Detaylı ultrasonda veya normal ultrasonda bunu doktorun görmemişmiydi canım bebeğinin organlarının sağlıklı olduğunu söylemiştin başka bir sebep olmasınSuyu neden bitti bilmiyorum patoloji den sonuç çıktı sol kalp sendromu da varmış sol tarafı gelişmemiş
Doktor söylemedi yani böyle birşey görmemişti herşey normal diyordu hep en son da dua etcez neden olduğu bilinmiyor dediDetaylı ultrasonda veya normal ultrasonda bunu doktorun görmemişmiydi canım bebeğinin organlarının sağlıklı olduğunu söylemiştin başka bir sebep olmasın
Detaylıya girmişmiydin canım?Doktor söylemedi yani böyle birşey görmemişti herşey normal diyordu hep en son da dua etcez neden olduğu bilinmiyor dedi
canım başın sağolsun Allah sana güç versin umarım bir an önce atlatmaya başlarsın içine atma ağla birilerine anlat toparlan inşallah en kısa sürede tekrar hamile kalırsın bu kardesinin ömrü onun ömrüne eklensinSuyu neden bitti bilmiyorum patoloji den sonuç çıktı sol kalp sendromu da varmış sol tarafı gelişmemiş
Çok geçmiş olsungaliba sizde bebegin suyu az demişlerdi. İnşallah bir daha bebeginiz olur saglikli bir şekilde dunyaya gelialla
İnşallah allah razı olsuncanım başın sağolsun Allah sana güç versin umarım bir an önce atlatmaya başlarsın içine atma ağla birilerine anlat toparlan inşallah en kısa sürede tekrar hamile kalırsın bu kardesinin ömrü onun ömrüne eklensinçok çok zor yaşadıkların ama inan senin gibi çok yaşayan var yanlız değilsin ne yasadıklarını çok iyi biliyorum
Suyu azalınca girdim en son ama kendi doktorum bakmadı başka bir doktora ücretli gittimDetaylıya girmişmiydin canım?
Canım eşin nasıl oldu sen iyisin dimi?Bende 21+1 im maşallah günde çok hissedyrum sayamıyorum oturayım kalkayım dolanayım uzanayım hep hissedyrum
Şükür iyi ama maalesef biraz kafa karışıklığı var bebeği bi hatırlıyor bi unutuyor ama kimsenin adını kim olduğunu unutmuyor bazı olayları hatırlamıyor tam birde hiç uyumuyor 1 haftadır zorlandım baya ağrılarım kramplarım oldu ama geçti şükür daha iyi olcak inşallahCanım eşin nasıl oldu sen iyisin dimi?
İnşallah ailecek en kısa zamanda toparlanırsınızŞükür iyi ama maalesef biraz kafa karışıklığı var bebeği bi hatırlıyor bi unutuyor ama kimsenin adını kim olduğunu unutmuyor bazı olayları hatırlamıyor tam birde hiç uyumuyor 1 haftadır zorlandım baya ağrılarım kramplarım oldu ama geçti şükür daha iyi olcak inşallah
Allah kolaylık versin tez zamanda sağlığına kavuşsun jnsİnşallah ailecek en kısa zamanda toparlanırsınızdoktor unutmasına ne diyor? Hani geçici mi yapılması gereken birşey var mı akışına mı bırakılması gerek acaba
Başınız sağolsun kaç haftalıktınız?Suyu azalınca girdim en son ama kendi doktorum bakmadı başka bir doktora ücretli gittim
İnşallah canım Allah razı olsun 6 aylık süreçte iyileşme bekliyoruz dediler yarın dikişleri alıncak tekrar ameliyat eden doktorla konuşucaz ama tabi bize en kötülerini söylüyorlar genelde tek duam doğuma kadar iyi olsun kızımızı sevsin bilsinİnşallah ailecek en kısa zamanda toparlanırsınızdoktor unutmasına ne diyor? Hani geçici mi yapılması gereken birşey var mı akışına mı bırakılması gerek acaba
Murat doruk benimde doktorum medstar topcularda.kendi bakiyorsa cok iyi benmki yonlendiriyor.ordaki fiyatlar nasil suan dogum parasi meselaevet canım antalyadayız:) sen doktor hastane kime gidiyorsun ? canım ben medikal park mehmet hocaya gidiyorum ben kendim bakacağım dedi
Kizimda 900 vermistim smdi kac kati olmus fiyatlarAayy bakalım sana ne diyeceklerbir de bakarsın çocuklar bir çılgınlık yapar ve aynı gün bile doğurabiliriz
Doktorum 3 isim verdi canım üniversitede cem bey zaten onu direkt eledim hem kalabalık oluyormuş hem çok ilgilenemiyor sanırım. 2.si Mehmet Şimşek ve 3.sü İnanç Mendilcioğlu ikisinide aradım mehmet 1700 dedi inanç 1800 dedi ama ben 1aydan fazla oldu arayalı en son mehmette karar kıldım nakit olursa 1200 dedi. Bunların hepsi prof ve perinatoloji uzmanı. Özellikle perinatoloji stiyordum iyi oldu
Burayami yazmis ki bilseydik ona gore bizde yazmayalmEvet canım yasak olan bişey yazmışta ondan ceza aldı bugün dönücek inşallah
Evet canım yasak olan bişey yazmışta ondan ceza aldı bugün dönücek inşallah
Böyle doktorlardan nefret ediyorum inşallah birşey olmaz sen morelini bozma asla iyi düşün hep inşallah sağ salim kucağımıza alırız hepimizde bebeklerimiziKızlar perinatoloji baktı bebek iyi suyu vs plesenta asagı yerleşimli neyse konuştu etti en son cılarken dedim ki 25 Ekim'de detaylı ultrasonm var ona gidecekmiyim dedim .
BEBEĞİN YAŞARSA GİDERSİN dedi sinirlerim bozuldu ya
Karnim agriyor yazacaktim.baktim.yoksun
19+2 oldum ben hala hissetmiyorum doktorum erken diyor ama ilk gebeliğimde hissediyordum az da olsa bu haftalarda.Şimdi çok yoğunum hiç dinlenmeye fırsatım olmuyor akşama kadar,akşam da uyuyup kalıyorum.Ondan mı hissetmiyorum acabaGünden güne değişiyor uzanmadığım sürece hissedemiyorum. Uzanınca dışarıya doğru yaptığı şişkinlik görülüyor. Ben çok yorulduysam o gün hiç hissetmiyorum. Mesela dün hiç hissetmedim. Bugün evde yatıyorum sürekli hareketleri hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?