- 6 Şubat 2023
- 544
- 809
- 33
- 30
seninle satlarımız aynı sanki bu gün bana verilmiş gibi çok heyecanlandım :)Buarada bugün doktor dedi ki doğumu nasıl düşünüyorsun dedim önemli olan bebeğimin ve benim sağlığım tamamen sizin yönlendirmenize göre ilerleyeceğim illa normal olsun diye düşünmüyorum bebeğim ve bizim için hangisi uygunsa dedim. İkisinden de korma dedi telkin etti benieğer normal doğumu beklersek martın ilk haftası olabilir dedi 41.hafta ama sezeryan durumu olursa da 16şubat gibi dedi
Suyu neden bitti bilmiyorum patoloji den sonuç çıktı sol kalp sendromu da varmış sol tarafı gelişmemişB
Başınız sağolsun ne desek azsebebi neymiş acaba belirti vermiş miydi
Günden güne değişiyor uzanmadığım sürece hissedemiyorum. Uzanınca dışarıya doğru yaptığı şişkinlik görülüyor. Ben çok yorulduysam o gün hiç hissetmiyorum. Mesela dün hiç hissetmedim. Bugün evde yatıyorum sürekli hareketleri hissediyorumKızlar selam hepinize 21+1 gün olduk bugün benimle yaklaşık olarak aynı olan arkadaşlar bebeğinizin hareketlerini günde kaç kere hissediyorsunuz
Ay hiç deodorantlara parfümlere dikkat etmiyorum hangi Roll on önerirsinEvet doğal içerikli boya
Amonyak ve türevi olmasın dedi doktorum
Roll on deodorantı bile aliminyumsuz kullanıyorum
Benimde öyleKızlar çişim yokken bile sürekli çişim varmış gibi hissediyorum, yeni başladı bu. Güncelleme geldi.
Gece kalktım 2 kez çişe gittim kesinlikle yanma ve acı yok. İdrar yolu enfeksiyonu olduğunu düşünmüyorum. Ama insan uyurken bile sırf dönmek için uyanır mı? Çok yoruluyorum tuvalete gidip gelmek bile yorucu oldu benim için. 4.5 aydan bildiriyorum.
Canm bazen cok bazen hic bu zamanlar henüz düzensiz oluyor hareketleriKızlar selam hepinize 21+1 gün olduk bugün benimle yaklaşık olarak aynı olan arkadaşlar bebeğinizin hareketlerini günde kaç kere hissediyorsunuz
N NewbieMommy kizlar ikinizde antalyadasiniz sanirim kimi tercih ediyorsunuz detayli icin fiyat ögrendinizmiseninle satlarımız aynı sanki bu gün bana verilmiş gibi çok heyecanlandım :)
Evet bendede biraz su icdigimde sanki altima kaciricam agirlik hissi oluşuyor ordaKızlar benim böyle birden tuvaletimi altıma edecek gibi baskı oluyor
Oğluşum vuruyor diye düşünüyorum ama sizde de oluyor mu ?
Birden böyle bi baskı oluyor geçiyor
Çok geçmiş olsunMerhaba herkese öncelikle beni hatırlayanlar olacaktır çünkü hamileliğim süresince fazlasıyla aktiftim bunları yazmak benim için çok zor hala etkisi altındayım ben bebeğimi kaybettim 32 saatlik bir sancının ardından normal Doğum yaptırıldı bebeğimin suyu hastane sürecimde tamamen bitti gökyüzüne melek gönderdim
Nasıl duygusuz görgüsüz ya bir daha o doktora gitme sen nasıl bir anneyle böyle konuşursunnn allahım sana sabr versin hic takma oyle vicdansızları ay nasıl sinirlendimmmmKızlar perinatoloji baktı bebek iyi suyu vs plesenta asagı yerleşimli neyse konuştu etti en son cılarken dedim ki 25 Ekim'de detaylı ultrasonm var ona gidecekmiyim dedim .
BEBEĞİN YAŞARSA GİDERSİN dedi sinirlerim bozuldu ya
Bir daha gitmem zaten hemşire bile kınadı doktoruNasıl duygusuz görgüsüz ya bir daha o doktora gitme sen nasıl bir anneyle böyle konuşursunnn allahım sana sabr versin hic takma oyle vicdansızları ay nasıl sinirlendimmmm
evet canım antalyadayız:) sen doktor hastane kime gidiyorsun ? canım ben medikal park mehmet hocaya gidiyorum ben kendim bakacağım dediN NewbieMommy kizlar ikinizde antalyadasiniz sanirim kimi tercih ediyorsunuz detayli icin fiyat ögrendinizmibenim terchiim ismail ergin radyoloji uzmani ilk bebisimdede gitmistim 2500 olmus fiyati.
Aayy bakalım sana ne diyeceklerseninle satlarımız aynı sanki bu gün bana verilmiş gibi çok heyecanlandım :)
Doktorum 3 isim verdi canım üniversitede cem bey zaten onu direkt eledim hem kalabalık oluyormuş hem çok ilgilenemiyor sanırım. 2.si Mehmet Şimşek ve 3.sü İnanç Mendilcioğlu ikisinide aradım mehmet 1700 dedi inanç 1800 dedi ama ben 1aydan fazla oldu arayalı en son mehmette karar kıldım nakit olursa 1200 dedi. Bunların hepsi prof ve perinatoloji uzmanı. Özellikle perinatoloji stiyordum iyi olduN NewbieMommy kizlar ikinizde antalyadasiniz sanirim kimi tercih ediyorsunuz detayli icin fiyat ögrendinizmibenim terchiim ismail ergin radyoloji uzmani ilk bebisimdede gitmistim 2500 olmus fiyati.
Evet canım yasak olan bişey yazmışta ondan ceza aldı bugün dönücek inşallah
sorma ya bize de o günler gelecek bağıracak sizden nefret ediyorum diyecek :)) eve arkadasları gelecek aşklar yaşayacak ooo ne hikayeler heyecanla bekliyorumAnne olmak mı annelik mi benim oğlum 12 yaşında yemin ediyorum ergen o beni çok zorluyor bu aralar burnumdan getiriyo herseye bagiriyo agresif ya sabır
Bende 21+1 im maşallah günde çok hissedyrum sayamıyorum oturayım kalkayım dolanayım uzanayım hep hissedyrumKızlar selam hepinize 21+1 gün olduk bugün benimle yaklaşık olarak aynı olan arkadaşlar bebeğinizin hareketlerini günde kaç kere hissediyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?