2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    331
Bütün gün neyle oyalanıyor peki

Dişleri çıktıkça düzeliyor o benimki de ne yese aynen öıkardı dişlerini kullanmaya başladıkça çiğnemeye başladı bağırsaklarj hala daha sindiremiyor iyi çiğnemeleri lazım
Evet hala bazen çiğnemeden yutuveriyor. . Dişleri az diye heralde 12 tane var ama tam çiğneyemiyor galiba

Bu karton evden aldı bir arkadaşım çok ilgisini çekti 2 gündür onunla oyalanıyor içine girip çıkıyor pencerelerden bakıp saklanıyor falan. Arada çiziyor üstünü
Ben e bebekden ahsap cadir olani almistim dha kucukken salonun bir kosesinde tablo gibi duruyordudayanamadim bir süre sonra odaya kaldirdim ama bosuna gereksiz duruyor hic ilgisini cekmedi.simdi zaten girerken bile kafasi carpar kosar duser.bir cok oyuncagi hevesle alip yuzlerine bakmadigi icin cok uzgunum

Ben ne zaman yürürken bacağıma biri yapışmayacak ne zaman evi süpürürken 40 takla atmayacağım ne zaman çocuğun süpürgeyi tutmadan ben tek başıma tutup evi süpüreceğim ne zaman tek başıma tuvalete gireceğim ne zaman uzun uzun duş alıp sonra bakım yapacağım ne zaman yalnız kalacağım istediğimde çıkıp yürüyüşe ne zaman gideceğim gücüm bitmiş gibi

Dün yine bunları söyleyerek ağladım uzun uzun sinir krizleri gelşyor resmen sürekli hayatım bitti diyorum kriz anını yönetemiyorum ama geçecek bu günler

1 haftadır bende bitik durumdayım o kadar çok uyanıyorki sabaha kadar 50 kere kalkıyorumdur abartısız, akşam 8 9 gibi yatarsa gece 12 de kalkıyor sabaha karşı 4 de uyuyor, yada öğlen zorla uyutuyorum geç uyursa da gece 1-2e kadar oturuyor, ne düzgün bir kahve içebiliyorum ne belimi koltuğa yaslayabiliyorum sürekli gel gel diyip beni kendi yanına çağırıyor illa beraber oynamak istiyor, geceleri sürekli burnu tıkanıyor ondan mı yoksa köpek dişleri geliyor ondan mı uzun uyumuyor gerçekten sabaha kadar defalarca kalkıyorum kaç gündür uyku görmedim, sırf omzum tutulmuş ağrıdan çocuğa bakamıyorum diye bir kaç gündür anneme kalmaya geldim yemin ediyorum ben evde daha az yoruluyormuşum, burda daha çok durmuyor herşeyi karıştırmak istiyor oturmuyor uyumak istemiyor benden ayrılmıyor 5 kat daha fazla yoruldum kolumu dinlendirecek fırsatı vermiyor, vermediği için hala tutulma geçmedi, özellikle 1 haftadır psikolojik olarak çok çökük hissediyorum

Dün yine bunları söyleyerek ağladım uzun uzun sinir krizleri gelşyor resmen sürekli hayatım bitti diyorum kriz anını yönetemiyorum ama geçecek bu günler
Evet aslında geçeceğini bende biliyorum ama biraz yalnız kalmaya ihtiyacımız var ne bileyim gönlümce hareket etmek hepimize çok iyi gelir

yeni bir yerde ya cidden çocuğun kendi evinden farklı bir yerde olması her zaman çok daha zor oluyor kas gevşetici falan mı içsen ki

yeni bir yerde ya cidden çocuğun kendi evinden farklı bir yerde olması her zaman çok daha zor oluyor kas gevşetici falan mı içsen ki
Doktora da gittim canım küçük fıtık başlangıçları varmış boynumda ve sol omzumda, krem felan verdi ama dinlenecek fırsatı ne gece ne gündüz vermediği için toparlayamadım, gerçekten biraz annem yardım etsin diye kalmaya geldim o kadar yoruluyorum ki, ekstra yorgunluk oluyor bana, başka yerde merakından mı nedir hiç durmuyor heryeri kurcalamak istiyor

Oy çok geçmiş olsun allahım seneye artık güzel günleri görelim lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…