2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Ben az magnet ve kolonya yaptırdım maksat küçük bir şey vermek

Kızlar merhaba ben normal de ağustos başı doğum zamanım ama nst de sancı vs olduğu için temmuz gibi görünüyor doktor tutmak için ilaç verdirdi ama Allah bilir ne zaman olacağını sizde de 35 hafta da sancı olmuş muydu

Ama bunu tercih ederim öncesinde mesaneme geçiriyordu bir tane koşa koşa wc ye gidiyordum şimdi sadece nefes alamıyorum
Ya sabahları kaburgamla çocuğum birleşmiş uyanıyorum sağa sola yatma işi mahvetti beni burnumda hamileliğin başından beri tıkalı kedi gibi sessiz sakin uyuyan insanken horlak birine dönüştüm gtümden soluyorum

Kuzu şişeleri nerden aldınnnn

Kuzu şişeleri nerden aldınnnn
Burdan aldım canım t.yoldan. Etiketi de yine t.yoldan yaptırdım kurdeleydi kolonyaydı onlarıda çarşıdan temin ettim.

Kızlar bugün yine kontrolümüz vardı son olaydan sonra artık her hafta çağırıyor nst de sancı çıkmadı bebiş doğum kanalına da girmemiş bi süre daha rahatız. Çok şükür güzel kilo almış. 2250 çıktı kilosu geçen hafta 1980 di. Bütün gün yiyip yiyip sola yatmam işe yaramış sanırım. Karın çevresi hala geriden geliyor ama doktor sorun etmiyo bende totalde 16 kilo almışım ama artık doktorum kızmadı bile sana ne söylesem boş dedi

Bebişin kilosu güzel maşallah :) kaç kilo ile başlamıştın gebeliğin başında

Kız sefan olsun beeeee ye gitsin bende dana gibi yiyorum Şu danayı kendime çok benzettim

Amin canımm amin
2. Çocuk rahatlığındandır kardeşimde bana buna ne gerek var buna ne gerek var diyip durdu çünkü

35. Haftadayım nst temiz ama adet sancısı gibi düzensiz sancılarım oluyor sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…