- 19 Eylül 2018
- 14.172
- 37.999
- 598
Bazen burger kingde tavukburger king chicken falan yiyorum onlar da nugget sayılır heraldeKızlar nugget yiyen var mı aramızda?
Evet bende yiyorum hiç aklıma gelmemişti hakkaten aynılarBazen burger kingde tavukburger king chicken falan yiyorum onlar da nugget sayılır heralde
Merhaba bunun için herşeyi denemiş biri olarak tavsiyem burun bandı alman:) hava nemlendiricisi okyanus suyu yüksek yastık hepsini denedim tek kurtarıcım burun bandı oldu :) sende de işe yarar umarımValla nefes darlığı yüzünden uyuyamıyorum resmen ya yattığım zaman nefesim yetmiyor
Evet bu videoya bayılıyorum
Ben en son alışverişte aldım valla. Bi de hamburger de yiyorum ayda biKızlar nugget yiyen var mı aramızda?
Benimde genelde sabahları aç yüksek tokluk da yükseliyor haliyle ama akşamları iyi durumda dikkat ettiğim sürece sabahları tatlı ekmek tuketmedigim halde yükseliyor amaben 17.haftada yükleme yaptırdım normal çıktı ama ilk gebelikte olduğu için 10 günde bir ölçüp endokrine gösteriyorum. Tokluk şekeri diyet biraz yürüyüşle hemen yoluna giriyor. Benim sadece sabah açlık şekerim biraz yükseliyor 110 gibi. Ona da duruma göre insülin başlayacak. Sizin toklukta mı sıkntı var
Gratiste vardı bi bakayım işe yarar inşallah teşekkür ederimMerhaba bunun için herşeyi denemiş biri olarak tavsiyem burun bandı alman:) hava nemlendiricisi okyanus suyu yüksek yastık hepsini denedim tek kurtarıcım burun bandı oldu :) sende de işe yarar umarım
Bende de öyle durumlar canım bir gün çok hareketli diğer gün sesi soluğu çıkmıyor kurumun endişe etme oluyor oyleYa dünden beri hareket hissetmiyorum fırıl fırıl çocuk kış uykusuna mı yattı nedir sağa sola dönüyorum tık yok hiç yapmazdı
İnşallah ilk doktorun dediğidir yaİki doktora sordum birisi hamilesin ondan olabilir mi dedi diğeri fizik tedaviye gözükmen lazım dedi bu doktor beni hasta edecek
Aynen ben de ilk doktoru ciddiye aldım fizik tedavi ne alaka gerçekten bide doktor ismi falan verdi garip.İnşallah ilk doktorun dediğidir yahamilelikte fizik tedavi ne alakaysa
benim de aynı öğle akşam iyice düştü gece uykuda yükseliyor ne kadar erken kalkarsam o kadar yüksek çıkıyor en çok 115 gördüm açlıkta haftaya endokrin tekrar bakacak 110u geçerse insülin demişti. Sizin ne kadar çıkıyor. KAdın doğumcu gayet iyi dedi endokrin de korkutuyor bilemedimBenimde genelde sabahları aç yüksek tokluk da yükseliyor haliyle ama akşamları iyi durumda dikkat ettiğim sürece sabahları tatlı ekmek tuketmedigim halde yükseliyor ama
buradayım canım sadece mesajları okumakla yetiniyorumleSourire guzum nerelerdesin? Hersey yolunda mı görmüyorum bi kaç gündür seni?
Bu ara çok abarttım ben de artık yemiyim diyorum besleyici öğün yemem lazım birazEvet bende yiyorum hiç aklıma gelmemişti hakkaten aynılaryarın yiyim ağzım durmuyor nolcak böyle
Iyi bari ama çokda sessiz kalmaburadayım canım sadece mesajları okumakla yetiniyorum
Her şey yolunda şükür
Bu gün birazdaha hafifledi sanki benimki seninki ne durumdaAynen ben de ilk doktoru ciddiye aldım fizik tedavi ne alaka gerçekten bide doktor ismi falan verdi garip.
Ben kadar olamazsın sabah sabah cig kofte ile gözümü açtım haya çok yedim arkasına taze fasulye yatım ekmek ve ben hiç bisi yememiş gibiyimBu ara çok abarttım ben de artık yemiyim diyorum besleyici öğün yemem lazım biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?