- 19 Mayıs 2024
- 3.780
- 2.162
- 53
5 dk çay içmeye izin vermesi bile paranın hakkını verirCamından atlamaya çalışıyor itekliyor kırıyor falan ama hala ayakta bakalım ne kadar dayanacak
Kendi oyalanabilen bir çocuğu severse bayağı bir oyalar ama benimki mutlaka birini istediği için onunla birlikte oyalanma şansı veriyor diyeyim5 dk çay içmeye izin vermesi bile paranın hakkını verir
Evet oluyor sanki çiğnemeden yutuyor bazı şeyleriKızlar sizin bebeklerin kakasında hala sindirilememiş besin oluyor mu ? Benimkinde hala bezelye, mısır , zeytin gibi şeyler olduğu gibi çıkıyor .
Bütün gün neyle oyalanıyor pekiYa benimkinin hiç vişey ilgisini çekmiyor nir süreye kadar her şeye hevesim vardı şimdi me oyuncak hiç bişey bakmıyorum. Sadece yere atıp kırıyor bir dünya para verip o kadar oyuncak aldım ses çıkaran ışıklı şeyler falan hepsini kırıldı evde sağlam kalan oyuncak bir ya da iki tanedir. O kartona para versem yazık olur geldiği gibi ısırır koparır. Neyse dahs küçük diyorum inşallah ileride de böyke olmaz
Evet hala bazen çiğnemeden yutuveriyor. . Dişleri az diye heralde 12 tane var ama tam çiğneyemiyor galibaDişleri çıktıkça düzeliyor o benimki de ne yese aynen öıkardı dişlerini kullanmaya başladıkça çiğnemeye başladı bağırsaklarj hala daha sindiremiyor iyi çiğnemeleri lazım
Evet ya bütün bütün yutuyor . Ağzına büyük geldiyse çiğnemeye uğraşmadan da tükürüveriyor. Normal heralde o zaman öyle olmasıEvet oluyor sanki çiğnemeden yutuyor bazı şeyleri
Aynen ben bir kere kivi yedirmiştim çekirdekleri çıkmıştı kakasında, baya korkmuştum başta anlamamıştımEvet ya bütün bütün yutuyor . Ağzına büyük geldiyse çiğnemeye uğraşmadan da tükürüveriyor. Normal heralde o zaman öyle olması
Ben e bebekden ahsap cadir olani almistim dha kucukken salonun bir kosesinde tablo gibi duruyorduBu karton evden aldı bir arkadaşım çok ilgisini çekti 2 gündür onunla oyalanıyor içine girip çıkıyor pencerelerden bakıp saklanıyor falan. Arada çiziyor üstünü
Hiçbir şeyle işte hep ağlıyor peşimden oraya buraya koşturuyor evin içinde mecbur sürekli dışarı çıkarıyorumdün çıkamadım biraz halszdim hasta olucam galiba sürekli ağladıBütün gün neyle oyalanıyor peki
Köpek ve azıları çıktı öı daha iyi olacak bir kaç ay öncesine kadar bizmde öyleydi bezelye mesela aynen çıkardıEvet hala bazen çiğnemeden yutuveriyor. . Dişleri az diye heralde 12 tane var ama tam çiğneyemiyor galiba
Arada birşeylerle oynasa nefes alırsın sendeHiçbir şeyle işte hep ağlıyor peşimden oraya buraya koşturuyor evin içinde mecbur sürekli dışarı çıkarıyorumdün çıkamadım biraz halszdim hasta olucam galiba sürekli ağladı
Tencerelere takılıyor bazen onlarında kapakları camlı ben izin vermiyorum yani zararlı tehlikeli şeylerle vakit geçirmek istiyorArada birşeylerle oynasa nefes alırsın sende
Bu bebişler bazen bizi çıldırtıyorTencerelere takılıyor bazen onlarında kapakları camlı ben izin vermiyorum yani zararlı tehlikeli şeylerle vakit geçirmek istiyor
Dün yine bunları söyleyerek ağladım uzun uzun sinir krizleri gelşyor resmen sürekli hayatım bitti diyorum kriz anını yönetemiyorum ama geçecek bu günlerBen ne zaman yürürken bacağıma biri yapışmayacak ne zaman evi süpürürken 40 takla atmayacağım ne zaman çocuğun süpürgeyi tutmadan ben tek başıma tutup evi süpüreceğim ne zaman tek başıma tuvalete gireceğim ne zaman uzun uzun duş alıp sonra bakım yapacağım ne zaman yalnız kalacağım istediğimde çıkıp yürüyüşe ne zaman gideceğimgücüm bitmiş gibi
Evet aslında geçeceğini bende biliyorum ama biraz yalnız kalmaya ihtiyacımız var ne bileyim gönlümce hareket etmek hepimize çok iyi gelirDün yine bunları söyleyerek ağladım uzun uzun sinir krizleri gelşyor resmen sürekli hayatım bitti diyorum kriz anını yönetemiyorum ama geçecek bu günler
1 haftadır bende bitik durumdayım o kadar çok uyanıyorki sabaha kadar 50 kere kalkıyorumdur abartısız, akşam 8 9 gibi yatarsa gece 12 de kalkıyor sabaha karşı 4 de uyuyor, yada öğlen zorla uyutuyorum geç uyursa da gece 1-2e kadar oturuyor, ne düzgün bir kahve içebiliyorum ne belimi koltuğa yaslayabiliyorum sürekli gel gel diyip beni kendi yanına çağırıyor illa beraber oynamak istiyor, geceleri sürekli burnu tıkanıyor ondan mı yoksa köpek dişleri geliyor ondan mı uzun uyumuyor gerçekten sabaha kadar defalarca kalkıyorum kaç gündür uyku görmedim, sırf omzum tutulmuş ağrıdan çocuğa bakamıyorum diye bir kaç gündür anneme kalmaya geldim yemin ediyorum ben evde daha az yoruluyormuşum, burda daha çok durmuyor herşeyi karıştırmak istiyor oturmuyor uyumak istemiyor benden ayrılmıyor 5 kat daha fazla yoruldum kolumu dinlendirecek fırsatı vermiyor, vermediği için hala tutulma geçmedi, özellikle 1 haftadır psikolojik olarak çok çökük hissediyorum
Doktora da gittim canım küçük fıtık başlangıçları varmış boynumda ve sol omzumda, krem felan verdi ama dinlenecek fırsatı ne gece ne gündüz vermediği için toparlayamadım, gerçekten biraz annem yardım etsin diye kalmaya geldim o kadar yoruluyorum ki, ekstra yorgunluk oluyor bana, başka yerde merakından mı nedir hiç durmuyor heryeri kurcalamak istiyoryeni bir yerde ya cidden çocuğun kendi evinden farklı bir yerde olması her zaman çok daha zor oluyor kas gevşetici falan mı içsen ki
Oy çok geçmiş olsun allahım seneye artık güzel günleri görelim lütfenDoktora da gittim canım küçük fıtık başlangıçları varmış boynumda ve sol omzumda, krem felan verdi ama dinlenecek fırsatı ne gece ne gündüz vermediği için toparlayamadım, gerçekten biraz annem yardım etsin diye kalmaya geldim o kadar yoruluyorum ki, ekstra yorgunluk oluyor bana, başka yerde merakından mı nedir hiç durmuyor heryeri kurcalamak istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?