Çok şükür kavuşturanaArkadaşlar doğurdum ben çok şüküranca buraya bakabildim. Oğlumu öptüm koklattılar. Başka bir hastanede küvezde solunumu biraz sıkıntılı ama çok şey değilmiş. Çabuk toparlanırmış demişler babası gitti görmeye. Bende biraz ağrılarım var sezeryan zor arkadaşlar doğurabilen normal doğursun.. öyle bugünüme çok şükür
Hayırlı olsun canımArkadaşlar doğurdum ben çok şüküranca buraya bakabildim. Oğlumu öptüm koklattılar. Başka bir hastanede küvezde solunumu biraz sıkıntılı ama çok şey değilmiş. Çabuk toparlanırmış demişler babası gitti görmeye. Bende biraz ağrılarım var sezeryan zor arkadaşlar doğurabilen normal doğursun.. öyle bugünüme çok şükür
Hayırlı olsun inşallah biran önce sen de bebeğin de toparlar kavuşursunuz sağlıklaArkadaşlar doğurdum ben çok şüküranca buraya bakabildim. Oğlumu öptüm koklattılar. Başka bir hastanede küvezde solunumu biraz sıkıntılı ama çok şey değilmiş. Çabuk toparlanırmış demişler babası gitti görmeye. Bende biraz ağrılarım var sezeryan zor arkadaşlar doğurabilen normal doğursun.. öyle bugünüme çok şükür
Bende de bolca oluyor.Kızlar bir de benim karnımda sertleşme oluyor, yarın 33. Haftaya giriyorum, ağrı vs yok, pozisyon değiştirince geçiyor, ben ilk bebeğim sandım ama sanırım kasılmaymış bunlar, biraz tedirgin ediyor beni, sizlerde de olmuş muydu?
Bende de çok ayakta kaldığımda, uzun mesafe yürüdüğümde bir de aynı pozisyonda uzun süre oturduğumda oluyor. Dinlendiğimde ya da pozisyon değiştirdiğimde geçiyorKızlar bir de benim karnımda sertleşme oluyor, yarın 33. Haftaya giriyorum, ağrı vs yok, pozisyon değiştirince geçiyor, ben ilk bebeğim sandım ama sanırım kasılmaymış bunlar, biraz tedirgin ediyor beni, sizlerde de olmuş muydu?
Braxton hicks denilen kasılmalar bunlar. Rahim kendini doğuma hazırlıyor, bu haftalarda çok normalBenim tüm karnimda bir gerilme ve sertleşme sanki vücudunu dışa doğru itiyor gibide hissettiriyor o sırada yüreğim ağzıma geliyor gibi oluyor ve sık sık oluyor33+5
34+4 den bildiriyorum bende de oluyor sancılı kasılma ama kısa süreli yalancı sancı muhtemelen.gercek sancı olsa yerimizde duramayiz.
Benim tüm karnimda bir gerilme ve sertleşme sanki vücudunu dışa doğru itiyor gibide hissettiriyor o sırada yüreğim ağzıma geliyor gibi oluyor ve sık sık oluyor33+5
Bende de bolca oluyor.
Teşekkür ederim kızlar, içim biraz ferahladı yalnız olmayınca, normal demek ki… offf yabancı bir ülkede doktora kendini iyi ifade edememek çok zormuşBende de çok ayakta kaldığımda, uzun mesafe yürüdüğümde bir de aynı pozisyonda uzun süre oturduğumda oluyor. Dinlendiğimde ya da pozisyon değiştirdiğimde geçiyor
Ben de aynı durum oluyor bir anda taş gibi oluyor cumartesi dr a söyledim nst bakalım yine de dedi çok şükür kasılma çıkmadı. Artık kasılmalar oluyor ama yine de doktorunuza bilgi verin benceKızlar bir de benim karnımda sertleşme oluyor, yarın 33. Haftaya giriyorum, ağrı vs yok, pozisyon değiştirince geçiyor, ben ilk bebeğim sandım ama sanırım kasılmaymış bunlar, biraz tedirgin ediyor beni, sizlerde de olmuş muydu?
Aynı işte o an sanki bir fenalık ve bayılma hissi geliyor anlık , nst normal çıktı ama giderek artarsa sıklaşırsa ve geçmezse haberim olsun dedi doktorBenim tüm karnimda bir gerilme ve sertleşme sanki vücudunu dışa doğru itiyor gibide hissettiriyor o sırada yüreğim ağzıma geliyor gibi oluyor ve sık sık oluyor33+5
Ben de sertleşme dışında gün içerisinde 1- 2 kez yoğun adet sancısı geliyor 1 dakika falan sürüyor ama ter döktürüyorTeşekkür ederim kızlar, içim biraz ferahladı yalnız olmayınca, normal demek ki… offf yabancı bir ülkede doktora kendini iyi ifade edememek çok zormuş
Nefes kesiliyor değilmiAynı işte o an sanki bir fenalık ve bayılma hissi geliyor anlık , nst normal çıktı ama giderek artarsa sıklaşırsa ve geçmezse haberim olsun dedi doktor
Ay benimde özellikle dünden beri belime ve vajinama Ağrı giriyor böyle söylemesi ayıp ishal ağrısı gibi vuruyor gidiyor.belim ve cati agrim artmadan dewam ediyor ama.Ben de sertleşme dışında gün içerisinde 1- 2 kez yoğun adet sancısı geliyor 1 dakika falan sürüyor ama ter döktürüyor
Benim belimde vajinamda yok sadece kaşığımda ve karnımın içinde oluyor o an adet sancısı bildiğin. Düzenli değil diye cok önemsemedm nst temiz çıkmıştı cünkü doktorum dinlenince geçmezse düzenli olursa gel demiştiAy benimde özellikle dünden beri belime ve vajinama Ağrı giriyor böyle söylemesi ayıp ishal ağrısı gibi vuruyor gidiyor.belim ve cati agrim artmadan dewam ediyor ama.
Benimki sağ tarafta kendini sıkıştırmış iki haftadır o şekilde duruyor başı aşağıda arada bie kaburgama vuruyorKızlar birde benim sıpa çapraz duruyor ben hiç göğüs altında hissetmedim hareketlerini doktor geçen hafta dönmüş dedi ama sağ yukarı sol assada caprazlamasina hareket ediyor genelde
Tumseklik muhtemelen poposu sağda benimde orası yamuk duruyorBenimki sağ tarafta kendini sıkıştırmış iki haftadır o şekilde duruyor başı aşağıda arada bie kaburgama vuruyor
Yok canım benimde geliyordu başlarda bende kullandım iç çamaşırına filan bulaşıyordu.gece yatarken al kalkma en azından akma kısmı fazla olmuyorKızlar daha önce progestan kullananlara bir sorum olacak. Ben ilk defa kullanıyorum. Geceleri 3 fitil şeklinde. Ertesi gün sabahtan akşama kadsr ger tuvalette fitilin parçaları dışarı atılıyor parça parça. Erimesi gerekmezmiydi gece boyunca ben mi düzgün yerleştiremiyorum acaba
En fazla 2 saat dayanabiliyorum valla o kadar çok tuvalet ihtiyacım oluyo kiYok canım benimde geliyordu başlarda bende kullandım iç çamaşırına filan bulaşıyordu.gece yatarken al kalkma en azından akma kısmı fazla olmuyor
Pardok zaten gece aliyorsun ama kime sorsuydam geri gelme oluyor dedi bana da o zamanlar bende demiştim isemi yaramiyor benmi beceremiyorum diyeKızlar daha önce progestan kullananlara bir sorum olacak. Ben ilk defa kullanıyorum. Geceleri 3 fitil şeklinde. Ertesi gün sabahtan akşama kadsr ger tuvalette fitilin parçaları dışarı atılıyor parça parça. Erimesi gerekmezmiydi gece boyunca ben mi düzgün yerleştiremiyorum acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?