ziyagillerdenmiyimneyim
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 29 Mart 2023
- 2.301
- 1.723
- 48
- 30
Kuzum enfeksiyona cok dikkat et hafife alma gecen pazar karin ve kasik agrisi sikayetiyle gittim ama nasil agriyo dinlendim gecmedi kanda enfeksiyon cikti benim o kadar agrin olmus ki rahim agzi kisalmis o da tehlikeli biliyosunuz hemen ni progestan igne ile serum yedim gecti. Antibiyotigim bugun bitiyorKızlar doktora gittim bugün enfeksiyonun yüksek dedi ilaç verdi. Geceleri burnum tıkanıyor. Soğuk mu acaba dedim üstümü kalın örtü ile örttüm bu sefer de boğazım ağrıyor başım ağrıyor. Eşim soğuk değil diyor çok zorlanıyorum
Benden sadece idrar tahlili aldı acil doktoru. Benim de çok yanmam ve ağrım vardı bunlara hangi doktor baktı ki?Kuzum enfeksiyona cok dikkat et hafife alma gecen pazar karin ve kasik agrisi sikayetiyle gittim ama nasil agriyo dinlendim gecmedi kanda enfeksiyon cikti benim o kadar agrin olmus ki rahim agzi kisalmis o da tehlikeli biliyosunuz hemen ni progestan igne ile serum yedim gecti. Antibiyotigim bugun bitiyor
Ben daha almadım ama tinylamb den almayı düşünüyorum. Kitikate de güzel.Merhaba kızlar bebek için hastane çıkışı hangi marka aldiniz? İlk giydirerler ya 10lu buyuk olan. Kitikatede beğendim men iyimidir o firma?
Ben tinylamb aldım baya güzel duruyo yarın gelecek muhtemelen kalitesini de yazarımMerhaba kızlar bebek için hastane çıkışı hangi marka aldiniz? İlk giydirerler ya 10lu buyuk olan. Kitikatede beğendim men iyimidir o firma?
Kullanan birinin yorumunu öğrenmem iyi oldu şimdi skiphop bakıcam bakalım o nasılBu çantadan almıştı arkadaşım hem çantanın boş hali bile ağır hem de fermuarları çok çabuk bozuldu ve deri olduğu için askıları deforme oldu. Bebeği 6 aylık şuan çanta eskimiş hemen. Bende almayı düşünmüştüm sonra arkadaşımın çantasını görünce vazgeçtim.
Bence çantayı uzun süre kullanacağımız için para verilebilir ben biraz marka takıntılı olduğum skiphop Aldım
Evet yazarsanız sevinirim o kadar çok ki hangisini alsam bilemedimBen tinylamb aldım baya güzel duruyo yarın gelecek muhtemelen kalitesini de yazarımkitikate de iyi diye biliyorum
Teşekkür ederim canımBen daha almadım ama tinylamb den almayı düşünüyorum. Kitikate de güzel.
Tiny Lamb | Organik Bebek Ürünleri (@tinylambco) • Instagram photos and videos
57K Followers, 386 Following, 793 Posts - See Instagram photos and videos from Tiny Lamb | Organik Bebek Ürünleri (@tinylambco)instagram.com
Ben ozele gidiyorum acilde hem kan hem idrar aldilarBenden sadece idrar tahlili aldı acil doktoru. Benim de çok yanmam ve ağrım vardı bunlara hangi doktor baktı ki?
Evet Mayıs grubundaydim canım doğru, şu an geciyo gibi ama bı panik oldum çok kötü bir görüntü kadın için ağladım resmenMerhaba canım. @felicitays17 Seni mayıs transfer grubundan hatırlıyorum dimi? :) bence pazar fln boşver yaz doktoruna. Sağlık sonuçta bekletmeye gelmez.
Belki kıl dönmesi fln olmuştur. Geçiyorsa üzme kendini.Evet Mayıs grubundaydim canım doğru, şu an geciyo gibi ama bı panik oldum çok kötü bir görüntü kadın için ağladım resmen
Kraft markasına baktın mı ?Anne bebek cantasına daha karar veremedim çokta pahali bişey alamıycam daha uygun fiyatli arıyorum
Ben resimdekini aldım. İçinde alt açması ve iki tanede küçük çantası var. Geniş baya. Bi arkadaşım bunun siyahını kullanıyor bebeği 16 aylık hala neredeyse ilk günkü gibi çantası. Bakalım bende pişman olmam diye düşünüyorumKullanan birinin yorumunu öğrenmem iyi oldu şimdi skiphop bakıcam bakalım o nasıl
Evet oyshonun çantası da güzel. Ben sadece açık rengini görmüştüm çabuk kirlenir diye bakmadım o yüzden siyahı olduğunu bilmiyordum.Dün kuzenimin çantasını inceledim anne bebek oysho’nun kullanıyor kocaman iç haznesi bir sürü gözü var siyahı çok hoşuma gitti sanırım ondan alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?