Peki cok tesekkur ederimGebe takibi yapmazlar ama ayrıntılı ultrason için belki de randevu verirler. Kadın doğum sekreterliğini bi arayın isterseniz.
aynen ama emin ol bundan pişman olmazsın ben alacağım zaman çok araştırdım bir kaç ay sonrada kendime alacağım :)Çok hoş yaaslında aklımda başka bir tane vardı ama o çok pahalıydı vazgectim o kadar verilmez diye
yaa takıp edeyım :))Evet bu ara her yerde indirim var bu gece Trendyolda da başlıyor bir indirim
Teşekür ederim sayfa önerin için bakayım hemen, defolu gelmiyorsa çok güzelmiş fiyatcanım ben dolaptan aldım outlethamur diye adı bir bak seti komple 340 a aldım ve hiç defolu gelmedi. alt açma , ıslak mendil tarzı organizer ve battaniye :)
ama biraz kız bebek için duruyor ben grili beyaz aldım :) birde bu rengi diğer topiclere genelde kızlara aldılar canım
Rica ederim ne demek.Peki cok tesekkur ederim
canım dolapta arama yaptım ama bulamadım o sayfayıcanım ben dolaptan aldım outlethamur diye adı bir bak seti komple 340 a aldım ve hiç defolu gelmedi. alt açma , ıslak mendil tarzı organizer ve battaniye :)
ama biraz kız bebek için duruyor ben grili beyaz aldım :) birde bu rengi diğer topiclere genelde kızlara aldılar canım
@hamuroutlet ben yanlış yazmışım :)canım dolapta arama yaptım ama bulamadım o sayfayı
Kullanıcıyı bulamadımcanım ben dolaptan aldım outlethamur diye adı bir bak seti komple 340 a aldım ve hiç defolu gelmedi. alt açma , ıslak mendil tarzı organizer ve battaniye :)
@hamuroutlet ben yanlış yazmışım :)Kullanıcıyı bulamadım
Kaşık biberon dökülüyor daha ağıza ulaşmadan çok zahmetliBen ilk defa duydum normalde ek gıda zamanı kullanılan tarzı biliyordum ama. Deneyimli anneler daha iyi bilir
Belki üşütmüş olabilirsin canım dikkat etSabah adet ağrısı gibi ağrı yaşadım uyku haliyle kalkmadım ama bacaklarımı çekip uyumuşum baya bi ağrıdı karnım uyanınca geçti bebekte hareket ediyor acaba regl dönemim miydi ben her ay ağrıdan kıvranırım çünkü o geldi aklıma , herhangi bir kanama ya da bebekte hareketsizlik yok her şey normal suan
Rüyamda kötü şeyler gördüm Biontek aşı oluyordum ne alaka bitmedi mi diyordum zorla yapıyorlardı en korktuğum aşıydı o bilinçaltıma işlemiş
Evet gaz da var bu aralar onun da ağrısı olabilir resmen büzüştürdü beniBelki üşütmüş olabilirsin canım dikkat eto rüya olayı beni de bitiyor bi lavabo için kalkıyorum ya basım ağrıyor yada kötü rüya.Ruya tabirlerine bakmıyorum bile o kadar anlamsız saçma rüyalar ama çok korkuyorum uyanınca Hormonlardan işte hep o rüyalar
Benim de öyle bana da çok ilginç geliyorAy benim göbek deliğim açılmış içini görüyorum artık çok ilginç geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?