2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Kızlar nugget yiyen var mı aramızda?

Valla nefes darlığı yüzünden uyuyamıyorum resmen ya yattığım zaman nefesim yetmiyor
Merhaba bunun için herşeyi denemiş biri olarak tavsiyem burun bandı alman:) hava nemlendiricisi okyanus suyu yüksek yastık hepsini denedim tek kurtarıcım burun bandı oldu :) sende de işe yarar umarım

Benimde genelde sabahları aç yüksek tokluk da yükseliyor haliyle ama akşamları iyi durumda dikkat ettiğim sürece sabahları tatlı ekmek tuketmedigim halde yükseliyor ama

Merhaba bunun için herşeyi denemiş biri olarak tavsiyem burun bandı alman:) hava nemlendiricisi okyanus suyu yüksek yastık hepsini denedim tek kurtarıcım burun bandı oldu :) sende de işe yarar umarım
Gratiste vardı bi bakayım işe yarar inşallah teşekkür ederim

Günaydın kızlar çarşamba tetenoz aşımı oldum kalp atışlarını ilk defa bu kadar uzun dinledim doktorum bebeği yormamak için 2 en dinletiyor sadece kan verdim sanırım kan değerlerim düşük cumartesi de kendi doktorum da detaylı var ona sorup ilaç alacağım 2 gündür ilk defa hissetmeye başladım bir de sanki içeriden birisi göbek deliğine yakın tık tık vuruyor gibi içer bu o mu

Benimde genelde sabahları aç yüksek tokluk da yükseliyor haliyle ama akşamları iyi durumda dikkat ettiğim sürece sabahları tatlı ekmek tuketmedigim halde yükseliyor ama
benim de aynı öğle akşam iyice düştü gece uykuda yükseliyor ne kadar erken kalkarsam o kadar yüksek çıkıyor en çok 115 gördüm açlıkta haftaya endokrin tekrar bakacak 110u geçerse insülin demişti. Sizin ne kadar çıkıyor. KAdın doğumcu gayet iyi dedi endokrin de korkutuyor bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…