2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Teşekür ederim sayfa önerin için bakayım hemen, defolu gelmiyorsa çok güzelmiş fiyat

canım dolapta arama yaptım ama bulamadım o sayfayı

Kızlar çok duygusalım şuanda sizinle paylaşmak istedim Ben bildiğiniz hareketlerini hissediyorum bebeğin çok duygusal dün emin olamadım sabah namazından sonra bir iki defa oldu elimi koyunca tepki veriyor öğlen yine tekrarladı bildiğiniz tekme şeklinde az önce emin oldum iyice elimi koyduğumda tekme attı resmeneşim yarın geliyor inşallah ona göstermek için sabırsızlanıyorum

Kullanıcıyı bulamadım

Sabah adet ağrısı gibi ağrı yaşadım uyku haliyle kalkmadım ama bacaklarımı çekip uyumuşum baya bi ağrıdı karnım uyanınca geçti bebekte hareket ediyor acaba regl dönemim miydi ben her ay ağrıdan kıvranırım çünkü o geldi aklıma , herhangi bir kanama ya da bebekte hareketsizlik yok her şey normal suan
Rüyamda kötü şeyler gördüm Biontek aşı oluyordum ne alaka bitmedi mi diyordum zorla yapıyorlardı en korktuğum aşıydı o bilinçaltıma işlemiş

Belki üşütmüş olabilirsin canım dikkat et o rüya olayı beni de bitiyor bi lavabo için kalkıyorum ya basım ağrıyor yada kötü rüya.Ruya tabirlerine bakmıyorum bile o kadar anlamsız saçma rüyalar ama çok korkuyorum uyanınca Hormonlardan işte hep o rüyalar

Evet gaz da var bu aralar onun da ağrısı olabilir resmen büzüştürdü beni

Bu arada bebek hareketlerini nasıl ve nerde hissediyorsunuz ben tam anlayamıyorum sanırım birkaç kez gaz baloncuğu gibi bi his oldu sadece bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…