Bu çantadan almıştı arkadaşım hem çantanın boş hali bile ağır hem de fermuarları çok çabuk bozuldu ve deri olduğu için askıları deforme oldu. Bebeği 6 aylık şuan çanta eskimiş hemen. Bende almayı düşünmüştüm sonra arkadaşımın çantasını görünce vazgeçtim.Soho anne bebek çantasına bayıldım acaba bu kadar para vermek gereksiz mi olur yoksa bu tür ürünler bu paraları hak ediyor mu anlamıyorum ya motheric Soho Vegan Deri Anne Bebek Bakım Çantası, Bebek Sırt Çantası, Biberon Çantası Ve Ped Ile Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Lcw çocuk ürünlerinde gerçekten kaliteli. Uygulanan test standartları dediğim gibi marks and Spencer ve Hm ile aynı.çok teşekkür ederimbe kadar güzel bir bilgilendirme eşim de tekstil işiyle ilgileniyor dediğniz gibi bazı kriterlere dikkat etmek lazım lcwnin gerçekten kaliteli olduğunu duymuştum
Yok gitmedim muhtemelen bir süre daha gitmem doktorum yükselmesi normal demişti daha önce 2.3. Trimester daB Buffalosos siz tsh değerinizi sorabildiniz mi ?
Ben lcw nın eski mağaza müdürüyüm bebek ürünleri her zaman en iyi grubudurLcw çocuk ürünlerinde gerçekten kaliteli. Uygulanan test standartları dediğim gibi marks and Spencer ve Hm ile aynı.
Cnm ben epeydir bakamıyordum senin bebişin cinsiyeti ne alemde ben onu merak ettimYok gitmedim muhtemelen bir süre daha gitmem doktorum yükselmesi normal demişti daha önce 2.3. Trimester da
TeşekkürlerBizde de var kan uyuşmazlığı. Ben 8. Haftamda çok yoğun kanama geçirdim onda oldum kan uyuşmazlığı iğnesini birde 24. Haftada olunuyormuş galiba.
Obenley sayfasını severek takip ediyorum ben.
Aşkında kıyafet için de geçerli. Ben tüm kıyafetlere bakarak alıyorum. Ama baskı çok daha tehlikeli. Yazıyor aslında sitelerde açıklama kısmında.
Bence migie, ilk zamanlar için mont gibi olan kullanışsız olurmuş gibi geliyor bana. Bende migie Aldım.
bana çok ünlü bir prof 22 dedi
Ben klimada yattığım için beni etkilemedi sanırımBende aldım bundan ama çok terletti benibiraz havaların serinlemesini bekliyorum tekrar kullanmak için
Evet prima çok iyi ama fiyat olarak diğer bizlerden çok çok fazla. Son ihtimal prima denerim galibaOrası öyle haklısınız çok hızlı fiyat artıyor artık bir aldığımı bir daha aynı fiyata asla alamıyorumprima’da sorun çıkmaz bence çoğu bebekte
Trendyolda sleepy 2. Ürün 1 tl kampanyası oluyor çoğu zaman molfix ve baby turco da aynı şekilde her ay mutlaka indirimleri oluyor. Şuan var mı bilmiyorum ama sürekli takip edince güzel kampanyalar oluyorMerhaba hangi sitede indirime giriyor yazar mısınız
Hiç bir şey canım kendiliğinden zaten aşşğıda olduğunda hissediyordum resmen aşşağı doğru ağrım oluyordu semsertti 15. Haftada rahim ve bebek büyüdükçe çıkar demişti doktorum gün gdçtikçe zaten farketmiştim o aşşağıya dpğru basıncın olmadığını şimdi 21 de çıkmış dedi pazartesi detatlıda net konuşursuubuz bubları dedi kendi doktorunKaçıncı haftada aşagıdaydı ve şu an kaçıncı haftadasın canm . Bendede aynı sıkıntı var çıkması için neler yaptın
Ben de 19. Haftadayım hissetmiyorumKızlar bugun 19+5 olduk ama bebişimi hiç hissedemiyorum. Sizde durumlar nasıl
Yaa çok tatlı. Ben de hissetmeye başlamak istiyorum bir an önceBen sola yatarken bebek kuduruk gibi hareketleniyoriçeride rahatı bozuluyor sanki, sağa yatınca sakinleşiyor
Ne zaman sola yatsam başlıyor ayakları vurmaya bugün ödüm koptu uyku uyanık arasındayken hafif hafif dönüyordu sola yatmıştım bir vurdu korktum panik oldumsinirlendi bir karış boyuyla
Ne yazık ki :) ama normal bir durum. Bol bol su içmeye devamKizlar 20.haftaya giriyorum deli gibi idrara cikiyorum yaa delircem gunde 15 20 oluyo sanki normal mi sizde yasiyor musunuz bu durumu
Bir elinizi şah damarınıza diğer elinizi karnınıza götürün. Aynı dayıda eşit atıyorsa damarınız demektirBn de sizin gibi 19. Hafta içindeyim ama hissetmedim.. sadece geceleri atardamar atıyormuş gibi pit pit oluyo ama o bebek hareketi mi bilmiyorum
Benim de 20+2 ye denk geliyor randevumYa benim esas doktor dün 20. Hafta dan hemen sonra Detaylı ultrasona gidebilirsin dedi ben 22. Haftaya tam randevu aldım
Öne mi çektireyim ne yapsam sizler kaçta gideceksiniz
Bazen korkuyorum bu kadar normal mi diye icimi rahatlattinizzben normalde hamile değilken de günde 20 rahat çıkarımşimdi sayamam bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?