Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    132
22+1 oluyorken de bir boşluk varmış, hemen kendi doktoruma yazdım o hangisini derse artık benim de kafam karıştı. Perinatologun asistanı ısrarla 23+5 daha iyi diyor
Benim de bugünler de olacak canım bence geç değil ya hem daha iyi büyümüş olurlar

Kanka ben o zaman sakin gruptanım 😂😂 ya bence ben uysalım hemen uyuyorum çoğunluk kararlarına. Ama teyzemde koç mesela tırlatmış ya 😂😂 benim yükselenim aslan ama anlamıyorum hiç birini, bir tek bebem yay olursa diye onu okumuştum 😬😂
Aşko sen bozuksun o zaman😂😂 burcun koc yukselenin aslan. Ama sakinsin😂 şaka bir yana tabi de bak bende hem aslan burcuyum hem yükselenim aslan. Mesela duyan aaaaa falan diyor sanki korkuncmusum gibi, öyle degil ama normalde normal bir insanim. Ama beni cildirtacak birsey yapildigi zaman yani sakin sakin durup birden patlarım.
Tersim pistir. Ama o ters yüzümü kolay kolay ortaya çıkarmam.
Bu bence biraz yaş almakla alakalim eskiden daha kontrolsüzdüm. Ama simdi daha normal kontrollü ilerliyorum.
Çünkü farkindayim ani tepkiler hoş olmuyor.
Kendimi bu konuda gelistirdim diyelim 😅😅

Kanka senin yakınındakiler ne ara bu kadar çocuk etti 15 yaşında evlendiler herhalde 😂😂 şu tüm saydığınız isimler tek yakınımızda yok ya😂
Aşko bende kuzen muzen çok 😅 bide akrabalarım hep Ankarada. Ve birbirimizi görüyoruz haliyle bebelerinin ismini de biliyoruz haliyle 😅

Bende yaramaz cocuklarin oldugu isimleri eliyorum ya haklisin hele de ogretmen olunca daha fazla tecruben vardir😁
Bence kerem güzel yaa. Gayet güzel bir tercih.
Yaman ve Atlas bende begeniyorum bu arada 😍

Yaaa yay burclari bu özgürlük konusunda anne baba ile çatışmada oluyormus heralde büyüdüklerinde 😅 onun dışında güzel özellikleri var benimde okudugum kadarıyla 😍
Biz eşimle kampta tanışmıştık, ikimiz de doğaya aşığız o yüzden bebemiz de hayatımıza kolay adapte olacak gibi 😍

Kanka ben o zaman sakin gruptanım 😂😂 ya bence ben uysalım hemen uyuyorum çoğunluk kararlarına. Ama teyzemde koç mesela tırlatmış ya 😂😂 benim yükselenim aslan ama anlamıyorum hiç birini, bir tek bebem yay olursa diye onu okumuştum 😬😂
Hem koç hem aslan mı🤦🏻‍♀️ kız benim ablam koç, hayatım boyunca ne çektim ondan ben😱 koçlar zaten uyumlu olur ki herkesle de çok iyi anlaşır arkadaş olurlar çok da zekilerdir AMAAAA amaaa at gibi inatçılar asla da inatçı olduğunuzu kabul etmezler😂😂😂

Benim de bugünler de olacak canım bence geç değil ya hem daha iyi büyümüş olurlar
Ay herkes bir şey diyor kafam karıştı chatgpt de uygun ama organlar büyüdüğü için 23'ten sonra ince ince bakmak zorlaşıyor diyor. Gönlüm 22+1'den yana ama bakalım doktorum cevap yazınca karar vereceğim

bizimde soyismimiz "Başbuğ" kızıma hangi saydıklarımdan uyar ki onun düşüncesindeyim🧐🌼
Duru Başbuğ
Asel Başbuğ
Kumsal Başbuğ
Ada Başbuğ

nedionuz teyzeleri?😏

Ay herkes bir şey diyor kafam karıştı chatgpt de uygun ama organlar büyüdüğü için 23'ten sonra ince ince bakmak zorlaşıyor diyor. Gönlüm 22+1'den yana ama bakalım doktorum cevap yazınca karar vereceğim
Canım benim dr’da büyüdükçe yer kaplıyor bakmam zor oluyor o yüzden 22.haftaya kadar çağırıyorum diyor

bizimde soyismimiz "Başbuğ" kızıma hangi saydıklarımdan uyar ki onun düşüncesindeyim🧐🌼
Duru Başbuğ
Asel Başbuğ
Kumsal Başbuğ
Ada Başbuğ

nedionuz teyzeleri?😏
Bizim soyadımıza hiçbir şey uymuyor, en son kocama soyadımızı değiştirelim diye ağlaklanıyordum 😬

Yani 1 haftada en fazla ne kadar büyüyebilir ki canım karar seni tabi doktoruna göre hareket et .Benim doktorum bu şekilde gelmemi söyledi öyle randevu aldım ben de

Back
X