2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Suyu neden bitti bilmiyorum patoloji den sonuç çıktı sol kalp sendromu da varmış sol tarafı gelişmemiş
Detaylı ultrasonda veya normal ultrasonda bunu doktorun görmemişmiydi canım bebeğinin organlarının sağlıklı olduğunu söylemiştin başka bir sebep olmasın

Detaylı ultrasonda veya normal ultrasonda bunu doktorun görmemişmiydi canım bebeğinin organlarının sağlıklı olduğunu söylemiştin başka bir sebep olmasın
Doktor söylemedi yani böyle birşey görmemişti herşey normal diyordu hep en son da dua etcez neden olduğu bilinmiyor dedi

Suyu neden bitti bilmiyorum patoloji den sonuç çıktı sol kalp sendromu da varmış sol tarafı gelişmemiş
canım başın sağolsun Allah sana güç versin umarım bir an önce atlatmaya başlarsın içine atma ağla birilerine anlat toparlan inşallah en kısa sürede tekrar hamile kalırsın bu kardesinin ömrü onun ömrüne eklensin çok çok zor yaşadıkların ama inan senin gibi çok yaşayan var yanlız değilsin ne yasadıklarını çok iyi biliyorum

Çok geçmiş olsun galiba sizde bebegin suyu az demişlerdi. İnşallah bir daha bebeginiz olur saglikli bir şekilde dunyaya gelialla
İnşallah allah razı olsun

Canım eşin nasıl oldu sen iyisin dimi?
Şükür iyi ama maalesef biraz kafa karışıklığı var bebeği bi hatırlıyor bi unutuyor ama kimsenin adını kim olduğunu unutmuyor bazı olayları hatırlamıyor tam birde hiç uyumuyor 1 haftadır zorlandım baya ağrılarım kramplarım oldu ama geçti şükür daha iyi olcak inşallah

İnşallah ailecek en kısa zamanda toparlanırsınız doktor unutmasına ne diyor? Hani geçici mi yapılması gereken birşey var mı akışına mı bırakılması gerek acaba

İnşallah ailecek en kısa zamanda toparlanırsınız doktor unutmasına ne diyor? Hani geçici mi yapılması gereken birşey var mı akışına mı bırakılması gerek acaba
İnşallah canım Allah razı olsun 6 aylık süreçte iyileşme bekliyoruz dediler yarın dikişleri alıncak tekrar ameliyat eden doktorla konuşucaz ama tabi bize en kötülerini söylüyorlar genelde tek duam doğuma kadar iyi olsun kızımızı sevsin bilsin

evet canım antalyadayız:) sen doktor hastane kime gidiyorsun ? canım ben medikal park mehmet hocaya gidiyorum ben kendim bakacağım dedi
Murat doruk benimde doktorum medstar topcularda.kendi bakiyorsa cok iyi benmki yonlendiriyor.ordaki fiyatlar nasil suan dogum parasi mesela

Kizimda 900 vermistim smdi kac kati olmus fiyatlarinsallah tertemiz cikarda gerisinin önemi yok.sanirim sende medstardan birine gidiyordun degilmi

Böyle doktorlardan nefret ediyorum inşallah birşey olmaz sen morelini bozma asla iyi düşün hep inşallah sağ salim kucağımıza alırız hepimizde bebeklerimizi

19+2 oldum ben hala hissetmiyorum doktorum erken diyor ama ilk gebeliğimde hissediyordum az da olsa bu haftalarda.Şimdi çok yoğunum hiç dinlenmeye fırsatım olmuyor akşama kadar,akşam da uyuyup kalıyorum.Ondan mı hissetmiyorum acaba 20 gündür bebeğimi de görmedim en son herşey yolundaydı ama evham yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…