2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
seninle satlarımız aynı sanki bu gün bana verilmiş gibi çok heyecanlandım :)

Kızlar selam hepinize 21+1 gün olduk bugün benimle yaklaşık olarak aynı olan arkadaşlar bebeğinizin hareketlerini günde kaç kere hissediyorsunuz
Günden güne değişiyor uzanmadığım sürece hissedemiyorum. Uzanınca dışarıya doğru yaptığı şişkinlik görülüyor. Ben çok yorulduysam o gün hiç hissetmiyorum. Mesela dün hiç hissetmedim. Bugün evde yatıyorum sürekli hareketleri hissediyorum

Kızlar bebek odası duvarlarını hangi renge boyatmayı düşünüyosunuz
Fikri olan varsa paylaşsın lütfen çok kararsızım
Ben griye boyatıp stikır yapıştırmak istiyorum ama onuda seçemedim

Kızlarrr 18+6 dayım bugün. Bizimki bi hafta ileriden gidiyor sanırım. Az önce bebemin hareketini tam göbek değilimin sağında hissettim. Züber yemiştim sırt üstü uzandım bi baktım minnak hareket etti bi kaç kere. Çok güzeldi sağlıkla kavuşalım inşallah

Benimde öyle boşu boşuna günde 10 kere wc'ye gidiyorum gece sürekli dönmek için kalkıyorum anlamadım karnımda çok çıkmamış kalkıp dönüyorum refleks olmuş heralde

Kızlar benim böyle birden tuvaletimi altıma edecek gibi baskı oluyor
Oğluşum vuruyor diye düşünüyorum ama sizde de oluyor mu ?
Birden böyle bi baskı oluyor geçiyor
Evet bendede biraz su icdigimde sanki altima kaciricam agirlik hissi oluşuyor orda

Çok geçmiş olsun galiba sizde bebegin suyu az demişlerdi. İnşallah bir daha bebeginiz olur saglikli bir şekilde dunyaya gelir

Nasıl duygusuz görgüsüz ya bir daha o doktora gitme sen nasıl bir anneyle böyle konuşursunnn allahım sana sabr versin hic takma oyle vicdansızları ay nasıl sinirlendimmmm

N NewbieMommy kizlar ikinizde antalyadasiniz sanirim kimi tercih ediyorsunuz detayli icin fiyat ögrendinizmi benim terchiim ismail ergin radyoloji uzmani ilk bebisimdede gitmistim 2500 olmus fiyati.
evet canım antalyadayız:) sen doktor hastane kime gidiyorsun ? canım ben medikal park mehmet hocaya gidiyorum ben kendim bakacağım dedi

seninle satlarımız aynı sanki bu gün bana verilmiş gibi çok heyecanlandım :)
Aayy bakalım sana ne diyecekler bir de bakarsın çocuklar bir çılgınlık yapar ve aynı gün bile doğurabiliriz
N NewbieMommy kizlar ikinizde antalyadasiniz sanirim kimi tercih ediyorsunuz detayli icin fiyat ögrendinizmi benim terchiim ismail ergin radyoloji uzmani ilk bebisimdede gitmistim 2500 olmus fiyati.
Doktorum 3 isim verdi canım üniversitede cem bey zaten onu direkt eledim hem kalabalık oluyormuş hem çok ilgilenemiyor sanırım. 2.si Mehmet Şimşek ve 3.sü İnanç Mendilcioğlu ikisinide aradım mehmet 1700 dedi inanç 1800 dedi ama ben 1aydan fazla oldu arayalı en son mehmette karar kıldım nakit olursa 1200 dedi. Bunların hepsi prof ve perinatoloji uzmanı. Özellikle perinatoloji stiyordum iyi oldu

Anne olmak mı annelik mi benim oğlum 12 yaşında yemin ediyorum ergen o beni çok zorluyor bu aralar burnumdan getiriyo herseye bagiriyo agresif ya sabır
sorma ya bize de o günler gelecek bağıracak sizden nefret ediyorum diyecek :)) eve arkadasları gelecek aşklar yaşayacak ooo ne hikayeler heyecanla bekliyorum eşim benim muhafazakar diyorum sabah bir uyanıyoruz evde bir kız arkadası günaydın diyor sana bana kötü örnekler verme diyor sakın karışma gay mi olsun diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…