2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Bu arada bebek hareketlerini nasıl ve nerde hissediyorsunuz ben tam anlayamıyorum sanırım birkaç kez gaz baloncuğu gibi bi his oldu sadece bende
Ben göbek altı sağ sol kısımlardan bazen kayar gibi bazende disa doğru tarif edemeyeceğim bi anda atma gibi sol altta da geçen gün vurma gibi hissettim insallah doğrudur

Bende artık haraketlerini hiss ediyorum en çok sırtüstü uzandıgımda. Tekme oldugunu sanmiyorum ya cunki ayaklarrı daha kucucuk 100-200gramlik bibebegin tekmesini nasıl hiss ederiz Ben komple bedeninin haraketini hiss ediyorum su icinde kayiyormuş gibi çok guzel bir hiss

Benimki tekme atıyor ben çok net hissediyorum

Bence bebek dönüyor onu hissediyoruz çünkü ben hastaneye gittiğimde hareketli oluyor ama onları hissetmiyorum

Kızlar bunu aldım n11de super50 koduyla kupon ile 140a denk geldi. Bebek eğitimi için öneriyorlar tuvalet uyku eğitimi için

Eklentiler

• IMG_5268.webp
    45,2 KB · Görüntüleme: 90
Dr browns hangisi alacaksınız kolik bebek başlığı olanı mı
Ben şu gaz yapmayan cam biberon onu alacağım üniversite arkadaşlarımın çoğunun bebeği var hepsi bunu tavsiye etti bebek büyüyünce kullanılmıyor dediler cam olduğu için eline alınca atıyor ama ilk zamanlar ağzı tamamen kapattığı için bebeklerde hiç gaz yapmadığını söylediler hatta emzirirkende bebeğin ağzı ile meme arasında boşluk kalmaması gerek diyorlar hava yuttukça gaz yapar bu biberonda o problem olmuyormuş

Benimkide tekme atıyor bende çok net hissediyorum
bazen göbek deliğimin yanında çogunluklada kasıklarımda alt kısımda
Bende göbek deliğinin yakınlarında hissediyorum bazen çok kuvvetli vuruyor dışardan da belli oluyor İstirahat halindeyken özellikle

Bende göbek deliğinin yakınlarında hissediyorum bazen çok kuvvetli vuruyor dışardan da belli oluyor İstirahat halindeyken özellikle
Evet ben hep yattıgım için çok hissediyorum
Hatta benimki 1 kere vurunca aynı yere 2-3 kere daha vuruyor bende videoya çektim ve yakaladım eşimede gösterdim oda gördü

Evet ben hep yattıgım için çok hissediyorum
Hatta benimki 1 kere vurunca aynı yere 2-3 kere daha vuruyor bende videoya çektim ve yakaladım eşimede gösterdim oda gördü
Evet benimde öyle 1 kereyle kalmıyor 2-3 kere vuruyor

Bu arada bebek hareketlerini nasıl ve nerde hissediyorsunuz ben tam anlayamıyorum sanırım birkaç kez gaz baloncuğu gibi bi his oldu sadece bende
Pıt pıt bi hareket oluyo böyle derinden benim tam leğen kemiğinin ön çıkıntısı var ya o hizada oluyo daha yukarda hissetmedim. Bugün minik minik seğirir gibi oldu yine baktım baya hareketli elimi koydum pıt diye bi tekme attı çok netti

Benimki de tekme atıyor çok net hissettim bugün dönme olayı da sabah oldu karnımın şekli değişti resmen

Kışta geliyor yeni ürünlerde çıkıyor hamile kalmadan önce hergün farklı çeşit yemek salata herşeyi yapardım şimdi canım çeksede yapmıyorum yapcak halim olmuyor gözümde büyüyor yemek çeşitlerim bile azaldı şu hamilelik bitsede eski iştahıma kavuşsam herşeyi canım çekiyor ama hazıra konmak istyrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…