- 19 Eylül 2018
- 14.254
- 38.084
- 598
Doktora mesaj yazdım cevap bekliyorum ne diyecek bakalımMorluğunu bilmiyorum ama 16.18. Haftalarda benimde ağrıyordu doktora sordum büyümeye bağlı olur dedi 2-3 gün snra geçti
Benim de öyle gece karnımın kasığımın ağrısından uyuyamadımUzanınca yatağa yatınca nefesim kesiliyor artık birde sağa sola dönüşte karnım acıyor ağrıyor sizdede oluyormu?Yüz üstü yatma alışkanlığım yok ama sırt üstü yatmayı çok özledim kendimi bazen sırt üstü uyuyor olarak buluyorum hemen ya sağa ya sola dönüyorum
Ben yapamam açıkçası Allah korusun elimden kayıverirGöbek düşene kadar yikanmiyo biliyorum da. Banyoda kucakta elde yıkamanin kolaylığı var mı diye merak ettim.
Yaptım bu mesajdan sonra hareketlendi çok şükürBazen hareketsiz oluyo gerçekten ya da ben kendi hareketliliğimden onu fark edemiyorum. Benimki genelde arkama yaslanıp bacaklarımı uzatıp oturduğumda dinlenirken hareketleniyor bi de tatlı vs yiyerek ekstra hareketlenmesini sağlayabilirsin belki canım
Hanımlar yakın zamanda idrar yolu enfeksiyonu geçiren varmi. Kasilma sayısı ve süresinde değişiklik hissettiniz mi.
Çok teşekkür ederimTabiiki de normal canım rahim genişliyor
Topmu koşturmakmıYaa ben de dün pikniğe gitmiştim arkadaşlarla top falan oynarken koşturdum kendimi kaptırıp sonra korktum bi şey olcak diye oturdum böyle bi hareketlilik olamaz ilk defa bu kadar uzun süre durmadan hareket etti sonra çok vicdan azabı çektiim
Ben barış mançonun arkadaşım eşek şarkısını açıyorum kendimde söylüyorum çok tepki veriyor seviyor mu yoksa anne sus bet sesinle kafamı mı şişirdin diyor bilemiyorumAz önce konuştum elimi karnıma koyup çok hareketlendi bebişim başta sonra durdu sanki iletişim oluştu aramızda gibi hissettim
Ben özellikle ayakta kaldığım günler oluyor normal bemce :)Kızlar benimde sağ ve sol yanlarda arada da kasiklarimda ağrı oluyor arada ve pozisyonla değişebiliyor normal midir sizce
Bence arada bir sancı olması normal bana da arada anormal bi durummuş gibi sancılar geliyo ama nihayetinde o sancı bi zaman sonra geçmiş oluyo kontrolde bi sıkıntı çıkmıyo falan o an evet insan bi panik oluyo ama sonra o sancı da unutuluyoKızlar normal mi sizce ?
Bence bayılıyodurrBen barış mançonun arkadaşım eşek şarkısını açıyorum kendimde söylüyorum çok tepki veriyor seviyor mu yoksa anne sus bet sesinle kafamı mı şişirdin diyor bilemiyorum
Haklısın ben eforumun farkında olmuyorum o anın sıcaklığında maalesef kaptırabiliyorum normalde kendimi çok yoran aktif bir insandım o alışkanlığımdan ötürü sanırım şu an kendimi engelleyemiyorum sonra korkuyorum bi şey oldu mu acaba diyeTopmu koşturmakmıben biyere yetişeyim derken hızlı yürüdüğümde karnım kasığım ağrıyor nasıl top oynayabildin bende 10. Haftalarda kahve lekelenme olduğu için gecen hafta detaylı ultrasonda eski kanama alanı göründü görüntüde partüküller uçuşuyordu resmen perinatolog hoplama zıplama yapmazsan yeni kanama oluşmaz dedi çok dikkat etmek lazım Allah korusun
ay maşallah darısı benim gibi yaptırmayanlara :) zaman geçmiyor sankiAyrintiliya girdim hersey yolunda çok şükür bin şükür 350 gram 21 hafta
Dikkat edin yinede benim ablamda çok hareketli biridir tabi küçüktüm hamileliklerini tam hatırlayamıyorum ama yavaş hareketlerde bulunmakta fayda var bebişlerimiz içinHaklısın ben eforumun farkında olmuyorum o anın sıcaklığında maalesef kaptırabiliyorum normalde kendimi çok yoran aktif bir insandım o alışkanlığımdan ötürü sanırım şu an kendimi engelleyemiyorum sonra korkuyorum bi şey oldu mu acaba diyebugün mesela sağlık ocağına gidip kalp atışını dinledim iyi olduğundan emin olmak için
Ahahah çok alemler ya illa davul gibi mi olmamız lazımBende bugün acile gittim serum takilirken hemşir gebe olduğuma inanmadı karnım olmadığından. Hatta gebeyim dememe rağmen evet gebe de olabilirsiniz kadın doğuma gidip geldiniz çünkü olabilir dedi
Benimde kafam çk karışık bu konuda yaKızlar şimdi alışveriş yapayım netten diyorum e bebeğin mağazası çok pahalıydı
Şimdi kış bebeği olacak 3-5 tane tulum var
Ama tulum içine giydirmelik yeni doğan olarak çok almicam hem erkek bebek hem de iri olursa diye3-6 ay olarak uzun kollu zıbın kaç tane alayım
Çorap alcam
Bir de zıbının altına 3-6 ay yine ayaklı ayaksız pijama gibi bisey alayım
Yazın full tek zıbınla durur sıcak oluyor suan önemli olan şubat- haziran arasını geçirmesi için şeyler
Evet inşallah yavaşlatmaya çalışıyorum kendimi çünkü dediğiniz gibi benim ablam da böyleydi mesela biraz erken doğdu yeğenlerim bikaç haftaDikkat edin yinede benim ablamda çok hareketli biridir tabi küçüktüm hamileliklerini tam hatırlayamıyorum ama yavaş hareketlerde bulunmakta fayda var bebişlerimiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?