İyi olduğunuza sevindim yazın müsait olduğunuzda burada aktif olan arkadaşlar yazmayınca gözümüz arıyor onlariÇok teşekür ederim düşünüp sorduğunuz içiniyiyim çok şükür Bayadır giremedim mesajlar da baya birikmiş inşallah herkes iyidir
Evet kasılma imiş doktorum dedi magnezyum ve progestan fitil başladı şükür azaldı ama hala devam ediyor benim birde sizden önce başladı erken haftada geçmiş olsun inşallah vakti zamanında sağlıkla alalımMerhaba ben 28 haftaligim bende de ara ara toplanıp baskı oluyor doktorum bu normal dedi ama 5 dk süre tut uzun süre oluyorsa hemen gel dedi aklınızda olsun diye yazıyorum kasılma anlamına geliyormuş sanırımözellikle söylemesi beni rahatlattı en azından durumu bilmiş oldum bende toplanma olunca pıt pıt vuruyorum brz cekilio hemen
MaşallahKızlar selamlar herkese, bayadır takip edemedim sizi umarım herkes iyidir
Tetanoz şeker yüklemesi vs yaptırdını mı? Benim doktorum aşı vs önermedi açıkçası doğumu hastanede yapacaksın nasıl olsa gerek yok dedi, tekrar sorcam önümüzdeki kontrolde ama yine de kararsız kaldım napsam?
Bu arada minik kurabiyemin adı Atlas olacak kısmetse canım cinsiyeti öğrenmeden önce bile belliydi ama siteye girmiyordum söyleyemedim, tabloya ekleyebilirsinB Buffalosos
Bundan da memnunlarmış bi inceleyeyimBen bundan alıcam. Hem kulak hem alından aynı zamanda oda ısısı ve cisim ısısı vs de ölçüyor. Ateş ölçümleri hastane ölçümleriyle aynı çıkıyormuşDirect NEXUS Yetişkinler Ve Çocuklar Için Dual Kulaktan Alından Ateş Ölçer - Fiyatı, Yorumları
Direct NEXUS Yetişkinler Ve Çocuklar Için Dual Kulaktan Alından Ateş Ölçer yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Evet çok normal canım doktorum demişti bana benimki arkadaymış o yüzden çok erken hissettim ama önde olsa çok nadir hissederdin demişti. Tamamen plasenta yerleşimi , herhangi bir sorun yaratmıyormus için rahat olsunKızlar bebişlerin hareketini sürekli hissediyor musunuz ? Yani ben 26. Haftadayım ama 2-3 gündür çok çok az hissediyorum plasentam öndeymiş özellikle yürür haldeyken neredeyse hiç hissetmiyorum şimdi yattım çokkkk derinden hissettim normal mı ki
Teşekkür ederim canım.İnstagramda nehir davetiye sayfası tanesi 9₺ 50 tane yaptırdım
Anladım canım sende böyle deyince içim rahatladıEvet çok normal canım doktorum demişti bana benimki arkadaymış o yüzden çok erken hissettim ama önde olsa çok nadir hissederdin demişti. Tamamen plasenta yerleşimi , herhangi bir sorun yaratmıyormus için rahat olsun
Teşekür ederim, ben uzun süredir giremedim herkes iyi mi bir sıkıntı oldu mu annelerimiz bebeklerimiz nasıllarIi
İyi olduğunuza sevindim yazın müsait olduğunuzda burada aktif olan arkadaşlar yazmayınca gözümüz arıyor onlari
Normal canımKızlar bebişlerin hareketini sürekli hissediyor musunuz ? Yani ben 26. Haftadayım ama 2-3 gündür çok çok az hissediyorum plasentam öndeymiş özellikle yürür haldeyken neredeyse hiç hissetmiyorum şimdi yattım çokkkk derinden hissettim normal mı ki
Genel olarak iyiyiz canım sadece şu an bir arkadaşımızın suyu azaldı hastanede yatış verdi doktoru inşallah o da dualarımızla iyi olacak H Hasretimm123Teşekür ederim, ben uzun süredir giremedim herkes iyi mi bir sıkıntı oldu mu annelerimiz bebeklerimiz nasıllar
Tavsiyem beurer marka alman. Bizzat hastanede kullanıp şahit oldum hastane ölçümleriyle hemen hemen aynı çıkıyor. Bende beurer alacağım indirim kovalıyorumKızlar kulaktan ateş ölçeri ne marka aldınız ben ikisi arasında kaldım
Oh rahatladım bu yorumları gördükçeNormal canım
Benim plesantada önde bazen çok net hissediyorum bazende dediğin gibi çok derinden hissediyorum
Daha düşer mi acaba ben de bakıp duruyorumTavsiyem beurer marka alman. Bizzat hastanede kullanıp şahit oldum hastane ölçümleriyle hemen hemen aynı çıkıyor. Bende beurer alacağım indirim kovalıyorum
Ben plasentam önde diye 20. Haftada bile hiç hareket hissedemiyordum. Fetal el doppleri ile kalp sesine bakmıştım tedirgin olup. Şimdi de genelde uzanınca hissediyorum. Yürürken vs çok nadir yeni yeni hissetmeye başladım. Biraz daha uzanıp dinlenin bakalım hissedecek misiniz?Kızlar bebişlerin hareketini sürekli hissediyor musunuz ? Yani ben 26. Haftadayım ama 2-3 gündür çok çok az hissediyorum plasentam öndeymiş özellikle yürür haldeyken neredeyse hiç hissetmiyorum şimdi yattım çokkkk derinden hissettim normal mı ki
Hissettim canım ama o kadar derinden ki oysa ki geçen hafta sürekli fıkır fıkır hissediyordumBen plasentam önde diye 20. Haftada bile hiç hareket hissedemiyordum. Fetal el doppleri ile kalp sesine bakmıştım tedirgin olup. Şimdi de genelde uzanınca hissediyorum. Yürürken vs çok nadir yeni yeni hissetmeye başladım. Biraz daha uzanıp dinlenin bakalım hissedecek misiniz?
Aman iyi iyi kötü günler kötü anılar geride kalsınYaa ay teşekkür ederiiz benim de çok sevdiğim bir isimdi zaten erkek de olsa kız da olsa ismi belliydi ama netleşmiş oldu
4.aya kadar mide bulantılarıyla baş edemedim sürekli klozet başında veya koltukta uyuklar haldeydimişimle alakalı birkaç problem yaşadım, bebişin ihtiyaçlarını araştırdım eşyalarını tamamlamaya çalıştım derken bugüne gelebildik elim daha rahat ve boşta plduğu için girebildim siteye. Siz neler yaptınız? Umarım her şey sağlıkla güzellikle ilerliyodur
Maşalllah minnoşaBen 24+5 ken gittim o haftada şeker yüklemesni yaptırmıştım şükür sorun çıkmadı o hafta 33 cm demişti doktorum boyu için kilosuda 890 dı 26+5 deyim 1 kiloyu bulmuştur artık
Benimki beurer kızımda hep onu kullandık ben gayet memnunumKızlar kulaktan ateş ölçeri ne marka aldınız ben ikisi arasında kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?