2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Çok şükür kavuşturana Bir an önce iyi hissedersin kendini umarım

Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla mutlulukla buyutmenizi nasip etsin inşallahinşallah oglusunda hemen toparlanacak.Agrilar zamanla azalır merak etme.bende ilkinde 9 10 saat sancı çekip sezeryana almışlardı şimdide sezeryan olacak umarım kolay toparlaniriz.

Hayırlı olsun inşallah biran önce sen de bebeğin de toparlar kavuşursunuz sağlıkla

Bende de çok ayakta kaldığımda, uzun mesafe yürüdüğümde bir de aynı pozisyonda uzun süre oturduğumda oluyor. Dinlendiğimde ya da pozisyon değiştirdiğimde geçiyor

Benim tüm karnimda bir gerilme ve sertleşme sanki vücudunu dışa doğru itiyor gibide hissettiriyor o sırada yüreğim ağzıma geliyor gibi oluyor ve sık sık oluyor 33+5
Braxton hicks denilen kasılmalar bunlar. Rahim kendini doğuma hazırlıyor, bu haftalarda çok normal doğum sancısı çok daha farklı bir şey, belden geliyor

34+4 den bildiriyorum bende de oluyor sancılı kasılma ama kısa süreli yalancı sancı muhtemelen.gercek sancı olsa yerimizde duramayiz.

Benim tüm karnimda bir gerilme ve sertleşme sanki vücudunu dışa doğru itiyor gibide hissettiriyor o sırada yüreğim ağzıma geliyor gibi oluyor ve sık sık oluyor 33+5

Bende de bolca oluyor.

Bende de çok ayakta kaldığımda, uzun mesafe yürüdüğümde bir de aynı pozisyonda uzun süre oturduğumda oluyor. Dinlendiğimde ya da pozisyon değiştirdiğimde geçiyor
Teşekkür ederim kızlar, içim biraz ferahladı yalnız olmayınca, normal demek ki… offf yabancı bir ülkede doktora kendini iyi ifade edememek çok zormuş

Ben de aynı durum oluyor bir anda taş gibi oluyor cumartesi dr a söyledim nst bakalım yine de dedi çok şükür kasılma çıkmadı. Artık kasılmalar oluyor ama yine de doktorunuza bilgi verin bence

Aynı işte o an sanki bir fenalık ve bayılma hissi geliyor anlık , nst normal çıktı ama giderek artarsa sıklaşırsa ve geçmezse haberim olsun dedi doktor

Teşekkür ederim kızlar, içim biraz ferahladı yalnız olmayınca, normal demek ki… offf yabancı bir ülkede doktora kendini iyi ifade edememek çok zormuş
Ben de sertleşme dışında gün içerisinde 1- 2 kez yoğun adet sancısı geliyor 1 dakika falan sürüyor ama ter döktürüyor

Aynı işte o an sanki bir fenalık ve bayılma hissi geliyor anlık , nst normal çıktı ama giderek artarsa sıklaşırsa ve geçmezse haberim olsun dedi doktor
Nefes kesiliyor değilmi nasıl bir his anlayamadım ben bebek o an ciğerime falan baskı yapıyor ondan oluyor diye düşündüm doktora da hiç sormadım bunu

Ben de sertleşme dışında gün içerisinde 1- 2 kez yoğun adet sancısı geliyor 1 dakika falan sürüyor ama ter döktürüyor
Ay benimde özellikle dünden beri belime ve vajinama Ağrı giriyor böyle söylemesi ayıp ishal ağrısı gibi vuruyor gidiyor.belim ve cati agrim artmadan dewam ediyor ama.

Kızlar birde benim sıpa çapraz duruyor ben hiç göğüs altında hissetmedim hareketlerini doktor geçen hafta dönmüş dedi ama sağ yukarı sol assada caprazlamasina hareket ediyor genelde

Ay benimde özellikle dünden beri belime ve vajinama Ağrı giriyor böyle söylemesi ayıp ishal ağrısı gibi vuruyor gidiyor.belim ve cati agrim artmadan dewam ediyor ama.
Benim belimde vajinamda yok sadece kaşığımda ve karnımın içinde oluyor o an adet sancısı bildiğin. Düzenli değil diye cok önemsemedm nst temiz çıkmıştı cünkü doktorum dinlenince geçmezse düzenli olursa gel demişti

Kızlar birde benim sıpa çapraz duruyor ben hiç göğüs altında hissetmedim hareketlerini doktor geçen hafta dönmüş dedi ama sağ yukarı sol assada caprazlamasina hareket ediyor genelde
Benimki sağ tarafta kendini sıkıştırmış iki haftadır o şekilde duruyor başı aşağıda arada bie kaburgama vuruyor

Kızlar daha önce progestan kullananlara bir sorum olacak. Ben ilk defa kullanıyorum. Geceleri 3 fitil şeklinde. Ertesi gün sabahtan akşama kadsr ger tuvalette fitilin parçaları dışarı atılıyor parça parça. Erimesi gerekmezmiydi gece boyunca ben mi düzgün yerleştiremiyorum acaba

Yok canım benimde geliyordu başlarda bende kullandım iç çamaşırına filan bulaşıyordu.gece yatarken al kalkma en azından akma kısmı fazla olmuyor

Yok canım benimde geliyordu başlarda bende kullandım iç çamaşırına filan bulaşıyordu.gece yatarken al kalkma en azından akma kısmı fazla olmuyor
En fazla 2 saat dayanabiliyorum valla o kadar çok tuvalet ihtiyacım oluyo ki doktor min 2 saat tuvalete gitme demişti ama gün boyunca akmaya devam edince dedim erimiyor mu acaba

Pardok zaten gece aliyorsun ama kime sorsuydam geri gelme oluyor dedi bana da o zamanlar bende demiştim isemi yaramiyor benmi beceremiyorum diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…