- 13 Aralık 2024
- 596
- 609
- 18
Ben az magnet ve kolonya yaptırdım maksat küçük bir şey vermekCanlar eve gelen ziyaretçilere ikram etmek üzere isimli bebek çikolatası ve lohusa şerbeti yeterli olur mu? Başka şeylere pek girmek istemiyorum ama kızımdan gelenlere ufak bir hatıra olsun da istiyorum. Sizler neler yaptırdınız ya da düşünüyorsunuz?
Ama bunu tercih ederim öncesinde mesaneme geçiriyordu bir tane koşa koşa wc ye gidiyordum şimdi sadece nefes alamıyorumHahahah gözün aydın canım mideye, kaburgaya dayanmış bebiş poposuna selam olsun
Çok güzellerBen bunları yaptırdım
Kapı süsü
Eki Görüntüle 3614569
HediyelikEki Görüntüle 3614571
ÇikolatasıEki Görüntüle 3614572
Eki Görüntüle 3614573
Çok zarif çok şık olmuş. Tam bir kız bebiş hediyelikleri çok naif bayıldımBen bunları yaptırdım
Kapı süsü
Eki Görüntüle 3614569
Eki Görüntüle 3614573
Ay çok güzel olmuşlar sağlıcakla kullanmayı nasip etsin AllahBen bunları yaptırdım
Kapı süsü
Eki Görüntüle 3614569
Eki Görüntüle 3614573
Ya sabahları kaburgamla çocuğum birleşmiş uyanıyorum sağa sola yatma işi mahvetti beniAma bunu tercih ederim öncesinde mesaneme geçiriyordu bir tane koşa koşa wc ye gidiyordum şimdi sadece nefes alamıyorum
Kuzu şişeleri nerden aldınnnnBen 100lü bebiş çikolatası yaptırdım. magnet açacak yaptırdım 30 tane. En yakınlarıma vereceğim. Diğer misafirler içinde kolonya hazırlayacağım 100 tane sipariş verdim. Şişesini ayrı etiketini ayrı kendim kolonya dolduracağım. Çok daha uyguna geldi. Sipariş verdiklerimi atayım fikir olsun. Ben aylarca baktım ne yapsam diye belki beğenirseniz kolaylık olur size
Ay pek güzel olmuşlarrrBen bunları yaptırdım
Kapı süsü
Eki Görüntüle 3614569
Eki Görüntüle 3614573
Kuzu şişeleri nerden aldınnnn
Bebişin kilosu güzel maşallah :) kaç kilo ile başlamıştın gebeliğin başındaKızlar bugün yine kontrolümüz vardı son olaydan sonra artık her hafta çağırıyornst de sancı çıkmadı bebiş doğum kanalına da girmemiş bi süre daha rahatız. Çok şükür güzel kilo almış. 2250 çıktı kilosu geçen hafta 1980 di. Bütün gün yiyip yiyip sola yatmam işe yaramış sanırım. Karın çevresi hala geriden geliyor ama doktor sorun etmiyo bende totalde 16 kilo almışım ama artık doktorum kızmadı bile sana ne söylesem boş dedi
Kız sefan olsun beeeee ye gitsin bende dana gibi yiyorumKızlar bugün yine kontrolümüz vardı son olaydan sonra artık her hafta çağırıyornst de sancı çıkmadı bebiş doğum kanalına da girmemiş bi süre daha rahatız. Çok şükür güzel kilo almış. 2250 çıktı kilosu geçen hafta 1980 di. Bütün gün yiyip yiyip sola yatmam işe yaramış sanırım. Karın çevresi hala geriden geliyor ama doktor sorun etmiyo bende totalde 16 kilo almışım ama artık doktorum kızmadı bile sana ne söylesem boş dedi
170 im 59 la başlamıştımBebişin kilosu güzel maşallah :) kaç kilo ile başlamıştın gebeliğin başında
Aklım hala yiyemediklerimdeKız sefan olsun beeeee ye gitsin bende dana gibi yiyorumŞu danayı kendime çok benzettim
Ya benim iştahımda yok. Acıkmadan yiyorum o çok üzüyo170 im 59 la başlamıştımve full spor yaptım 30.cu haftaya kadar ona rağmen sonucum muazzam
Aklım hala yiyemediklerimde
Sağol canımÇok zarif çok şık olmuş. Tam bir kız bebiş hediyelikleri çok naif bayıldım
Amin canımm aminAy çok güzel olmuşlar sağlıcakla kullanmayı nasip etsin Allah
2. Cocuk olduğundan mıdır nedir hiç hevesim kalmadı daha totomu kaldırıp bi hediyelik düşünmedim. Böyle gördükçe kendimi tembel belledim yahu
Tesekkür ederizAy pek güzel olmuşlarrr
35. Haftadayım nst temiz ama adet sancısı gibi düzensiz sancılarım oluyor sadece.Kızlar merhaba ben normal de ağustos başı doğum zamanım ama nst de sancı vs olduğu için temmuz gibi görünüyor doktor tutmak için ilaç verdirdi ama Allah bilir ne zaman olacağını sizde de 35 hafta da sancı olmuş muydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?