2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Kızlar bu next türkiye sitesinden alışveriş yaptınız mı hiç ingiltere sayfasında pound üzerinden çok pahalı bir marka normalde ama türkiye sitesinde baya uygun oluyo bu fark bana çok fazla geldiği için emin olamıyorum. Tecrübe etmiş olanlar varsa bütüün bilgilere talibim

Son düzenleme:
Bende almadım merak ettim gerçekten fiytlar çok uygun şuan türkiyede hm bile daha pahalı

Kizlarrr sabahları demir hapı içiyorum miğde bulantisi ve kusma yapıyor . normalde sıfır miğde bulantisi ve kusma olmuştu. Sizdede oluyor mu Demir ilacı mi yapıyor bilemedim,
Hamilelikte yapıyor sanırım bendede bulantı baş dönmesi yaptı doktorum gece yatmadan önce al dedi şimdi böylr daha iyi ekarte edeblyrum daha rahatım

Kizlarrr sabahları demir hapı içiyorum miğde bulantisi ve kusma yapıyor . normalde sıfır miğde bulantisi ve kusma olmuştu. Sizdede oluyor mu Demir ilacı mi yapıyor bilemedim,
BEn akşam yemekten 2 ya da 3 saat sonra içiyorum. Bulantı sorunu yaşamadım hiç

Canım bende de yapıyor multivitamin içinde de demir vat onu ifince de afedersin cırcır oluyorum. Çözümü şöyle buldum öğlen 1 de multivitamin içiyorum akşam da daha yemek yemicem zaman yemekten 2 saat sonra falan da demiri içiyorum. Hemen karın ağrısı ve mide bulantısı yapiyo bide dediğim gibi cırcır doktora sorucam cuma gittiğimde

Demir ilacına başlayınca bende sabah içmiştim çok fena bulantı yaptı. Gece yatmadan önce içmeye karar verdim ve sabah kalktığımda bulantım olmuyor gayet rahatım. O şekilde yapabilirsin.

Multivitaminin adı nedir banada verdi ama ben her hafta balık yicem dedim kullanmadım şimdi kullanmaya başlamayı düşünyrum

Evet bana oluyordu kahvaltıdan 2 saat sonra da açlık sayılıyormuş ben de o şekilde değiştirdim şimdi daha iyiyim

Bugün o kadar keyifsizim ki resmen yataktan çıkmak istemiyorum midem kötü sanki hep kötü şeyler olacakmış gibi hissediyorum neden böyle oldu anlayamadım ya hormonlar mı acaba

Porodica canım sonuçlar çıkınca haberleşelim demiştik. Kasık ağrısından konuşmuştuk idrarda problem yaşıyorum demiştim doktorum idrar kültürü almıştı sonuçlar bugün çıktı bir sorun yok dedi doktorum. Yani kasık ağrıları büyüme ve hareketten ötürüymüş

Bugün o kadar keyifsizim ki resmen yataktan çıkmak istemiyorum midem kötü sanki hep kötü şeyler olacakmış gibi hissediyorum neden böyle oldu anlayamadım ya hormonlar mı acaba
Ben de milattan önceki olayı hatırlayıp deli gibi üzülüp eşime trip attım hayır baya da yoğun hissettim üzüntümü ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…