Ayyy tam 30 haftadan selamlarrr

Aklımda kalan konulardan yazayım bende, benim bebiş 28 haftada 1400 dü ve doktor ileri geri bir şey demedi gelişimi ile ilgili

yalancı kasılma dediğiniz şeyi yani bebegin bir yerde toplanmasını ben ortalama 24 haftadan beri yaşıyorum ve doktora laf arasında sorduğumda normal demişti, ancak 33 haftalık hamile kuzenim yalancı sancılarını yasamaya başladı ve daha farklı tarif ediyor, bebisin bir yerde toplanması değil de sancı ağrı şeklinde. Onun dışında hastane cantasına şırınga koymayı düşünüyorum her ihtimale karşı, biberona alışması beni zora sokabilir gibi. Tabi inşallah hepimizin sütü hemen gelir

kendimden bahsedecek olursam, şeker yüklemesi gerek yok demişti doktorum ve eş geçmiştik değerlerim normaldi. Ancak şuan tokluk kan şekerim 140 olması gerekirken Max, 181 çıkmış. Tokluk kan şekeri ne de idrarda şeker çıktı o sebeple baktık. Yarın ilk diyetisyen randevumu gerceklestirecegim bebeğim ve kendim icin

birde bebiş kıyafetleri olarak 0-3 olanları yıkama ütüleme kararı aldım, hepsini yıkayıp utulemekten hem gözüm korktu hemde bekledikçe tekrar yıkanma ihtiyaci doğacağı için bir poşete kaldırdım. 0-3 döneminden çıkınca 3-6 şeklinde yıkayıp utuleyip dolabına asarım oğluşumun inşallah