Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    132
Kızlar çocuğunuzun genetiğini isimlerine bağlamayın 😂😂😂😂😂
Bak sen hic üst üste yaramaz poyraz a denk gelmemissin kanka😄😄
Ya tabiki isim de etkiliyordur amaaa bence en cok burç etkiliyor arkadaslar ne derseniz diyin. Cocugun karakterini burcu belirliyor.
Bizimkiler Yay olacaklar galiba. Ilk tanisacagim yay burcu kendi oğlum olacak😄

Kız sen yurtdışındasın zaten doğru istediğin ismi koy aşko 😅 ama türkçe karakterli koyma bence. Duru güzel ordan devam 🥰

Maşallah kuzu normal artık kaç ay oldu alalım yavaştan 😅 ben hala almadım orası ayrı😒

Canım benim sigortacıma sorduğumda bizim için farketmiyor dedi. Zaten suda ya da normal doğum fiyatları aynı genelde bir fark olmuyor. Hangi medicaldesin bu arada? Bende ankarada suda doğum yaptıran hastane arıyorum ama bulamadım 😬
Ay inşallah benimki de fark etmez der 😬 kuzum Mersin Medicalpark

Ya tabiki isim de etkiliyordur amaaa bence en cok burç etkiliyor arkadaslar ne derseniz diyin. Cocugun karakterini burcu belirliyor.
Kanka ben öyle şeylere inanamıyorum bir türlü ya bir iki örnek yaz hemen ikna olurum😂😂
Ya mesela ben asla burcumun yazılıp çizilen özelliğini taşımıyorum, koç’um bu arada, hiç dominant değilim 😂😂

E cocugunun ismi hazırmış ya daha ne düşünüyorsun sen😄😄
Bin tane isim de düşünseniz sonunda Kerem olur o isim😍
Bir de ben sürekli şey düşünüyorum sınıf öğretmeniyim mesela Efe isimli öğrencilerim hep aşırı yaramaz olurdu direkt eliyorum öyle isimleri 😬 Kerem isminde çevremdeki herkes aşırı sakin ve nahif o yüzden de yükseldim. Yoksa Marsel, Pars, Pamir, Milan, Çağın, Yaman, Atlas da listemde 🙈

Kız sen yurtdışındasın zaten doğru istediğin ismi koy aşko 😅 ama türkçe karakterli koyma bence. Duru güzel ordan devam 🥰

Maşallah kuzu normal artık kaç ay oldu alalım yavaştan 😅 ben hala almadım orası ayrı😒

Canım benim sigortacıma sorduğumda bizim için farketmiyor dedi. Zaten suda ya da normal doğum fiyatları aynı genelde bir fark olmuyor. Hangi medicaldesin bu arada? Bende ankarada suda doğum yaptıran hastane arıyorum ama bulamadım 😬
ikna edip geliyorum bacim🤣🤣

Ya can da var bizde 😄😄 bize isim birakmamislar ki😄 bak mesela Sarp da güzel. Ama yine yakınım koydu ben koyamam size fikir olsun😄
Tüm güzel isimler kullanildi resmen. Mert de güzel mesela. Oy oy biz nasil isme karar vercez yaa. Ben kaan i cok beğeniyordum.. aslinda koyan tam kaan koymamis isimde degisiklige gitmis ama 😏 yine de olmaz
Benim yeğenlerim ikizler Mert ve Sarp :) bir de abileri var Göktuğ. Eşim erkek olursa ne isim koyarız tüm güzel isimleri ablan koymuş çocuklara demişti ☺️diğer ablamın kızı da Nil. Bizim minnoş da Peri nasipse ☺️☺️

Ama erkek olsaydı da Han ya da Pars olacaktı ☺️

Yay burcu bebekleri zeki, meraklı, doğaya ve özgürlüğüne düşkün olur 😍 Denk getiremedim ama getirsem tam da bu özelliklere sahip olsun isterdim, şanslıyız 😍

Kanka ben öyle şeylere inanamıyorum bir türlü ya bir iki örnek yaz hemen ikna olurum😂😂
Ya mesela ben asla burcumun yazılıp çizilen özelliğini taşımıyorum, koç’um bu arada, hiç dominant değilim 😂😂
Valla bende bir iki fişlenmis isim var kanka😄 uzak duracağım yani.
Aşko bence burc cok etkiliyoorrr. Senin yukselenin ne ? O etki ediyordur sana da belki. Ama koçlar 2ye ayriliyor bir grup deli manyak bir grup sakin 😄😄 benim cevremde tanidigim iki grup koçta var. Ve o iki sakin koçta deli koçlar da birbirine benziyor😄 tesadüf olamaz heralde.

Benim yeğenlerim ikizler Mert ve Sarp :) bir de abileri var Göktuğ. Eşim erkek olursa ne isim koyarız tüm güzel isimleri ablan koymuş çocuklara demişti ☺️diğer ablamın kızı da Nil. Bizim minnoş da Peri nasipse ☺️☺️

Ama erkek olsaydı da Han ya da Pars olacaktı ☺️
Yiaa bak harikaaa 😍😍 cok güzel isimler gerçekten 😍
Oyy Peri kızı 🤤🤤 seveyim onun adını been 💗 cok guzel isimler var da iste karar vermek zor yia

Ya can da var bizde 😄😄 bize isim birakmamislar ki😄 bak mesela Sarp da güzel. Ama yine yakınım koydu ben koyamam size fikir olsun😄
Tüm güzel isimler kullanildi resmen. Mert de güzel mesela. Oy oy biz nasil isme karar vercez yaa. Ben kaan i cok beğeniyordum.. aslinda koyan tam kaan koymamis isimde degisiklige gitmis ama 😏 yine de olmaz
Bak tuna da çok güzel bir isim😍😍 şimdi aklıma geldi 🤩 sarp da güzel.
sepide sepide canım öyle deme gerçekten ismin enerjisi çok etkiliyor 🥴

Valla bende bir iki fişlenmis isim var kanka😄 uzak duracağım yani.
Aşko bence burc cok etkiliyoorrr. Senin yukselenin ne ? O etki ediyordur sana da belki. Ama koçlar 2ye ayriliyor bir grup deli manyak bir grup sakin 😄😄 benim cevremde tanidigim iki grup koçta var. Ve o iki sakin koçta deli koçlar da birbirine benziyor😄 tesadüf olamaz heralde.
Kanka ben o zaman sakin gruptanım 😂😂 ya bence ben uysalım hemen uyuyorum çoğunluk kararlarına. Ama teyzemde koç mesela tırlatmış ya 😂😂 benim yükselenim aslan ama anlamıyorum hiç birini, bir tek bebem yay olursa diye onu okumuştum 😬😂

Kızlar ben de dün detaylı ultrasondaydım. Tam 20+0 da gittim yaklaşık 1.5 saat sürdü. Tüm ölçümleri aldıktan sonra 10 dk bi yürüyüş yap gel dedi. Kalpte beyaz bi parlaklık gördüğünü söyledi ama diğer tüm durumlar tam istediğim gibi olduğu için bu çok önemsiz bi durum şu an dedi. İlerde başka bi doktor söyler diye söylüyorum size de dedi. Bir de plasenta arka duvardaymış bu istediğimiz bişey ama uc kısmı biraz altta dedi. Büyüdükçe yukarı çıkacağını düşünüyorum dedi. Zaten buna senin yapabileceğin bişey yok etkisi de hamileliğin sonlarına doğru ve doğumda kanaman çok olur dedi. Ama bebek ve rahim büyüdükçe genelde yukarı çıkıyor dedi. Böyle ben çok memnun kaldım çok iyi bi doktordu. Güzel geçti. Herkesin çok çok güzel geçer inşallah. Yüzünü de gösterdi prensesimiz çok rahat bi kaç fotoğraf da aldık çok şükür ♥️
Darısı başımıza canım evet parlaklık çok yaygın görülen bir durum sanırım ve tek başına bir anlamı yokmuş,plesanta yanlış hatırlamıyorsam 21.haftaya kadar yukarı çıkabiliyormuş onada vakit var şükür. 1.5 saat çok iyi cidden güzel bir dneym olmuştur 🥰🥰

Bir de ben sürekli şey düşünüyorum sınıf öğretmeniyim mesela Efe isimli öğrencilerim hep aşırı yaramaz olurdu direkt eliyorum öyle isimleri 😬 Kerem isminde çevremdeki herkes aşırı sakin ve nahif o yüzden de yükseldim. Yoksa Marsel, Pars, Pamir, Milan, Çağın, Yaman, Atlas da listemde 🙈
Bende yaramaz cocuklarin oldugu isimleri eliyorum ya haklisin hele de ogretmen olunca daha fazla tecruben vardir😁
Bence kerem güzel yaa. Gayet güzel bir tercih.
Yaman ve Atlas bende begeniyorum bu arada 😍
Yay burcu bebekleri zeki, meraklı, doğaya ve özgürlüğüne düşkün olur 😍 Denk getiremedim ama getirsem tam da bu özelliklere sahip olsun isterdim, şanslıyız 😍
Yaaa yay burclari bu özgürlük konusunda anne baba ile çatışmada oluyormus heralde büyüdüklerinde 😅 onun dışında güzel özellikleri var benimde okudugum kadarıyla 😍

Kızlar günaydın, ben geldim 🥲 yetişemiyorum maalesef ki, çoğu şeyi okuyamadım, hastane çıkışı ve isimlerden bahsetmişsiniz, ben detaylıya girip çıktıktan sonra rahatça almayı planlıyorum, biraz da geç aldım detaylı randevusunu bakalım hayırlısı 🥲 tatile gidip geliriz ondan sonra girerim diye düşündüm 🥹

İsim konusunda biz de karar vermedik maalesef ki, çok gelenekselçiyim ama hep nedense etrafımızda hoşnut olmadığımız bir karakter var, bu şekilde gidersek isim veremeyeceğiz, aklımda olan isimleri hemen paylaşıyorum ; Zeynep, Elif, Ayşe, Zehra, Ece, Gökçe, Leyla, Hazal, Aslı 🤗
Ayy sende bendensin bende klasikten vazgeçemiyorum
Yazdığın isimlerin hepsini çok beğeniyorum sadece Leylanın sarhoş anlamından dolayı vazgeçtim :))

Ay alparslan 2024 yılında en çok kullanılan isim olmuş haklısın canım 🤣 ben kıvanç da çok beğeniyorum. Mesela kayra da çok hoş geliyor kulağıma ama eşim pek beğenmedi bende sonradan soğudum 😅
Kayra koyulması sakıncalı diye okumuştum dikkat ederseniz bi bakmak lazım cnm yoksa ses olarak kulağa hoş geliyor

Back
X