- 25 Ağustos 2025
- 160
- 196
- 18
- 36
- Konu Sahibi annabelica
-
- #41.021
Evet multivitamin. Aynıdır heralde. ekstra magnezyum omega kalsiyum falan almıyordum. Rahim ağzı kisa ölçülünce magnezyum yazdı. Senin demir değerlerin normal mi
Kızlar ailevi sıkıntılar yüzünden 7 ayımı da aglayarak geçirdim ve ağladığımdada bebeğimi düşünüp daha çok üzüldüm bu şekilde hamilelik geçirmeme ayrı üzülüyorum oda üzülüyor hissediyor diye de ayrı üzülüyorum sanırım doğuma kadarda böyle sürecek bebeğim için hep dua ediyorum inşallah kucağıma sağ salim alırsam başka bir isteğim yok . Bu üzüntü gerçekten bebeğin zihinsel gelişimini etkiliyomu konuşma becerisi sosyal psikolojisini vs etkiliyormus yazıyor çok canım sıkılıyor gerçekten öylemi acaba
Canım öncelikle sürecinin böyle geçmesi konusunda üzgünüm,Kızlar ailevi sıkıntılar yüzünden 7 ayımı da aglayarak geçirdim ve ağladığımdada bebeğimi düşünüp daha çok üzüldüm bu şekilde hamilelik geçirmeme ayrı üzülüyorum oda üzülüyor hissediyor diye de ayrı üzülüyorum sanırım doğuma kadarda böyle sürecek bebeğim için hep dua ediyorum inşallah kucağıma sağ salim alırsam başka bir isteğim yok . Bu üzüntü gerçekten bebeğin zihinsel gelişimini etkiliyomu konuşma becerisi sosyal psikolojisini vs etkiliyormus yazıyor çok canım sıkılıyor gerçekten öylemi acaba
Oyyy akkalarınıı yesinlerr, kotunun altına giyerr gezmelere giderrrGünaydın teyzoşlaroğlumun ilk ayakkabıları insan oturup parmak kadar ayakkabıya duygulanır mı, duygulanıyormuş
Ben de kullanmıyorum magnezyum difemcim. Biz bu hafta demir alabiliriz damardan. 2-3 gün demir ilacı denedik içtim alt yükseldi geri bıraktık hemen. Ben de oksapar dışında hiçbişey kullanmıyorum. Çok doktora sordum bunu işin ehli vitamin konularında aksini söyleyen olmadı, hiç elzem olmadığını en fazla tüm depoların azalır, doğumdan sonra hepsi takviye edilir dendiYok canım ara ara oluyor ama sanki böyle poposuyla tüm gücünü karnına bırakmış hissi var, böyle bir ağırlık hissediyorum, bir de magnezyum kullanmıyorum o da etkiliyor, 30 haftayı geçersem başlayabilirim sanırım
Ben de kullanmıyorum magnezyum difemcim. Biz bu hafta demir alabiliriz damardan. 2-3 gün demir ilacı denedik içtim alt yükseldi geri bıraktık hemen. Ben de oksapar dışında hiçbişey kullanmıyorum. Çok doktora sordum bunu işin ehli vitamin konularında aksini söyleyen olmadı, hiç elzem olmadığını en fazla tüm depoların azalır, doğumdan sonra hepsi takviye edilir dendi
Gerçekten son zamanlarda demir de günde 2'ye çıkınca sürekli ilaç içiyorum hissi var hem bıktım hem beni rahatsız ediyor bu durum.Ben de kullanmıyorum magnezyum difemcim. Biz bu hafta demir alabiliriz damardan. 2-3 gün demir ilacı denedik içtim alt yükseldi geri bıraktık hemen. Ben de oksapar dışında hiçbişey kullanmıyorum. Çok doktora sordum bunu işin ehli vitamin konularında aksini söyleyen olmadı, hiç elzem olmadığını en fazla tüm depoların azalır, doğumdan sonra hepsi takviye edilir dendi
Bunların hepsini ve daha fazlasını 12.haftadan beri kullanan bneGerçekten son zamanlarda demir de günde 2'ye çıkınca sürekli ilaç içiyorum hissi var hem bıktım hem beni rahatsız ediyor bu durum.
Sabah utanıyorum bir şase demir, kahvaltıdan önce multivitamin ve kahvaltıyla d vitamini damlası. Akşam üstü yine bir demir, yemekten sonra magnezyum, uyumadan coraspirin
Kanka sen magnezyumu karaciğer probleminden dolayı mı kullanamıyorsunEn azından benim gibi biri daha olması bana iyi geliyor gerçektenben de başta çok tereddüt ettim ama psikolojik de yoruyor beni işte en güzeli bu şekilde devam etmek, ben de haftaya gidip soracağım doktoruma
Kuzu valla demirin 2 olması ve coraspirin hariç ben de 12'den beriBunların hepsini ve daha fazlasını 12.haftadan beri kullanan bne
Aşko bende demiri 2 kullanıyorum 12.haftadan beri ama sonuç ortadaKuzu valla demirin 2 olması ve coraspirin hariç ben de 12'den beri
Ay evet ya dün yakın arkadaşım çok güzel şeyler almış oğluşumasirinm oğluşunun ayakkabılarına bayıldımmmm bize de amcası alacakmış spor ayakkabı bence çok tatlı bir hediye ya
Ne kadarı gerekli hiç bilmiyoruz ne verseler mecburen kullanıyoruz, modern tıpa tedavi, ilaç, aşı şu bu hiç karşı değilim ama bizim ülkemiz de gerçekten bu konuda en başlarda gidiyo. Ilaç sektörü derya deniz zaten para konusunda aklımızda bulanıyo. Ama fabrikasyon biz de tedaviler biraz, kişiye özel değil.Gerçekten son zamanlarda demir de günde 2'ye çıkınca sürekli ilaç içiyorum hissi var hem bıktım hem beni rahatsız ediyor bu durum.
Sabah utanıyorum bir şase demir, kahvaltıdan önce multivitamin ve kahvaltıyla d vitamini damlası. Akşam üstü yine bir demir, yemekten sonra magnezyum, uyumadan coraspirin
Canım okuyunca üzüldüm hamileliğinin böyle geçmesine. Baştan sona çok güzel bir hamilelik geçirenler elbette vardır. Ama benimde ilk 3 ay sürekli kustuğum için ağladığım zamanlarım olmuştu. Sonrasında çok şükür tadını çıkarmaya çalıştım. Senin hamileliğini bile bile seni bu kadar üzen insanlar kimler canım eşin mi ? Özel değilse paylaşırsan bizlerle daha iyi hissedersin kendini. İçine atmazsınKızlar ailevi sıkıntılar yüzünden 7 ayımı da aglayarak geçirdim ve ağladığımdada bebeğimi düşünüp daha çok üzüldüm bu şekilde hamilelik geçirmeme ayrı üzülüyorum oda üzülüyor hissediyor diye de ayrı üzülüyorum sanırım doğuma kadarda böyle sürecek bebeğim için hep dua ediyorum inşallah kucağıma sağ salim alırsam başka bir isteğim yok . Bu üzüntü gerçekten bebeğin zihinsel gelişimini etkiliyomu konuşma becerisi sosyal psikolojisini vs etkiliyormus yazıyor çok canım sıkılıyor gerçekten öylemi acaba
O kadar haklısın ki arkadaşım, imza kaşe yaniNe kadarı gerekli hiç bilmiyoruz ne verseler mecburen kullanıyoruz, modern tıpa tedavi, ilaç, aşı şu bu hiç karşı değilim ama bizim ülkemiz de gerçekten bu konuda en başlarda gidiyo. Ilaç sektörü derya deniz zaten para konusunda aklımızda bulanıyo. Ama fabrikasyon biz de tedaviler biraz, kişiye özel değil.
Tüp bebeğe başladık herkese aynı ilaçlar, tabi benim karaciğer tepki verdi, ilaçsız tüp bebeğe geçtik ve günde 6tane içtiğim bi ilacın verdiği hormona aslında hiç ihtiyacım olmadığını anladık vs vs. Velhasıl Allah düşürmesin, eksikliklerini göstermesin
Kv alınca bana sormadan aldın neden aldın, arkadaş alınca çok güzel şeyler almışsın, sizi gidi siziAy evet ya dün yakın arkadaşım çok güzel şeyler almış oğluşumaigor falan da almış minnacık
Valla baştan damardan verse daha iyiydiAşko bende demiri 2 kullanıyorum 12.haftadan beri ama sonuç ortadasenin inşallah iki olması yükseltir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?