- 27 Nisan 2023
- 680
- 747
- 33
- 30
Bn de sizin gibi 19. Hafta içindeyim ama hissetmedim.. sadece geceleri atardamar atıyormuş gibi pit pit oluyo ama o bebek hareketi mi bilmiyorumKızlar bebişlerinizin hareketlerini hissedebiliyor musunuz ? Ben 19. Hafta içindeyim daha hissedemiyorum. Hem biraz kiloluyum biraz hem de plasentam ön duvardaydı en son gittiğimiz kontrolde. Benim gibi hala hissedemeyen var mı :)
pampers daha mı kaliteli oluyor? daha mı temiz içerikli?Sleepy 5-6 ay boyunca kullandım sonra sızdırma ve pişik nedeniyle primaya geçtimönce prima premium care kullandım ama içeriği çok temiz olmadığı için sonra harmonieye geçtim uzun süre onu kullandım o da artık aşırı pahalı olduğu için molfix pure and soft denedim çok hoşuma gitti ondan devam ediyorum bebişe de onu kullanacağım inşallah bir ara baby turco da denedim hiç beğenmedim, goonu çok tavsiye eden oldu onu da denedim beğenmedim.Hangi bebişe hangi bezin iyi geleceği maalesef deneyerek öğreniliyor o yüzden stok yapma taraftarı değilim yapmıyorum
Teşekkür ederim canim evde var serum eşim takayım diyor ama o kadar korkar oldum ki iğneden abartisiz 20 kere damar yolu açtırdım bu hamilelikte. Olmazsa taksin bariAllah şifa versin canm ya vücudun su kaybetmesin git bi acile ishalde var diyordun git bence bi serum taksınlar bebeişte büyüdü artık halsiz kalırsın iyice
Bol su tüketmeye calış canm miden almaz ama minik için çabalıycaksın biraz . Doktoruna danış olmazsa taksın eşin susuz kalmayınTeşekkür ederim canim evde var serum eşim takayım diyor ama o kadar korkar oldum ki iğneden abartisiz 20 kere damar yolu açtırdım bu hamilelikte. Olmazsa taksin bariheralde ben ara salgına tutuldum
bana çok ünlü bir prof 22 dediYa benim esas doktor dün 20. Hafta dan hemen sonra Detaylı ultrasona gidebilirsin dedi ben 22. Haftaya tam randevu aldım
Öne mi çektireyim ne yapsam sizler kaçta gideceksiniz
Benimkide bundan çok rahat hemde sırt üstü otomatik yatmıyorsunEki Görüntüle 3302220
Gebeliğimin başında bel ve sırt ağrılarım arttıgı için e bebekden bunu almıştım ben. Şimdi bunsuz uyuyamıyorum
Benimki de gece 1-2 de başlıyorBenimki de sabahın körü en hareketli zamanları fıldır fıldırsabah 6 da başlıyor
Geçmiş olsun canım dikkat et kendineTeşekkür ederim canim evde var serum eşim takayım diyor ama o kadar korkar oldum ki iğneden abartisiz 20 kere damar yolu açtırdım bu hamilelikte. Olmazsa taksin bariheralde ben ara salgına tutuldum
ben normalde hamile değilken de günde 20 rahat çıkarımKizlar 20.haftaya giriyorum deli gibi idrara cikiyorum yaa delircem gunde 15 20 oluyo sanki normal mi sizde yasiyor musunuz bu durumu
Bazıları haftasıyla uyumlu gitmiyor ya ondan 22 diyorlarbana çok ünlü bir prof 22 dedi
Bizde de var kan uyuşmazlığı. Ben 8. Haftamda çok yoğun kanama geçirdim onda oldum kan uyuşmazlığı iğnesini birde 24. Haftada olunuyormuş galiba.Ben mecbur kan uyuşmazlığı iğnesi olucam mesela
Obenley sayfasını severek takip ediyorum ben.Günaydin kizlar nasilsiniz
Instagramda takip ettiginiz instamomlar var mihani boyle hamile olan, bebegine aldiklarini paylasan indirimleri vs
Bana hic denk gelmiyor da varsa onerdiginiz takip edeyim kendimi uzay boslugunda hissediyorum
Aşkında kıyafet için de geçerli. Ben tüm kıyafetlere bakarak alıyorum. Ama baskı çok daha tehlikeli. Yazıyor aslında sitelerde açıklama kısmında.Canım birşey soracağım dediğin sadece baskı olanlar için mi yoksa kıyafetin rengindeki kumaş içinde mi bu sertifikaya bakmak lazım. Bakıyorumda pek göremedim sertifika koyan site
Bence migie, ilk zamanlar için mont gibi olan kullanışsız olurmuş gibi geliyor bana. Bende migie Aldım.Sizce bu nasıl ? böyle mi yoksa migie 4-7 Ay Bebek Dış Kundak Uyku Tulumu Kıvırcık Wellsoft Peluş Kırık Beyaz Fiyatı, Yorumları - Trendyol bunlar mı daha kullanışlı
Kalitesi daha iyi tabi ama prima premium care temiz içerikli değil maalesef.Prima harmonie ve pure temiz içerikli ve ipek gibipampers daha mı kaliteli oluyor? daha mı temiz içerikli?
Ben tek çanta taşırım diye düşündümAnne bebek çantasında karar veremedim hiç
Hem anne bebek çantası hem de kol çantasıyla mi çıkılıyor yoksa bebek çantamıza özel eşyalarımızı da koyuyoruz tek çanta mi oluyor
Bende aldım bundan ama çok terletti beniEki Görüntüle 3302220
Gebeliğimin başında bel ve sırt ağrılarım arttıgı için e bebekden bunu almıştım ben. Şimdi bunsuz uyuyamıyorum
Ben 20+5 de gideceğimYa benim esas doktor dün 20. Hafta dan hemen sonra Detaylı ultrasona gidebilirsin dedi ben 22. Haftaya tam randevu aldım
Öne mi çektireyim ne yapsam sizler kaçta gideceksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?