2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Bu çantadan almıştı arkadaşım hem çantanın boş hali bile ağır hem de fermuarları çok çabuk bozuldu ve deri olduğu için askıları deforme oldu. Bebeği 6 aylık şuan çanta eskimiş hemen. Bende almayı düşünmüştüm sonra arkadaşımın çantasını görünce vazgeçtim.
Bence çantayı uzun süre kullanacağımız için para verilebilir ben biraz marka takıntılı olduğum skiphop Aldım

çok teşekkür ederim be kadar güzel bir bilgilendirme eşim de tekstil işiyle ilgileniyor dediğniz gibi bazı kriterlere dikkat etmek lazım lcwnin gerçekten kaliteli olduğunu duymuştum
Lcw çocuk ürünlerinde gerçekten kaliteli. Uygulanan test standartları dediğim gibi marks and Spencer ve Hm ile aynı.

Teşekkürler

Kızlar iyi akşamlar iki gecedir bende de aşırı mide yanması var dün gece dik yattım hastane yatağı gibi düşünün çok kötüydü, Dr a yazıcam Pazartesi inşallah bişey verir bana da ağrısı sancısı olana geçmiş olsun diliyorum

Orası öyle haklısınız çok hızlı fiyat artıyor artık bir aldığımı bir daha aynı fiyata asla alamıyorumprima’da sorun çıkmaz bence çoğu bebekte
Evet prima çok iyi ama fiyat olarak diğer bizlerden çok çok fazla. Son ihtimal prima denerim galiba

Kaçıncı haftada aşagıdaydı ve şu an kaçıncı haftadasın canm . Bendede aynı sıkıntı var çıkması için neler yaptın
Hiç bir şey canım kendiliğinden zaten aşşğıda olduğunda hissediyordum resmen aşşağı doğru ağrım oluyordu semsertti 15. Haftada rahim ve bebek büyüdükçe çıkar demişti doktorum gün gdçtikçe zaten farketmiştim o aşşağıya dpğru basıncın olmadığını şimdi 21 de çıkmış dedi pazartesi detatlıda net konuşursuubuz bubları dedi kendi doktorun

Yaa çok tatlı. Ben de hissetmeye başlamak istiyorum bir an önce

Bn de sizin gibi 19. Hafta içindeyim ama hissetmedim.. sadece geceleri atardamar atıyormuş gibi pit pit oluyo ama o bebek hareketi mi bilmiyorum
Bir elinizi şah damarınıza diğer elinizi karnınıza götürün. Aynı dayıda eşit atıyorsa damarınız demektir

Kızlar doktora gittim bugün enfeksiyonun yüksek dedi ilaç verdi. Geceleri burnum tıkanıyor. Soğuk mu acaba dedim üstümü kalın örtü ile örttüm bu sefer de boğazım ağrıyor başım ağrıyor. Eşim soğuk değil diyor çok zorlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…