2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
S Sariucurtma konu sahibi olur musun baktim da en cok mesj senin. Bizim gurubumuz garip kalmasin. Admine söyleyelim
Okul açılıyor olmasa sorun değil de gün içinde çok fazla aktif olamam diye düşünüyorum, alacak başka bı arkadaş varsa çok sevinirim ben de listeler filan güncellenir. Alabilecek olan varsa el kaldırsın 😀

Okul açılıyor olmasa sorun değil de gün içinde çok fazla aktif olamam diye düşünüyorum, alacak başka bı arkadaş varsa çok sevinirim ben de listeler filan güncellenir. Alabilecek olan varsa el kaldırsın 😀
Surekli aktif olmak zorunda degilsin ki. Liste yapildi zaten. Belki son ay doguran oldukca yazarsin o da cok mühim degil. :)

Surekli aktif olmak zorunda degilsin ki. Liste yapildi zaten. Belki son ay doguran oldukca yazarsin o da cok mühim degil. :)
Hiç yöneticilik yapmadım bu konuda çok iyi olduğumu dusunmuyorum 😬 becerebilecek baskalari vardır büyük olasılıkla. Biri alırsa cidden iyi olur aslında, ama ben yapamam yani yapabileceğimi sanmıyorum 🙈 yapabilirim diyorsan sen al istersen. Sonuçta kimin çok yazıp yazmadığı değil de kim ilginenebilir o daha önemli.

Ben de aynı durumdayım. Durup durup karnımı dürtüyorum. Dün ve önceki gün neredeyse sıfır hareketti. Bugün yine var elhamdülillah. Allah sağlıkla kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin.
İnşallah canım ya evhamlanip bebegi de strese sokmak istemiyorum ama işte elde degil

Hamilelik uygulaması takip ediyorum cnm ben, geçen gün günlükte bundan bahsediyordu, bu haftalarda her gün hissetmemek normalmis, 24. Haftalardan sonra düzenli hissetmek gerekiyormus, benim fındığım da öyle bi gün çok hareket etse diğer gün daha az hareketli
Ben de öyle düşünüyorum canim ama işte panik olmama engel olmuyor bunu bilmek 🤣

Hiç yöneticilik yapmadım bu konuda çok iyi olduğumu dusunmuyorum 😬 becerebilecek baskalari vardır büyük olasılıkla. Biri alırsa cidden iyi olur aslında, ama ben yapamam yani yapabileceğimi sanmıyorum 🙈 yapabilirim diyorsan sen al istersen. Sonuçta kimin çok yazıp yazmadığı değil de kim ilginenebilir o daha önemli.
Ben evde içişleri bakanliği yaptim halkim var 5 kisi :-) cv mi göndereyim degerlendirin :KK53::KK48:

Kızlar bayadır yazamadım malum taşınma durumları. Yukarıda mesajlarınızı okudum hepinize çok teşekkür ederim🙏🏻🥰 Özet geçeyim bende ne olup bitti🙃 Detaylıya girmeyen bi ben kaldım herhalde. 20 eylüle gün vermişlerdi üniversitede. 22+4 olacağım o zaman. İyice büyümüş olacak inşallah☺️ En son 10 gün önce muayene oldum bebişim iyiydi. Hastanede fetal eko baktılar kalbi de güzeldi miniğimin. Tetanoz aşımı oldum Salı günü. Hiç bir ağrı sızı yapmadı bende. Ev taşırken mahvolurdum yoksa çok şükür sorun olmadı☺️ Bebeğimin hareketlerini de hissediyorum ama hala pıtırtıdan ibaret 😃 aslında daha önceden beri hissediyordum ama solda olduğu için bebek hareketi değil diye düşünmüştüm. Sağlık ocağındaki ebe ayakları oradadır deyince emin oldum. Benim kız solda kıpraşıyor hep 😃 gün içinde baya yoruluyorum malum. İlk taşındığımız gün hareketleri duymayınca paniklemiştim ama sonraki sabah hissettim yine çok şükür. Sadece uzandığımda hissediyorum o da her zaman değil. Sanırım normal bu haftalarda. Gelişmeler bende bu şekilde ☺️
Kolay gelsin ben de 15 ine detaylıya gireceğim. Tetanoz aşısını ben olmadım daha detaylıya bir gireyim dr sorayım öyle olayım aşıyı diye düşünüyorum.

Ben evde içişleri bakanliği yaptim halkim var 5 kisi :-) cv mi göndereyim degerlendirin :KK53::KK48:
Tamamdır bu işin altından kalkacağına hiç şüphemiz yok 😀 o zaman yöneticimiz sen ol. Uygun mudur kızlar, bizim gurubumuzun da yoneticisi olsun, yetim gibi kaldık 😄

Kolay gelsin ben de 15 ine detaylıya gireceğim. Tetanoz aşısını ben olmadım daha detaylıya bir gireyim dr sorayım öyle olayım aşıyı diye düşünüyorum.
Aynı gün gidicez detaylıya, ben de kaç yüz yıl sonra doktorumdan randevu olusturabildim, çok uzun zaman oldu bebeğimi görmeyeli.

Gecen K Kushi_ de etiket yaparak bu konudan bahsetmiş ama o an hem cok yoğun bı animdaydim cevap yazamadım hem de konuyu çok dallandirip budaklandirmaya gerek yok diye kapatmak istedim ama hala alay ediliyormuymus 😄 millete de eğlence lazımmış ne diyelim, ben sadece bı kaç kesit gormustum ve çok garipsemistim, diğer üyeleri bilmem ama "seviyesiz grup" diye nitelendirip asagiladiklari üyelerle zamanında bu grupta olup, fikir alışverişi yapıp, aklına takilani sorup, endişesini paylaşıp rahatlatmaya çalışıp, başka gruplara gittiğinde üyeler ile dalga geçmek, dedikodusunu yapmak ne kadar seviyeli bilemedim. Son seviye herhalde 😎 Gerek sosyal hayatımda gerekse mesleki çevremde muhatap aldiklarimi itina ile filtreden geçiririm ama burada bu mekanizmayı kurmak mümkün değil tabi. Dedikodudan beslenen insanlarla farklı hayat felsefesine sahibim, görüşünü ya da tecrubesini savunan tartışan insan dedikodu yapandan daha erdemlidir benim gozumde. Nihayetinde gerginlik olamadan, bı konu hakkında bişey yazarken kılı kirk yarip nasıl söylesem de korkutmasam, yanlış anlasilmasam, tepki cekmesem demeden rahatlıkla konusabildigimiz bı topik oldu. İyi böyle 🤌
Bence de gayet güzel oldu grup. Ben pek bişey bilmiyorum dedikodu konusunda ama kocaman kadınlarız gruplar açık herkes girip yazabilir fikir alışverişinde bulunulabilir. Dedikodu nedir ya.

İnşallah canım ya evhamlanip bebegi de strese sokmak istemiyorum ama işte elde degil
hamilelikte evham iyidir ama hereketlerinden evhamlanmak icin henüz erken. İkinci Gebeligimde 37 haftamdayim bir sabah kalktim bebekte hareket yok. Yedim ictim yattim dürttum yok. Ogleye kadar bekledim yine yok. Aldi beni bir panik hemen esimi aradim isten geldi gittik acile. Dr ultrasonla bakti normal.Hemsire nstye bagladi sanci yok. Kalp atislari normal. Neyse sonra Dr hastanede ama sanirim dinlenmeye cekilmisti odasina. Hemsire aradi doktoru taburcu ediyorum diye. Dr dedi bir de alttan muayene et gönder. Kiz muayene etti "abla sen doğuruyorsun 7 cm aciklik var" dedi ben tabi şok hemen doğum haneye gönderdiler beni ve mutlu son 😁

Aynı gün gidicez detaylıya, ben de kaç yüz yıl sonra doktorumdan randevu olusturabildim, çok uzun zaman oldu bebeğimi görmeyeli.
Aslında ben de Cerrahpaşaya gidecektim bulamasaydım. Sanırım sen oraya gidiyordun değil mi? Senin tavsiyenle dr Ali Beniana arkadaşımı yönlendirdim çok iyi drmuş dedi.grupta konuşulmuştu sanırım sen söylemiştin. Şansıma takipte olduğum Süleyman Yalçın şehir hastanesinden 15 ine buldum 10 dakikalık mesafede😍 Bakalım gideceğim dru da aralık annelerinden biri gitmiş çok met etti. Çıkınca hemen yaz merak ederim.🤗

hamilelikte evham iyidir ama hereketlerinden evhamlanmak icin henüz erken. İkinci Gebeligimde 37 haftamdayim bir sabah kalktim bebekte hareket yok. Yedim ictim yattim dürttum yok. Ogleye kadar bekledim yine yok. Aldi beni bir panik hemen esimi aradim isten geldi gittik acile. Dr ultrasonla bakti normal.Hemsire nstye bagladi sanci yok. Kalp atislari normal. Neyse sonra Dr hastanede ama sanirim dinlenmeye cekilmisti odasina. Hemsire aradi doktoru taburcu ediyorum diye. Dr dedi bir de alttan muayene et gönder. Kiz muayene etti "abla sen doğuruyorsun 7 cm aciklik var" dedi ben tabi şok hemen doğum haneye gönderdiler beni ve mutlu son 😁
Doğum zamanı bebek hareketsizlesirmis dedikleri şehir efsanesi değil demekki. Duymuştum bunu daha önce de

Gerçekten mi😯 ağrı olmadğı için mi alttan muayene etmemişler. Doğumun nasıl oldu kolay oldu mu?

Aslında ben de Cerrahpaşaya gidecektim bulamasaydım. Sanırım sen oraya gidiyordun değil mi? Senin tavsiyenle dr Ali Beniana arkadaşımı yönlendirdim çok iyi drmuş dedi.grupta konuşulmuştu sanırım sen söylemiştin. Şansıma takipte olduğum Süleyman Yalçın şehir hastanesinden 15 ine buldum 10 dakikalık mesafede😍 Bakalım gideceğim dru da aralık annelerinden biri gitmiş çok met etti. Çıkınca hemen yaz merak ederim.🤗
Riskli gebeliklerde ve detaylıda Ali benian çok iyiymiş ben de arkadaşlarımı ona yonlendirdim hep ama kendi doktoruma da çok güvenirim bu konuda, beni ve bebeğimin gelisimini en iyi o bildiği için ben detayliyi da kendi gittiğim doktora yaptircam, umarım her şey yolundadır. Yazarım sen de yaz, mutlu ayrılalım muayeneden 🙏

Doğum zamanı bebek hareketsizlesirmis dedikleri şehir efsanesi değil demekki. Duymuştum bunu daha önce de
Bir de mide bulantısı hatta kusma oluyor çoğu kadında. Bende ve iki kız kardeşim de kusmuştuk doğumdan önce. Ben aynı gün doğum yapmıştım kız kardeşim de ertesi gün.

Evet haretsizlesmisti. Yalniz 7 cm aciklik var ve hic sancim yoktu. Suni sanciyla dogurdum
Çok enteresan iyi ki gitmişsin, benim planlı sezaryendi ama hastaneye yattığımda nst de sancım çıkmıştı değeri tam hatırlamiyorum ama yulsekti sanki, ona rağmen acilmam yoktu ve ben sancı da hissetmiyordum.

Riskli gebeliklerde ve detaylıda Ali benian çok iyiymiş ben de arkadaşlarımı ona yonlendirdim hep ama kendi doktoruma da çok güvenirim bu konuda, beni ve bebeğimin gelisimini en iyi o bildiği için ben detayliyi da kendi gittiğim doktora yaptircam, umarım her şey yolundadır. Yazarım sen de yaz, mutlu ayrılalım muayeneden 🙏
İnşallah canım. Herşey yolunda olsun inşallah. Bizim haftamız da hemen hemen aynı senin sat ne zamandı? Benim 22 nisan.

Back
X