Merhaba arkadaşlar.
Beni hatırlayanlarınız vardır elbet. Herkes bilgi vermemi istemişti. Kendimi henüz yeni yeni toparlıyorum.
Preeklampsi (gebelik zehirlenmesi) ile 24. Haftada hastaneye yatırıldım, uzun ve meşakkatli bir yolculuk sonucu 27 haftada ağır bir zehirlenme geçirerek çok hızlı bir şekilde doğuma alındım

bebeğim 27+2 de ne yazık ki sezeryan ile doğdu. Ben ve bebeğim çok zor zamanlar geçirdik ölümle yaşam arasında kaldık. Bebeğim doğum sonrası hızlı bir şekilde iyi bir hastaneye sevk edilmiş benim sezerryan sonrası tedavim 10 gün sürdü.
Hergün bebeğimi görmek için taburcusun denmesini bekledim ama ne yazık ki sezeryan sonrası karaciğer enzimlerim bir çok değerlerim çok kötü durumdaydı. Sezerryan sürecini hiç bir şekilde ağrı kesici olmadan atlatmak zorunda kaldım. Bu süre zarfında bebeğim benim gibi değil çok küçük olduğu için küvezde yoğun bakımda kaldı, aslında pek kötü durumu da yoktu ama ne yazık ki çok ağır bir beyin kanaması sonucu oğlumu bir gece kaybettim. 8.günüymüş gece yarısı kaybetmişiz fakat ben sabahı doktorlar eşliğinde öğrendim hemen müdahale edilebilmesi için.
Dün evime taburcu oldum. Bebeğimin vefatından sonra bebeğimi görmek istemedim, unutamamaktan daha çok acı çekmekten aklımı kaybetmekten korktum

hala fotoğrafını dahi görmedim. Mezarına dahi giymeye gücüm yok. Her gece rüyalarımda ağlayarak uyanıyorum. İyileşmiyor ruhum. Her yerim acılarla dolu. Melek oğlumu görmeye cesaretim yok minicik bedeninin 500 e yakın cenaze namazı kılınmış. Yüreğim kaldırmıyor.
Allah kimseyi evladı ile imtihan etmesin.
Çok çok çok acı Çekiyoruz.
Allah kimseye bu hastalığı yaşatmasın, ne yazık ki bir test ile belirlenecek birşey değil 20 . Haftaların sonralarından kendiliğinden çıkan hiç bir sebebi olmayan bir hastalık.

Rabbim meleğimi bizden daha çok sevdi Annesinin cennet kuşu oldu oğlum.
Allah sizlere evlatlarınızı sağlıkla sihatle kucağınıza almayı nasip etsin.
Durumum bu ne yazık ki.