gruplara gittiğinde üyeler ile dalga geçmek, dedikodusunu yapmak ne kadar seviyeli bilemedim. Son seviye herhalde

Gerek sosyal hayatımda gerekse mesleki çevremde muhatap aldiklarimi itina ile filtreden geçiririm ama burada bu mekanizmayı kurmak mümkün değil tabi. Dedikodudan beslenen insanlarla farklı hayat felsefesine sahibim, görüşünü ya da tecrubesini savunan tartışan insan dedikodu yapandan daha erdemlidir benim gozumde. Nihayetinde gerginlik olamadan, bı konu hakkında bişey yazarken kılı kirk yarip nasıl söylesem de korkutmasam, yanlış anlasilmasam, tepki cekmesem demeden rahatlıkla konusabildigimiz bı topik oldu. İyi böyle