- 15 Ağustos 2024
- 1.849
- 3.295
- 53
- 30
- Konu Sahibi annabelica
-
- #38.801
Ay yakın arkadaşım geçen sene mastit oldu canından can gidiyordu sonra dedi direkt listenin başına gümüş kapak yazBende silikon alcam gümüşler sırf deneme için bütçemi sarsar ya işe yaramaz boşa giderse sıkıntıdan mastit olurum
Ama mastit göğüste enfeksiyon yara çok ciddi konular hayattan bezdiriyoryani böyle suyun bile değmesini istemedin yeri bebe hunharca sömürüyor ayyy yine travmam tetiklendi kızım daha kibar olur inşallah :))
Bende korkuyorum o yüzden ıslak silerim bezleYok kuzum yıkayın dedi ama göbekte su kalmasın kuruması gecikir müslin ile fazla suyu alın dedi. Ama kış ya sanırım ben silerek bekleyebilirim ilk çocuk korkusuyla
Aynen ben de öyle düşündüm alt siler gibi kaynatılıp soğutulmuş su ve pamukla ya da ince müslinle sileriz ya ekşına gerek yokBende korkuyorum o yüzden ıslak silerim bezle
Doğru doğru yani ben hiç önemsemedim emzirdim kapattım emzirdim kapattım haliyle oldum bi yenidoğanken oldum birde süt kesmeye yakın( oğlum ısırdığı için) oldum yatakları tekmeliyordum emme bitene kadarAy yakın arkadaşım geçen sene mastit oldu canından can gidiyordu sonra dedi direkt listenin başına gümüş kapak yaz
Bilinç altıDün ebe dedi ki bir hastamız vardı Meryem Ana otuna çok inanıyordu biz inanmıyoruz ama o inançla zaten bir kudret geliyor ondan sebep diye düşünüyorsun. O yüzden gümüş kapak memeni koruyacak diye inanıyorsan al korurgerçekten biraz da böyle sanırım ya. Mesela ben hep bol bol sütüm olacak diyorum, kolaylıkla vajinal doğum yapacağım diyorum, evrene pozitif basıyorum
Kanka bende göğüs göğüs kalkanı aldım aventten. Gümüş kapak bende düşünüyordum ama bilemedim ya. Acaba hic kalkana Gümüş kapak isine girmesek mi.Ben şimdilik normal göğüs kalkanı aldım avent, gümüş kapakta alırım ama diyordum
O sırada evren: yav heBilinç altı
Yarın gitcem dr a ama olmayı pek düşünmüyorum yani kendi özelimde düşünmüyorum çalışsaydım aktif bi sosyal hayatım olsaydı düşünürdüm kesinNe sandin aşko önemli tabi cuma günü cıztlatacaklar kolumu
Sen olmayacaksin herhalde bu konuyla maytap geciyosun yine zalımyürü gidiyoruz cuma günü beraber
Kremleri 36'dan sonra başlıyoruzKanka bende göğüs göğüs kalkanı aldım aventten. Gümüş kapak bende düşünüyordum ama bilemedim ya. Acaba hic kalkana Gümüş kapak isine girmesek mi.
Bu kalkanlar zaten hem hava aldiriyor hemde süt toplamaya da yariyor.
Bide lansinoh un kreminden aldigimizda kendimizce onlem almis oluruz gibi geliyor.
Bide kantaron yağı bulundurun arkadaşlar yanınızda.
Göğüs ucuna cok faydası oluyor
Kanka ben kremi valla son haftalarda sürmeye başlayacam o acıyı yaşadığım için korkuyorumKanka bende göğüs göğüs kalkanı aldım aventten. Gümüş kapak bende düşünüyordum ama bilemedim ya. Acaba hic kalkana Gümüş kapak isine girmesek mi.
Bu kalkanlar zaten hem hava aldiriyor hemde süt toplamaya da yariyor.
Bide lansinoh un kreminden aldigimizda kendimizce onlem almis oluruz gibi geliyor.
Bide kantaron yağı bulundurun arkadaşlar yanınızda.
Göğüs ucuna cok faydası oluyor
Kanka ama sütüm olacak vajinal doğuracam demek gerçekten lazımmışO sırada evren: yav he
Uç yok kiKremleri 36'dan sonra başlıyoruzama sadece siyahla beyaz ortasına, ucuna değdirmeden, uyarmadan
Ya neden nedennnYarın gitcem dr a ama olmayı pek düşünmüyorum yani kendi özelimde düşünmüyorum çalışsaydım aktif bi sosyal hayatım olsaydı düşünürdüm kesin
Çokkk teşekkür ederiz gerçekten canım, babylove ın dediği gibi hele de biz gidemeyenler için çok verimli oldu notlarınHahahaha bu arada ben de gümüş kapak alacaktım bu haftahala da alma taraftarıyım da durun hafta sonu üç konuyu da araştıracağım hafta içi var ya 6'da kalk okula gel, eve dön, ortalık toparla yemek yap, biraz uzan sonra yemek ye hop 9 buçukta en geç sızıyorum bu ara
Ayyy Allahım 36 haftalari gormeyi nasip etsin bana da aminnKremleri 36'dan sonra başlıyoruzama sadece siyahla beyaz ortasına, ucuna değdirmeden, uyarmadan
Kuzu ben çok inanırım öyle şeylere, hem olumlama yaparım hatta olacak değil olmuş gibi yaparımKanka ama sütüm olacak vajinal doğuracam demek gerçekten lazımmış
Ayy bende birkac kere yasadim o sızıyı seni anliyorum kanka yaaKanka ben kremi valla son haftalarda sürmeye başlayacam o acıyı yaşadığım için korkuyorumbebek emmeden sızım sızım sızladım
Ama yine konu senin özeline geliyor enfeksiyon erken doğumu tetikleyebiliyor ve senin o endişeleri taşımaman gerekiyor o yüzden inan senin yerinde olsaydım da yapardım canım rahat ol yaptır sen doktorundan daha iyi bilemeyizYa neden nedennn
Bende çalışmıyorum evdeyim ama esim çalışıyor. Dışardan istesemde kopamıyorum o hastalık getirirse napicam.
Bkz.su an hala genzim akiyor arada öksürük geliyor,biliyorsun evden bile çıkmıyorum hep yatiyorum ama olunca oluyor iste.
Simdi böyleyse dogumdan sonra hepten duser bu bağışıklık bide yavrular var savunmasiz.
Bana bak kirazbende olmak istemiyorum ama sirf bu sebeplerden olayim diyorum beni de ikna et o zaman banane
( ah o aci cnim bugn saglik ocagndaki doktorm bunun ıcin 3 ayri krem verdi. geldgmdn beri 3 kez surdum simdidn sizlama azaldi. anestol pomad -fucidin -madecassol hepsni bır suruyoşn .gecer inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?