- 17 Ağustos 2023
- 706
- 746
- 23
Kesinlikleen güzeli hareketlerini hissetmekmiş
Kıpırdayınca çok mutlu oluyorum
Bende almadım merak ettim gerçekten fiytlar çok uygun şuan türkiyede hm bile daha pahalıKızlar bu next baby türkiye sitesinden alışveriş yaptınız mı hiç ingiltere sayfasında pound üzerinden çok pahalı bir marka normalde ama türkiye sitesinde baya uygun oluyo bu fark bana çok fazla geldiği için emin olamıyorum. Tecrübe etmiş olanlar varsa bütüün bilgilere talibim
Evet ya cidden öyle,grupta gümrük vergisi oluyo %30 yazılmış ama o şekilde bile uyguna geliyo bence yani o kaliteyi o fiyata alacaksakBende almadım merak ettim gerçekten fiytlar çok uygun şuan türkiyede hm bile daha pahalı
Hamilelikte yapıyor sanırım bendede bulantı baş dönmesi yaptı doktorum gece yatmadan önce al dedi şimdi böylr daha iyi ekarte edeblyrum daha rahatımKizlarrr sabahları demir hapı içiyorum miğde bulantisi ve kusma yapıyor . normalde sıfır miğde bulantisi ve kusma olmuştu. Sizdede oluyor mu Demir ilacı mi yapıyor bilemedim,
BEn akşam yemekten 2 ya da 3 saat sonra içiyorum. Bulantı sorunu yaşamadım hiçKizlarrr sabahları demir hapı içiyorum miğde bulantisi ve kusma yapıyor . normalde sıfır miğde bulantisi ve kusma olmuştu. Sizdede oluyor mu Demir ilacı mi yapıyor bilemedim,
Canım bende de yapıyor multivitamin içinde de demir vat onu ifince de afedersin cırcır oluyorum. Çözümü şöyle buldum öğlen 1 de multivitamin içiyorum akşam da daha yemek yemicem zaman yemekten 2 saat sonra falan da demiri içiyorum. Hemen karın ağrısı ve mide bulantısı yapiyo bide dediğim gibi cırcırKizlarrr sabahları demir hapı içiyorum miğde bulantisi ve kusma yapıyor . normalde sıfır miğde bulantisi ve kusma olmuştu. Sizdede oluyor mu Demir ilacı mi yapıyor bilemedim,
Demir ilacına başlayınca bende sabah içmiştim çok fena bulantı yaptı. Gece yatmadan önce içmeye karar verdim ve sabah kalktığımda bulantım olmuyor gayet rahatım. O şekilde yapabilirsin.Kizlarrr sabahları demir hapı içiyorum miğde bulantisi ve kusma yapıyor . normalde sıfır miğde bulantisi ve kusma olmuştu. Sizdede oluyor mu Demir ilacı mi yapıyor bilemedim,
Multivitaminin adı nedir banada verdi ama ben her hafta balık yicem dedim kullanmadım şimdi kullanmaya başlamayı düşünyrumCanım bende de yapıyor multivitamin içinde de demir vat onu ifince de afedersin cırcır oluyorum. Çözümü şöyle buldum öğlen 1 de multivitamin içiyorum akşam da daha yemek yemicem zaman yemekten 2 saat sonra falan da demiri içiyorum. Hemen karın ağrısı ve mide bulantısı yapiyo bide dediğim gibi cırcırdoktora sorucam cuma gittiğimde
Beğendiğine göre artık hesabın asını verebilirsinkızlar dolaptan aldığım çoraplarım gelmiş ve ben çok beğendim hm kalitesi :)
Evet bana oluyordu kahvaltıdan 2 saat sonra da açlık sayılıyormuş ben de o şekilde değiştirdim şimdi daha iyiyimKizlarrr sabahları demir hapı içiyorum miğde bulantisi ve kusma yapıyor . normalde sıfır miğde bulantisi ve kusma olmuştu. Sizdede oluyor mu Demir ilacı mi yapıyor bilemedim,
@bidunyacorap canım küçükler yumuşacık satıcı da çok iyi hemen ilgileniyor.Beğendiğine göre artık hesabın asını verebilirsin
Satıcı adı ne canım ben de alayımkızlar dolaptan aldığım çoraplarım gelmiş ve ben çok beğendim hm kalitesi :)
Beğendiğine göre artık hesabın asını verebilirsin
ya bebek çorapları inanılmaz pahalı gerçekten bir bakın derim güzel geldi o kadar para çoraba vermek garip geldi bana 3 tane 200-250 tl gerek yok kızlrSatıcı adı ne canım ben de alayım
Yazmışsıntamamm
Pazartesi sendromu sanırımBugün grup hiç aktif değil
Al benden de o kadar ruhum daralıyor bi tuhafım yaniPazartesi sendromu sanırım
Benim psikoloji gidik hiç mutlu değilim iç karartmayayım dedim
Ben de milattan önceki olayı hatırlayıp deli gibi üzülüp eşime trip attım hayır baya da yoğun hissettim üzüntümü ayBugün o kadar keyifsizim ki resmen yataktan çıkmak istemiyorum midem kötü sanki hep kötü şeyler olacakmış gibi hissediyorum neden böyle oldu anlayamadım ya hormonlar mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?