2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Ben 21+2 yim sabahları uyandıgımda kıpır kıpır oluyor gece 2-3 gibi uyuyorum uyuycagım vakittede aşırı hareketli
Gündüz vakitlerinde yemek yiyip yattıktan sonra hissediyorum
Bu son hafta bana da çok hareketlendi gibi geliyor ama emin olamadım bi sorayım sizlere de dedim

Başın sağolsun canım
Rabbim bir daha yaşatmasın tez vakitte hayırlısından sağlıklısından evlatlar nasip etsin

Oha manyağa bak doktor olmuş ama insan olamamış yani bu zaten hepimiz için geçerli bu böyle söylenir mi rezalet sakın moralini bozma canım kibirli üstten bakan doktorlardan biri demek ki bebek iyi suyu iyi masallah bir sorun yok önemseme saçmalaşmış

B
Başınız sağolsun ne desek az sebebi neymiş acaba belirti vermiş miydi

Niye böyle bir şey dedi ki? Köstek olmuş resmen, hepimiz belli risklerin farkındayız. Kimin garantisi var ki. Ben doktorun tavrını beğenmedim bence başka bir doktora daha gidin.
Ne kadar kötü kalpli insanlar var ya Allah ıslah etsin bir anneye söylenir mi bu vicdan,merhamet yoksunu keşke doktor olmasaymis
İnanın bende bilmiyorum kzılar ua sonra hemşireler sakın ağlama olası bir şey bu şu an bebeğin gayet iyi sen sakin ol dediler filan

Suyu haftası için yeterli dedi 214grm olmuş paşam cok hareketliydi . Bi önceki özelde gittiğim doktor rahmi tam kapatmış demişti bu da 2 3 sicm var rahim ağzına dedi

Suyu haftası için yeterli dedi 214grm olmuş paşam cok hareketliydi . Bi önceki özelde gittiğim doktor rahmi tam kapatmış demişti bu da 2 3 sicm var rahim ağzına dedi
Oyyy yerim o minik paşayı masallah iyi kilosu da bebekte iyi hiç takma kafaya olumlu düşün detaylı da daha iyi olur her şey netleşir

İnanın bende bilmiyorum kzılar ua sonra hemşireler sakın ağlama olası bir şey bu şu an bebeğin gayet iyi sen sakin ol dediler filan
Benim kuzenim 4 bebeginidede aynı durumu yaşadı
32. Haftada hastaneye yatıyor doğumdan önce ve doğumda çok kanaması oluyor birde hep sezeryan oldu onun dışında bebekleri hep sağlıklı en küçüğü 1 yaşına giricek
dediğim gibi bu durumu çok yaşayan var
Senin doktor kafayı yemiş
Hiç umursama hep bebegini düşün bol dua et

Zaten tek yapabildiğim şey dua etmek başka bir şey gelmiyor elden

Zaten tek yapabildiğim şey dua etmek başka bir şey gelmiyor elden
Hiç sıkıntı yapma canım benimde ilk gebeliğimde bebegin tekinde plesanta dekolman vardı yani bebegin kesesi rahimden ayrılıyordu o kadar kanamam oluyoduki inanamazsın hep yattım dinlendim plesanta geri yükseldi yerine geldi seninde öyle olur insallah daha bebekler yukarı çıkmaya yeni başlıyolar

Benim dayımın eşi yeni doğum yaptı bebeğim eşi rahmi kapatmış Almanya’da onlar.
Türkiye’de olsaydı sezaryen yapılacaktı
Israrla normal doğum dediler her konuşmada çok endişe ettik en son doğuma girdi hala ama hala normal diye direttiler normal doğurdu bebek çok iyiydi şükür ama anne kan kaybı yaşadı çok fazla durduramadılar doktorları da pisman oldu normal yaptıkları için , şimdi iyileşti annemiz de çok iyi ama ölümden döndü o dönem hepimiz mahvolduk küçücük bebek annesiz kalacak diye
Tek sorun şu Türkiye’deki doktoru çok kızdı sezaryen olmalıydı diye hiçbir sorun olmayacakmış ille normal diye ısrar edilmez bu kadar. Sen de riske atma canım Sezaryen derlerse öyle yap sağlıktan önemli değil buradaki doktorunun dediği tek şey bu bir sorun değildi sezeryan olsaydın hiçbir sıkıntı olmadan gayet rahat bir doğum olurdu normal olduğu için ölümden döndüğünü söyledi

Doktor olmuş insan olamamış. Neler yazılır da işte ban yeriz şimdi. Mümkünse detaylı için başka bir doktor bulabilir misin bence ona gitme imkan var ise

İnşallah bu yavrunu sağ salim kucagına almak nasip olur canm

Buarada bugün doktor dedi ki doğumu nasıl düşünüyorsun dedim önemli olan bebeğimin ve benim sağlığım tamamen sizin yönlendirmenize göre ilerleyeceğim illa normal olsun diye düşünmüyorum bebeğim ve bizim için hangisi uygunsa dedim. İkisinden de korma dedi telkin etti beni eğer normal doğumu beklersek martın ilk haftası olabilir dedi 41.hafta ama sezeryan durumu olursa da 16şubat gibi dedi

Zaten katiyen normal olmaz dedi hepsi sezryan olacaksın diyor . Allah'ım iyi insanlarla karşılaştırsın ya gerçekten kadına ne eziyetler etmişler

Zaten katiyen normal olmaz dedi hepsi sezryan olacaksın diyor . Allah'ım iyi insanlarla karşılaştırsın ya gerçekten kadına ne eziyetler etmişler
Keşke dedik burada olsaydı doğum çok üzüldük hepimiz sezaryen olsa mis gibi olacaktı hiç sorun olmazdı hepsi birer tecrübe işte Allah evladına bağışladı neyseki şimdi çok iyi şükürler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…