- 12 Mart 2019
- 16.365
- 35.849
- 598
Evet ya taş gibi orası sol taraf yumusakTumseklik muhtemelen poposu sağda benimde orası yamuk duruyor
Erkek mi seninkiEvet ya taş gibi orası sol taraf yumusak
Hayır canım o alacağını alıyor zaten fazlasını atıyor ben de çok kullanmıştım ayrıca su gibi akıntı yapar endişe etme.Kızlar daha önce progestan kullananlara bir sorum olacak. Ben ilk defa kullanıyorum. Geceleri 3 fitil şeklinde. Ertesi gün sabahtan akşama kadsr ger tuvalette fitilin parçaları dışarı atılıyor parça parça. Erimesi gerekmezmiydi gece boyunca ben mi düzgün yerleştiremiyorum acaba
Yok kızErkek mi seninki
Ay banada diyorlar ki erkek ya sağda hareket ediyor demekki öyle birşey yokYok kız
Bu tezler ben de Çürüdü ne yazık kiAy banada diyorlar ki erkek ya sağda hareket ediyor demekki öyle birşey yok
Ben soldan yumurtladim hep ilk belirtiler o taraftan çıktı ama sağda hareket ediyor cogunluklaBu tezler ben de Çürüdü ne yazık kien başından hep sağda ağrı batma hissettim erkek dediler ama kız çıktı
Bnmki erkek hep sağda hareket edyo totiside sagda arada kaslma olunca kabak gbi ortaya ckiyo totisiAy banada diyorlar ki erkek ya sağda hareket ediyor demekki öyle birşey yok
Aynen benimde yaş bide karnım sivri yanlar boş şekil olarak garip bir hal alıyorumBnmki erkek hep sağda hareket edyo totiside sagda arada kaslma olunca kabak gbi ortaya ckiyo totisi
Sen ne yaparsan yap o tuvalette illa çıkıyo canım. Hatta çamaşırın beyaz beyaz leke olur hep. Hiç takılma sen alınan alınıyor vücuda zaten herkesde böyle olmuştur. Ben de uzun süre kullandım gece fitil şeklünde koyuypdum sabaha kasar tuvalete çıkmasamda sabah gittiğimde yine akıyodu. Doktor normal öyle olması demiştiKızlar daha önce progestan kullananlara bir sorum olacak. Ben ilk defa kullanıyorum. Geceleri 3 fitil şeklinde. Ertesi gün sabahtan akşama kadsr ger tuvalette fitilin parçaları dışarı atılıyor parça parça. Erimesi gerekmezmiydi gece boyunca ben mi düzgün yerleştiremiyorum acaba
Çok geçmiş olsun. şifa diliyorum çabucak toparlayın inş.Arkadaşlar doğurdum ben çok şüküranca buraya bakabildim. Oğlumu öptüm koklattılar. Başka bir hastanede küvezde solunumu biraz sıkıntılı ama çok şey değilmiş. Çabuk toparlanırmış demişler babası gitti görmeye. Bende biraz ağrılarım var sezeryan zor arkadaşlar doğurabilen normal doğursun.. öyle bugünüme çok şükür
Onu bilemem benimki tüp bebekBen soldan yumurtladim hep ilk belirtiler o taraftan çıktı ama sağda hareket ediyor cogunluklaaşılamada sol yumurtam olgunlasmisti
Yok böyle oluyor endişelenmeyin. Bir kısmı mutlaka çamaşıra geliyor.Kızlar daha önce progestan kullananlara bir sorum olacak. Ben ilk defa kullanıyorum. Geceleri 3 fitil şeklinde. Ertesi gün sabahtan akşama kadsr ger tuvalette fitilin parçaları dışarı atılıyor parça parça. Erimesi gerekmezmiydi gece boyunca ben mi düzgün yerleştiremiyorum acaba
Bende de son 3-4 gundur yogunlasti. Eskiden arada oluyordu bebek saniyordum cunku ilk gebeligimde hic boyle olmamisti. Bugun 1-2 saattir baya belli gecmedi de hareket etsem de. Her sabah karin agrisiyla uyanma var ayaklarim mi usuyor cam acii yatiyoruz dedim ama corapli uyudugumda bile oldu. O da bi suphelendiriyor beniKızlar bir de benim karnımda sertleşme oluyor, yarın 33. Haftaya giriyorum, ağrı vs yok, pozisyon değiştirince geçiyor, ben ilk bebeğim sandım ama sanırım kasılmaymış bunlar, biraz tedirgin ediyor beni, sizlerde de olmuş muydu?
Ayy maşallah sağlıkla sevgiyle büyütün evladını çok sevindim dün sesin çıkmayınca anladım zaten doğum yaptığını.Arkadaşlar doğurdum ben çok şüküranca buraya bakabildim. Oğlumu öptüm koklattılar. Başka bir hastanede küvezde solunumu biraz sıkıntılı ama çok şey değilmiş. Çabuk toparlanırmış demişler babası gitti görmeye. Bende biraz ağrılarım var sezeryan zor arkadaşlar doğurabilen normal doğursun.. öyle bugünüme çok şükür
Bende olmadı o daha, senin haftan daha ileriyse normaldir belki canımBen de sertleşme dışında gün içerisinde 1- 2 kez yoğun adet sancısı geliyor 1 dakika falan sürüyor ama ter döktürüyor
Doktoruna sor istersen canım, bende bugün soracağım, umarım yakın takibe alınır ve nst’ye girmeye başlarım artık, 2-3 hafta önce çok şiddetli ağrım olmuştu o zaman ilk nst’ye girmiştim, sancı çıkmadı kas ağrısı olabilir, hamile kemeri kullan demişlerdi, şimdi korkudan kan dolaşımını kötü etkiler diye kemeri de takmıyorumBende de son 3-4 gundur yogunlasti. Eskiden arada oluyordu bebek saniyordum cunku ilk gebeligimde hic boyle olmamisti. Bugun 1-2 saattir baya belli gecmedi de hareket etsem de. Her sabah karin agrisiyla uyanma var ayaklarim mi usuyor cam acii yatiyoruz dedim ama corapli uyudugumda bile oldu. O da bi suphelendiriyor beni
Hayırlı uğurlu olsun insallah bebeğiniz sağlıkla da bir an önce kavuşun mis kokulunuzaArkadaşlar doğurdum ben çok şüküranca buraya bakabildim. Oğlumu öptüm koklattılar. Başka bir hastanede küvezde solunumu biraz sıkıntılı ama çok şey değilmiş. Çabuk toparlanırmış demişler babası gitti görmeye. Bende biraz ağrılarım var sezeryan zor arkadaşlar doğurabilen normal doğursun.. öyle bugünüme çok şükür
Bende de olmadıBu tezler ben de Çürüdü ne yazık kien başından hep sağda ağrı batma hissettim erkek dediler ama kız çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?