2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Kızlar bebişlerin hareketini sürekli hissediyor musunuz ? Yani ben 26. Haftadayım ama 2-3 gündür çok çok az hissediyorum plasentam öndeymiş özellikle yürür haldeyken neredeyse hiç hissetmiyorum şimdi yattım çokkkk derinden hissettim normal mı ki

Merhaba ben 28 haftaligim bende de ara ara toplanıp baskı oluyor doktorum bu normal dedi ama 5 dk süre tut uzun süre oluyorsa hemen gel dedi aklınızda olsun diye yazıyorum kasılma anlamına geliyormuş sanırım 🙄 özellikle söylemesi beni rahatlattı en azından durumu bilmiş oldum bende toplanma olunca pıt pıt vuruyorum brz cekilio hemen 🙂
Evet kasılma imiş doktorum dedi magnezyum ve progestan fitil başladı şükür azaldı ama hala devam ediyor benim birde sizden önce başladı erken haftada geçmiş olsun inşallah vakti zamanında sağlıkla alalım

Kızlar selamlar herkese, bayadır takip edemedim sizi umarım herkes iyidir🌸
Tetanoz şeker yüklemesi vs yaptırdını mı? Benim doktorum aşı vs önermedi açıkçası doğumu hastanede yapacaksın nasıl olsa gerek yok dedi, tekrar sorcam önümüzdeki kontrolde ama yine de kararsız kaldım napsam?
Bu arada minik kurabiyemin adı Atlas olacak kısmetse canım cinsiyeti öğrenmeden önce bile belliydi ama siteye girmiyordum söyleyemedim, tabloya ekleyebilirsin😌🍀 B Buffalosos
Maşallah 🙏🏻 ne tesadüf benim ki de Atlas olacak inşallah 🙏🏻😍

Ben bundan alıcam. Hem kulak hem alından aynı zamanda oda ısısı ve cisim ısısı vs de ölçüyor. Ateş ölçümleri hastane ölçümleriyle aynı çıkıyormuş
Bundan da memnunlarmış bi inceleyeyim

Kızlar bebişlerin hareketini sürekli hissediyor musunuz ? Yani ben 26. Haftadayım ama 2-3 gündür çok çok az hissediyorum plasentam öndeymiş özellikle yürür haldeyken neredeyse hiç hissetmiyorum şimdi yattım çokkkk derinden hissettim normal mı ki
Evet çok normal canım doktorum demişti bana benimki arkadaymış o yüzden çok erken hissettim ama önde olsa çok nadir hissederdin demişti. Tamamen plasenta yerleşimi , herhangi bir sorun yaratmıyormus için rahat olsun 🙏🏻

Normal canım
Benim plesantada önde bazen çok net hissediyorum bazende dediğin gibi çok derinden hissediyorum

Teşekür ederim, ben uzun süredir giremedim herkes iyi mi bir sıkıntı oldu mu annelerimiz bebeklerimiz nasıllar
Genel olarak iyiyiz canım sadece şu an bir arkadaşımızın suyu azaldı hastanede yatış verdi doktoru inşallah o da dualarımızla iyi olacak H Hasretimm123

Kızlar kulaktan ateş ölçeri ne marka aldınız ben ikisi arasında kaldım
Tavsiyem beurer marka alman. Bizzat hastanede kullanıp şahit oldum hastane ölçümleriyle hemen hemen aynı çıkıyor. Bende beurer alacağım indirim kovalıyorum

Civilden aldıklarımda geldi🥰ebebktekiler hala gelemedi ağız mendilini 2 oldu alıyorum

Eklentiler

• D8C439D1-AB62-4F59-B1EB-95DBF4887208.webp
    D8C439D1-AB62-4F59-B1EB-95DBF4887208.webp
    78,9 KB · Görüntüleme: 81
Ben plasentam önde diye 20. Haftada bile hiç hareket hissedemiyordum. Fetal el doppleri ile kalp sesine bakmıştım tedirgin olup. Şimdi de genelde uzanınca hissediyorum. Yürürken vs çok nadir yeni yeni hissetmeye başladım. Biraz daha uzanıp dinlenin bakalım hissedecek misiniz?

Ben plasentam önde diye 20. Haftada bile hiç hareket hissedemiyordum. Fetal el doppleri ile kalp sesine bakmıştım tedirgin olup. Şimdi de genelde uzanınca hissediyorum. Yürürken vs çok nadir yeni yeni hissetmeye başladım. Biraz daha uzanıp dinlenin bakalım hissedecek misiniz?
Hissettim canım ama o kadar derinden ki oysa ki geçen hafta sürekli fıkır fıkır hissediyordum

Yaa ay teşekkür ederiiz benim de çok sevdiğim bir isimdi zaten erkek de olsa kız da olsa ismi belliydi ama netleşmiş oldu🫠
4.aya kadar mide bulantılarıyla baş edemedim sürekli klozet başında veya koltukta uyuklar haldeydim🤦🏻‍♀️ işimle alakalı birkaç problem yaşadım, bebişin ihtiyaçlarını araştırdım eşyalarını tamamlamaya çalıştım derken bugüne gelebildik😅 elim daha rahat ve boşta plduğu için girebildim siteye. Siz neler yaptınız? Umarım her şey sağlıkla güzellikle ilerliyodur🍀
Aman iyi iyi kötü günler kötü anılar geride kalsın 🍀
Bizler de benzer hallerde sürüne sürüne geldik bu günlere 😀

Ben 24+5 ken gittim o haftada şeker yüklemesni yaptırmıştım şükür sorun çıkmadı o hafta 33 cm demişti doktorum boyu için kilosuda 890 dı 26+5 deyim 1 kiloyu bulmuştur artık
Maşalllah minnoşa ❤️❤️
Artık haftada kaç gram alıyorlardır acaba

Back
X