2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Evet olabilir ben 17.haftada riskim var diye gitmiştim detaylı araya o yüzden zamanda koymuş olabilir
Evet olabilir. Telefonlara bakan kadın gebelik haftamı sordu ve şu tarihte gelin 20+4 oluyorsunuz demişti. Doktorda muayenede erken falan demedi. Hemencik herşeyini ölçtü tarttı 10 dk sürdü muayene şok oldum

Kızlar 23. Haftadayim ve yaklasik nerdeyse iki haftadir uykularim acayip duzensizlesti.Herhangi bir ağrim sizim yok yalniz geceleri gozumden uyky aksada toplamda 3-4 saat ancak uyuyabiliyorum neden anlamadim.Sizde de bu durumu yasayanlar var mi.Cok erken degil mi uykusuz kalmak icin ama yok olmuyor uyuyamiyorum

Evet olabilir. Telefonlara bakan kadın gebelik haftamı sordu ve şu tarihte gelin 20+4 oluyorsunuz demişti. Doktorda muayenede erken falan demedi. Hemencik herşeyini ölçtü tarttı 10 dk sürdü muayene şok oldum
ay evet Recep hoca öyle çat çat bakıyor. Ama ben bizzat şahit oldum bişey çıkarsa uzatıyor eğer herşey yolundaysa hızlıca bitiyor. Yani aslında hızlı bitmesi herşey yolunda demek oluyor, benimde perşembe kontrolüm var 21+6. Allahım inşallah iyi olur

Ben gebeliğin başından beri öyleyim uyku haram oldu bir kaç saat uyu hop uyan gece 2 de uyanıyorum 3 de uyanıyorum öyle saat başı bazen , deliksiz uyumak ne unuttum gün içinde de hep yorgunum bu yüzden

Ben gebeliğin başından beri öyleyim uyku haram oldu bir kaç saat uyu hop uyan gece 2 de uyanıyorum 3 de uyanıyorum öyle saat başı bazen , deliksiz uyumak ne unuttum gün içinde de hep yorgunum bu yüzden
Neden boyleyiz ya peki anlam veremiyorum

Doktor çıktıktan sonra aklımıza geldi bizimde eşim yarım saat kırk dk sürüyormuş detaylı usg bizimki çok kısa sürdü dedi hemşiresi de sorunsuz bebeklerin kısa sürüyor bu iyi birşey dedi

Kizlar ya gece ben de cok tuvalete kalkiyorum ondan uyku gram yok. Detayliya ben 21.haftada gittim 10 dk surdu doktordan hhic memnun kalmadim. Ankara da Prof. Dr. Aydan Biri. Bana gebelikte arveles majezik icebilirsin ama kimseye soyleme dedi saka gibi degil mi ? Ben de baska bir doktordan tekrar randevu aldim carsamba tekrar detayli ult var

En kuvvetli ilaçlar birde bence siz içmeyin yinede neden kimseye söylemeyin dediki doğru olsa kimseden saklamazlar böyle birşeyi parol ve minoset dışında ilaç kullanmayın derim can taşıyoruz sonuçta rabbim hepimizin evlatlarını sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah

Bende aynen ozllkle gece 2 defa uğramadan olmuo çay meyve fln etkilio diye düşünüyorum

Bendede uykusuzluk evet var yeniyeni başladı ama bugün uyuyamasam diğer gece mutlaka iyi uyuyorum öyle dengeliyor galiba vücut

Herkese iyi geceler. Şekeri oynayan anneler var mı doktora göründünuz mü ne dediler her Dr da farklı durumlar nasıl ilk saat 140i geçmemesi gerekiyormuş neler yapıyorsunuz

Sık sık uyanma ve uykusuzluk bende de var, bebek doğduktan sonra bizi uykusuzluğa hazırlamak için olan birşeymiş bu doğuma doğru iyice artacak.Doğumdan sonra bir süre bize uyku haram Allah yardımcımız olsun inşallah güzel uyuyan bebişler olurlar, sağ salim bir kavuşalım da

Egitimlere baya erken başlattı bebisler yanliz islerini saglama alıyorlar galiba

Herkese merhaba bizim dr umuz detayli icin randevuyu 23.haftana al dedi ama buraya bakinca da gec oluyor sanki biraz erkene mi alsam kafam karisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…