- 23 Ekim 2024
- 2.709
- 4.175
- 48
- Konu Sahibi annabelica
- #20.621
Aha isim analistimiz geldiKayra koyulması sakıncalı diye okumuştum dikkat ederseniz bi bakmak lazım cnm yoksa ses olarak kulağa hoş geliyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aha isim analistimiz geldiKayra koyulması sakıncalı diye okumuştum dikkat ederseniz bi bakmak lazım cnm yoksa ses olarak kulağa hoş geliyor
Benim de bugünler de olacak canım bence geç değil ya hem daha iyi büyümüş olurlar22+1 oluyorken de bir boşluk varmış, hemen kendi doktoruma yazdım o hangisini derse artık benim de kafam karıştı. Perinatologun asistanı ısrarla 23+5 daha iyi diyor
Aşko sen bozuksun o zamanKanka ben o zaman sakin gruptanımya bence ben uysalım hemen uyuyorum çoğunluk kararlarına. Ama teyzemde koç mesela tırlatmış ya
benim yükselenim aslan ama anlamıyorum hiç birini, bir tek bebem yay olursa diye onu okumuştum
![]()
Aşko bende kuzen muzen çokKanka senin yakınındakiler ne ara bu kadar çocuk etti 15 yaşında evlendiler herhaldeşu tüm saydığınız isimler tek yakınımızda yok ya
![]()
Biz eşimle kampta tanışmıştık, ikimiz de doğaya aşığız o yüzden bebemiz de hayatımıza kolay adapte olacak gibiBende yaramaz cocuklarin oldugu isimleri eliyorum ya haklisin hele de ogretmen olunca daha fazla tecruben vardir
Bence kerem güzel yaa. Gayet güzel bir tercih.
Yaman ve Atlas bende begeniyorum bu arada
Yaaa yay burclari bu özgürlük konusunda anne baba ile çatışmada oluyormus heralde büyüdüklerindeonun dışında güzel özellikleri var benimde okudugum kadarıyla
![]()
Hem koç hem aslan mıKanka ben o zaman sakin gruptanımya bence ben uysalım hemen uyuyorum çoğunluk kararlarına. Ama teyzemde koç mesela tırlatmış ya
benim yükselenim aslan ama anlamıyorum hiç birini, bir tek bebem yay olursa diye onu okumuştum
![]()
Yok değilim kuzum hala araştırıyorum çok fena bi şeyAha isim analistimiz geldiaşkım sen kendinkinde kararlımısın bir ara etkilenmiştin söylenenlerden
![]()
Ay herkes bir şey diyor kafam karıştı chatgpt de uygun ama organlar büyüdüğü için 23'ten sonra ince ince bakmak zorlaşıyor diyor. Gönlüm 22+1'den yana ama bakalım doktorum cevap yazınca karar vereceğimBenim de bugünler de olacak canım bence geç değil ya hem daha iyi büyümüş olurlar
Ay Asel bence ya uyumlu oluyorbizimde soyismimiz "Başbuğ" kızıma hangi saydıklarımdan uyar ki onun düşüncesindeyim
Duru Başbuğ
Asel Başbuğ
Kumsal Başbuğ
Ada Başbuğ
nedionuz teyzeleri?![]()
Canım benim dr’da büyüdükçe yer kaplıyor bakmam zor oluyor o yüzden 22.haftaya kadar çağırıyorum diyorAy herkes bir şey diyor kafam karıştı chatgpt de uygun ama organlar büyüdüğü için 23'ten sonra ince ince bakmak zorlaşıyor diyor. Gönlüm 22+1'den yana ama bakalım doktorum cevap yazınca karar vereceğim
Asel Başbuğbizimde soyismimiz "Başbuğ" kızıma hangi saydıklarımdan uyar ki onun düşüncesindeyim
Duru Başbuğ
Asel Başbuğ
Kumsal Başbuğ
Ada Başbuğ
nedionuz teyzeleri?![]()
Bizim soyadımıza hiçbir şey uymuyor, en son kocama soyadımızı değiştirelim diye ağlaklanıyordumbizimde soyismimiz "Başbuğ" kızıma hangi saydıklarımdan uyar ki onun düşüncesindeyim
Duru Başbuğ
Asel Başbuğ
Kumsal Başbuğ
Ada Başbuğ
nedionuz teyzeleri?![]()
Yani 1 haftada en fazla ne kadar büyüyebilir ki canım karar seni tabi doktoruna göre hareket et .Benim doktorum bu şekilde gelmemi söyledi öyle randevu aldım ben deAy herkes bir şey diyor kafam karıştı chatgpt de uygun ama organlar büyüdüğü için 23'ten sonra ince ince bakmak zorlaşıyor diyor. Gönlüm 22+1'den yana ama bakalım doktorum cevap yazınca karar vereceğim
Hele bizim soyadımızBizim soyadımıza hiçbir şey uymuyor, en son kocama soyadımızı değiştirelim diye ağlaklanıyordum![]()
ozaman "A" ile başlıyan isimler sanki demiAy Asel bence ya uyumlu oluyor![]()
Alya BaşbuğAsel Başbuğ
Ada Başbuğ güzel geldi![]()
hahahahah neyki kız merak ettimBizim soyadımıza hiçbir şey uymuyor, en son kocama soyadımızı değiştirelim diye ağlaklanıyordum![]()
Kuzu benim ablam avukat biz evlenmeden önce eşime dedi ki gelin değiştirelim soyadınızı ileride yeğenim sıkıntı çekmesin yok dedi benimki, şimdi bence o da pişmanHele bizim soyadımızçok düşündüler mi acaba
merak ettirmeyin yazın Sofya ne olcak devamı?Hele bizim soyadımızçok düşündüler mi acaba
Çıvgınhahahahah neyki kız merak ettim![]()