Bizimkisi 2005 gr ile küvezden çıktık 2 gün sonra gittik kontrole 2035 gr olmuştu. Günlük 15 gr şu an için yeterli dedi. 4 gün sonra 2150, 5 gün sonra 2330, 1 hafta sonra 2550 idi. Şimdi yarın gidicem 3 e yaklaşmış olmalı heralde 2800-3 kg arasında. Ama normal ilerledik. Mama ne verdin belki onu sevmedi başka bir mama denersin. Ben mecbur prima Prematüre kullandım. Şu an meme yetiyor kullanmıyorum bir tek bir ölçek gece. Sarışık 8 E düştü. Ama kafasında var hep kafadaydı başka yere gitmedi. yani sarılık kafada başlayıp ayaklara kadar devam ediyormuş. Sadece arada rengi normal sonra yine biraz sarı gibi. Ama böyle böyle geçecek annelerİnşallah kilo alimi normaldir bu defa
Gözün aydın canım sağlıkla büyüt bebeğiniBacılarım merhaba ben ve kızım dün biraz yorulduk. Suyum gelince normal doğum deneyelim dedi drum ve onu denedik. Sabah 5.25ten 15.30a kadar sadece 2 cm açıklığım oldu, ilerlemedi. Sancılar sağlamdı o kadar suni sancıya 9 cm açıklık olmalıydı dedi drum ve spinal sezaryene geçtik. Çok şükür kızımda bende sağlıklıyız. Kilo olarak 3080 g 48 cm olarak doğdu. Şimdi emişmek ve birbirimize uyum sağlamakla uğraşıyoruz. Her doğum çok güzel, her doğum çok özel. Rabbim hepimizin yavrularına sağlık sıhhat versingüzel haberlerinizi bekliyorumm
15 gunluguzAy bizimde sarılık 8deydi 6 günlükken daha baktırmadık sizin kaç günlükkenki sonuç
En son ben doğurcam sanırım sessizce takip ediyorum sıfır belirtimle
Sizinle aynıyız demekki15 gunluguz
Canımmm tebrik ederim Allah analı babalı büyütsünBacılarım merhaba ben ve kızım dün biraz yorulduk. Suyum gelince normal doğum deneyelim dedi drum ve onu denedik. Sabah 5.25ten 15.30a kadar sadece 2 cm açıklığım oldu, ilerlemedi. Sancılar sağlamdı o kadar suni sancıya 9 cm açıklık olmalıydı dedi drum ve spinal sezaryene geçtik. Çok şükür kızımda bende sağlıklıyız. Kilo olarak 3080 g 48 cm olarak doğdu. Şimdi emişmek ve birbirimize uyum sağlamakla uğraşıyoruz. Her doğum çok güzel, her doğum çok özel. Rabbim hepimizin yavrularına sağlık sıhhat versingüzel haberlerinizi bekliyorumm
Kesnlkle yarıyor ,bebisi emzrdktn snra her seferinde sağım yap çoğaldığıni gorucksnSütüm cok az acaba sagma makinasi alsam ise yarar mi ?
Allah analı babalı büyütsün inşallahYarın sabah 8de sezeryana aliniyorum hem küçük oglum hem dünyaya gelecek oğlum hemde benim için kolay bir süreç olsun ins dualarınıza talibim..Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Sarılıktan uyur dikkat et annesi süt iyice gelene kadar mama takviyesi yaptık biz şırıngayla hemşireler söyledi sarılıgımız sınırdaydı. O günlerde bizimkide hep uyuyodu
Ya bende sarılıktan korkuyorum ama hemşireler izin vermiyor. arada şekerine bakıyorlar şekeri düşmediği için gerek yok diyorlar sabahtan beri de 1 çişli 2 kakalı bez çıkardı. İnş beslenebiliyordurHer emzirme sonrasında mama takviyesi yap. Yoksa sarılık olursunuz. Benim bebeğim 1925 doğdu, hem süt hem mama veriyorduk. Daha yeni mamayı bir kere veriyorum gece o da. Şu an 3 kilo olduk çok şükürsende öyle yap. Ama biberonla verme. Şırınga kaşıklar var en rahatı o.
Teşekkür ederizHayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün
Ya sen ne zaman öğrendin süte sinirlenmeyi
Gozunaydn canım,Allah analı babalı büyütsün inşallahKızlar bizde çıktık oğluşumuzla ikimizde iyiyizaşk yaşıyoruz ama biraz uykucu sütüm damla damla geliyor bebişte memeyi tutmayı öğrendi ama süt az gelince sinirlenip bırakıyor tek derdim şuan beslenmemesi.. karnımda da yemezdi zaten 2600 doğdu bu arada minnak bişi
Ouyyy minik kuşKızlar bizde çıktık oğluşumuzla ikimizde iyiyizaşk yaşıyoruz ama biraz uykucu sütüm damla damla geliyor bebişte memeyi tutmayı öğrendi ama süt az gelince sinirlenip bırakıyor tek derdim şuan beslenmemesi.. karnımda da yemezdi zaten 2600 doğdu bu arada minnak bişi
Bu vitaminde acayip süt arttırıyor canım habern olsn.Bende çok faydası olmstu.Kullanmıyorsanız bunları deneyin
Bestlak damla
Humana stell tea
Rezene anason karışımı demleme
Bol su
Ben bunları kullanıyorum anca süt var kilo almamız bizim de az ama sarılığımız düştü yarın tekrar bakılacak kilo durumuna.
23 temmuz sabah 8.18 de geldi 37+1 deSizinle aynıyız demekki
Oh rahatladım 2-3 kişi varız dahaBenim sezeryan randevum 25inde
Bizimde 23 Temmuz 37+2 saat 17:40ta23 temmuz sabah 8.18 de geldi 37+1 de
Oyyyyy kavusmussunuz. Saglikla buyut canimBacılarım merhaba ben ve kızım dün biraz yorulduk. Suyum gelince normal doğum deneyelim dedi drum ve onu denedik. Sabah 5.25ten 15.30a kadar sadece 2 cm açıklığım oldu, ilerlemedi. Sancılar sağlamdı o kadar suni sancıya 9 cm açıklık olmalıydı dedi drum ve spinal sezaryene geçtik. Çok şükür kızımda bende sağlıklıyız. Kilo olarak 3080 g 48 cm olarak doğdu. Şimdi emişmek ve birbirimize uyum sağlamakla uğraşıyoruz. Her doğum çok güzel, her doğum çok özel. Rabbim hepimizin yavrularına sağlık sıhhat versingüzel haberlerinizi bekliyorumm
Yaaaa uykusunu yerim onun. Gozun aydin saglikla buyut canim. Sinirlenisleri cok tatli degil mi yaKızlar bizde çıktık oğluşumuzla ikimizde iyiyizaşk yaşıyoruz ama biraz uykucu sütüm damla damla geliyor bebişte memeyi tutmayı öğrendi ama süt az gelince sinirlenip bırakıyor tek derdim şuan beslenmemesi.. karnımda da yemezdi zaten 2600 doğdu bu arada minnak bişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?