2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Kızlar bebişlerin hareketini sürekli hissediyor musunuz ? Yani ben 26. Haftadayım ama 2-3 gündür çok çok az hissediyorum plasentam öndeymiş özellikle yürür haldeyken neredeyse hiç hissetmiyorum şimdi yattım çokkkk derinden hissettim normal mı ki

Evet kasılma imiş doktorum dedi magnezyum ve progestan fitil başladı şükür azaldı ama hala devam ediyor benim birde sizden önce başladı erken haftada geçmiş olsun inşallah vakti zamanında sağlıkla alalım

Maşallah ne tesadüf benim ki de Atlas olacak inşallah

Bundan da memnunlarmış bi inceleyeyim

Evet çok normal canım doktorum demişti bana benimki arkadaymış o yüzden çok erken hissettim ama önde olsa çok nadir hissederdin demişti. Tamamen plasenta yerleşimi , herhangi bir sorun yaratmıyormus için rahat olsun

Normal canım
Benim plesantada önde bazen çok net hissediyorum bazende dediğin gibi çok derinden hissediyorum

Teşekür ederim, ben uzun süredir giremedim herkes iyi mi bir sıkıntı oldu mu annelerimiz bebeklerimiz nasıllar
Genel olarak iyiyiz canım sadece şu an bir arkadaşımızın suyu azaldı hastanede yatış verdi doktoru inşallah o da dualarımızla iyi olacak H Hasretimm123

Kızlar kulaktan ateş ölçeri ne marka aldınız ben ikisi arasında kaldım
Tavsiyem beurer marka alman. Bizzat hastanede kullanıp şahit oldum hastane ölçümleriyle hemen hemen aynı çıkıyor. Bende beurer alacağım indirim kovalıyorum

Ben plasentam önde diye 20. Haftada bile hiç hareket hissedemiyordum. Fetal el doppleri ile kalp sesine bakmıştım tedirgin olup. Şimdi de genelde uzanınca hissediyorum. Yürürken vs çok nadir yeni yeni hissetmeye başladım. Biraz daha uzanıp dinlenin bakalım hissedecek misiniz?

Hissettim canım ama o kadar derinden ki oysa ki geçen hafta sürekli fıkır fıkır hissediyordum

Aman iyi iyi kötü günler kötü anılar geride kalsın
Bizler de benzer hallerde sürüne sürüne geldik bu günlere

Ben 24+5 ken gittim o haftada şeker yüklemesni yaptırmıştım şükür sorun çıkmadı o hafta 33 cm demişti doktorum boyu için kilosuda 890 dı 26+5 deyim 1 kiloyu bulmuştur artık
Maşalllah minnoşa
Artık haftada kaç gram alıyorlardır acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…