2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Hayır canım o alacağını alıyor zaten fazlasını atıyor ben de çok kullanmıştım ayrıca su gibi akıntı yapar endişe etme.

Sen ne yaparsan yap o tuvalette illa çıkıyo canım. Hatta çamaşırın beyaz beyaz leke olur hep. Hiç takılma sen alınan alınıyor vücuda zaten herkesde böyle olmuştur. Ben de uzun süre kullandım gece fitil şeklünde koyuypdum sabaha kasar tuvalete çıkmasamda sabah gittiğimde yine akıyodu. Doktor normal öyle olması demişti

Çok geçmiş olsun. şifa diliyorum çabucak toparlayın inş.

Benimde erkek. Düşükle birlikte bu 3. Erkek ve 3üde hep sağda batma sağda hissetme vardı. Şimdide sürekli sağda geriniyo nstde bile sağda buluyo hemşire hep orayı seviyor galiba. Arada ayağı bacağı neresiyle sola vurunca şaşırıyorum çok nadir oluyo çünküartık 32 den sonra tekmelerden çok içerde dönme gerinme iteleme şeklinde hisseder oldum buda güzel ama bazen acıtıyor küçük kurbağaaa

Yok böyle oluyor endişelenmeyin. Bir kısmı mutlaka çamaşıra geliyor.

Bende de son 3-4 gundur yogunlasti. Eskiden arada oluyordu bebek saniyordum cunku ilk gebeligimde hic boyle olmamisti. Bugun 1-2 saattir baya belli gecmedi de hareket etsem de. Her sabah karin agrisiyla uyanma var ayaklarim mi usuyor cam acii yatiyoruz dedim ama corapli uyudugumda bile oldu. O da bi suphelendiriyor beni

Ayy maşallah sağlıkla sevgiyle büyütün evladını çok sevindim dün sesin çıkmayınca anladım zaten doğum yaptığını.
Malesef sezaryen biraz zor oluyor. En kısa zamanda toplarsın inşallah

Doktoruna sor istersen canım, bende bugün soracağım, umarım yakın takibe alınır ve nst’ye girmeye başlarım artık, 2-3 hafta önce çok şiddetli ağrım olmuştu o zaman ilk nst’ye girmiştim, sancı çıkmadı kas ağrısı olabilir, hamile kemeri kullan demişlerdi, şimdi korkudan kan dolaşımını kötü etkiler diye kemeri de takmıyorum

Hayırlı uğurlu olsun insallah bebeğiniz sağlıkla da bir an önce kavuşun mis kokulunuza

Bu tezler ben de Çürüdü ne yazık ki en başından hep sağda ağrı batma hissettim erkek dediler ama kız çıktı
Bende de olmadı hep soldaydı ağrım batmam, çin takvimi, nub teorisi hepsi kızdı. Erkeği duyunca belki de o yüzden şok oldum çok emindim çünkü kız olacağından. Hatta ilk aldığım tulum pembe giycek mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…