- 22 Aralık 2022
- 119
- 85
- 18
- 41
Erkekler galiba büyük gösterdi ama küçük geriden geliyor. Bu da her hafta doktordan kötü şeyler duyup kötü beklentilerle çıkmama sebep oluyor . Cinsiyet soramıyorum bile, ikisi de yaşasınlar sağlıklı gelsinler tek derdim oldu. Sürekli ağlayıp kötüyü beklemekten hiç alıpveriş bile yapmadım. Sonunda Biraz da hazırladım kendimi ve kaderci olup akışına bırakmaya karar verdim.
Benim doktorum multuvitamin önermiyor içlerinde almanız gereken ya da almanıza gerek olmayan bir sürü vitamin oluyor dedi her dönemde ihtiyacın olan şey başka o yüzden dönem dönem gideceğiz dediBende multivitamini almıycam çünkü magnezyumun içerisinde multivitaminde olan tüm vitaminler aynı dozda var ve günde iki kez alıyorum
ürünüm geldi ve çok beğendim kocaman bu kadar büyük beklemiyordum :)Ben de ayni marka anne yani aldim icine de yatasin yatagini aldim
inşallah ben şimdi eşyalar için tek dolap yaptırıyorum gerisini ilerleyen zamanda yaptırcam duvar kağıtları var çok güzel bakalım tasarımcı çizsin ona göre bakıcam1 Yaşa kadar bunu kullanıp sonrasında ben de montessori yaptıracağım kendi yatıp kendi çıkabilsin istiyorum hem o zamana inşallah yürümeye de başlar :)
Merhaba bir şey soracağım 20 gün önce serklaj oldum. Ama sürekli akıntım var. Sizde de aynı durum var mı?Türkiyede nasıl bilmiyorum ama ben serklaj oldum 1 ay çalışamaz raporu verdiler
Tydaki kiwi markada masaj ve sağım için 2 mod varmı satıcıya sormuştum gratistekimi 4 mod acaba3 yada 4 kademesi var. Yani + - ile vakumlamayi ayarlıyosunuz. En üst kademede fena acıttı diyebilirimsağım sonuna yaklaştığında damlama ayarı felan var. Yani çalışan için biraz düşük kalabilir ama özellikle arada sağım için yada sezeryan doğumda süte göğüsleri teşvik etme amaçlı uygun bence. Benim tedavili olduğu için sezeryan olucak doğuma giderken almayı düşünüyorum mesela
Kan testi yaptiysa belki düşük görmüştür değerini canim o yüzden başlamıştırEvet bende gebelik öncesinde çok doktor gezdim. Gebelikte de bi sure folik asit değişimi yaptı doktor sonra eski vitamini geri döndü. Niye öyle yaptı bende anlamadım. Gecen aydi galiba yeniden başladım folige 21. Haftaya giricem
Ona da bakıyım teşekkür ederim .Bende hobby life diye bi markanın katlanın banyo setini aldım baybjem muadili gibi aynısı ve fiyatı yarısı kadar geldi çok beğendik tavsiye ederim
Canım benim aklımdasın kaç gündür en hayırlı olan hakkında olsun bebeklere zarar gelmeden atlatırsın inşallah bu süreciKızlar merhaba , ben hala hastanede yatıyorum. Telefon yasak olduğu için kısıtlı ulaşımım var. Bebeklerden birisi doğum kanalında diğerinin yeri düzgün. Suni sancıyla alttaki bebeğin kendi kendine doğmasını bekliyorlar sonra diğeri için serklaj deneyecekler. Çok yorucu ve yıpratıcı bir süreç. Nolur bana dua edin
Allahım inşallah sağ sağlim şu süreci atlatırsın hepimizin aklindasinKızlar merhaba , ben hala hastanede yatıyorum. Telefon yasak olduğu için kısıtlı ulaşımım var. Bebeklerden birisi doğum kanalında diğerinin yeri düzgün. Suni sancıyla alttaki bebeğin kendi kendine doğmasını bekliyorlar sonra diğeri için serklaj deneyecekler. Çok yorucu ve yıpratıcı bir süreç. Nolur bana dua edin
Rabbim yardımcınız olsun sağ salim atlatırsınız inşallah bu süreci.Kızlar merhaba , ben hala hastanede yatıyorum. Telefon yasak olduğu için kısıtlı ulaşımım var. Bebeklerden birisi doğum kanalında diğerinin yeri düzgün. Suni sancıyla alttaki bebeğin kendi kendine doğmasını bekliyorlar sonra diğeri için serklaj deneyecekler. Çok yorucu ve yıpratıcı bir süreç. Nolur bana dua edin
Canım inan aklımız sende kaldı emin ol dua ediyorum arkadaşlar da öyledir . En kısa zamanda herşey düzelir inşallahKızlar merhaba , ben hala hastanede yatıyorum. Telefon yasak olduğu için kısıtlı ulaşımım var. Bebeklerden birisi doğum kanalında diğerinin yeri düzgün. Suni sancıyla alttaki bebeğin kendi kendine doğmasını bekliyorlar sonra diğeri için serklaj deneyecekler. Çok yorucu ve yıpratıcı bir süreç. Nolur bana dua edin
Kiwi Göğüs Pompası Süt Sağma Pompası Elektrikli Fiyatı - Trendyol bu modeli aldim canımTydaki kiwi markada masaj ve sağım için 2 mod varmı satıcıya sormuştum gratistekimi 4 mod acaba
Evet kanım bi anda düştü 11 lere. 13 üstü çıkardı normalde. Oylelik basladilarKan testi yaptiysa belki düşük görmüştür değerini canim o yüzden başlamıştır
Ay dun bende yazmayı unuttum küvet konusunu.Kızlar dün küvet konuşmuşsunuz ben daha küvet almadım ama üstüne file aldım. Babyjemin köpüklü olanlar daha kalın güvenli geldi ama yıkanınca dökülür mü bilmiyorum. Ben 180 liraya almıştım n11den fiyatlar yükselmiş indirim görürseniz alın bence
Mevlam evlatlarını sana bağışlasın kuzumKızlar merhaba , ben hala hastanede yatıyorum. Telefon yasak olduğu için kısıtlı ulaşımım var. Bebeklerden birisi doğum kanalında diğerinin yeri düzgün. Suni sancıyla alttaki bebeğin kendi kendine doğmasını bekliyorlar sonra diğeri için serklaj deneyecekler. Çok yorucu ve yıpratıcı bir süreç. Nolur bana dua edin
Dogum sonrasi yaninda bi sure yardım edecek birileri varsa sezeryan olabilir. Fakat normal doğumun çok fazla avantajı var. Hem bebek kendine uygun bulduğu hazir hissettiğinde doğuyor hem anne çok çabuk ayaklanip normal hayatına dönüyor. Şahsi olarak ben sezeryan düşünüyorum. Cunku tüp bebek ile gebe kaldım. Ve benim baya baya normal doğumla ilgili korkularım var. Konuşulmaya değmeyen korkular hemde.Canım kızlar doğumu nasıl düşünüyorsunuz ben çok kararsızım hala normal mi sezeryan mi diye bulunduğum şehir de normal doğumu destekleyen çok güzel hekimler yok olsa direk normal doğum derim de maalesef sadece devlet hastanesinin ebeleri iyi orası da çok hijyenik gelmiyor
Hep aklımızda ve dualarımızdaaın canım inş sağ Salim atlatacaksınız bu süreciKızlar merhaba , ben hala hastanede yatıyorum. Telefon yasak olduğu için kısıtlı ulaşımım var. Bebeklerden birisi doğum kanalında diğerinin yeri düzgün. Suni sancıyla alttaki bebeğin kendi kendine doğmasını bekliyorlar sonra diğeri için serklaj deneyecekler. Çok yorucu ve yıpratıcı bir süreç. Nolur bana dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?