Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
Bende hep bunu diyorum doktorumdan iyi mi bilcem adam bu işin icinde diyorum. Sonra burdan biri bisey desin hemen kafam karışıyor. Şu aşılara güvensizliği bize yasatanlara yaziklar olsun
Ama olacagim galiba yaa. Cuma günü. Sifa olsun korusun kollasın bizi diye
Sene 2016 ben mastit konuşmuşum şu kremleri kaydedin kızlar hayat kurtarıyor
Kaydettim vallahi sagol kuzucum

Ben hastaneden eve gelir gelmez önce bebişleri yıkamıştım

Ben de olmayı düşünmüyorum canım, zaten tdabı yeni oldum en az 2 haftam var, doktorumuz kesin öneriyor zaten biliyosun, ama ben emin değilim olmam gibi. Her seferinde de soruyor doktorumuz bakalım nasıl kaçıcam. Haa bana kalsa şeker yüklemesini de olmayacaktım, güya tetanoz şu bu tüm.aşıları gebelikten önce olup gebelikte hiç aşı olmayacaktım oyüzden haftaya gidip grip aşısı olabilirim.

Canım bu arada aşağı baskı demişsin acaba senin bebeğin de benimki gibi ters mi duruyor ayakları aşağıdaysa benimde baskı var ve normal dedi doktor eğer Seninde öyleyse
Kafa asasidaymis. Şimdi sordum. Maalesef kısalık devam ediyor. 1.4mu ne ölçüldu bakamadım ağladım hemen. Erken doğum riski için aşağıdan Sivi alıp baktilar. Negatif çıktı. Ama kısalık devam ettiği için gözetim altında kalmaya devam edeceğim maalesef. Bugün ve belki hafta sonu da hastanede kalacağım gibi

Cümlenin başıyla sonu arasindaki fikir farklılığı peki
Iste bende ayni sen gibi düşünüyordum, hamilelikten once asilarimi tamamlarim falan diyordum, tetanoz aşısı fln hic olmam diyordum ama oyle olmuyormus paşa paşa gittim oldum
Ama bu aşı özellikle erken dogum riskinde önemliymis. Sana da anlatmistir zaten doktor.
Amac cogunlukla bebegi korumak zaten erken dogumla bebek biraz daha savunmasiz oluyor,birde bu hastalik ağır seyrediyor Allah korusun yenidogan hastalıkları cok tehlikeli oluyor yogun bakım ihtimalleri oluyor dedi..
Yani ben gram kendimi düşünmüyorum inan. Yavrumu düşünüyorum. Bu adamda bakkal degil sonucta yıllarını vermis bu meslege diyorum. O yüzden olacagim galiba. Bana da bu hafta ol dedi grip aşısını.

Akıntı genelde vardı, son haftalar artmis bir şey değil. 30+3teyim. Ama pamuklu çamaşır kullanıp ütülemek gerek gerçekten de utulemiyorum ben
Ben de hiç dikkat etmedim koltuk falan çektim pazartesi günü temizlik yaparken.12-13 bin adımlara gerek yok. Bu saatten sonra kalkmicam yerimden. Enfeksiyon var mı diye de bakacaklar sonucun gelmesini bekliyorum

Sıkma canını, evde olsan daha mı iyi olacaktı öyle düşün. Orda en ufak sikayette gelip bakarlar. Gerekirse ilac verirler birsey yaparlar. Bebisin biraz daha dayansin idare et canım benim napalim.
Zor bu korku biliyorum, su an yapacak birseyin yok.
Elini karnina koy bebeginle konuş. Bizi anliyor dinliyor onlar. Üzülme lütfen

Canım benim inan bu kısalıklarla bu haftadan başlayıp yalnızca dinlenerek 36ları gören çok tanıdıklarım var. Çok şükür riskli dönemde değilsin. O uzunluklar o rakamlar 20-24 arası tehlikeli oyüzden hemen önlem alınıyor. En en en kötü senaryo kısalma devam etmesi doğumun başlamasına bile en az 1 2 haftan var. Bebişin de çok şükür sınırı geçmiş. Hiçbiseycik olmaz. Daha ciğer geliştirici iğnelere bile başlamamışlar düşün. Erken doğum riski görüldüğü an ilk yapılan işlem o. Sancı da yok, olsa sancı durdurucu iğne ilaç başlanıyor. Bu haftalardaki riskler önleniyor öteleniyor. Hastanede olman daha iyi bence, fiziki olarak değil evet ama evde olsan çok daha fazla panik olursun emin ol. Dua edelim inşallah Ağlama lütfen stres yapma bebeğin için.

Iste ferasett iste kadın gibi kadınlık
Iyi yapmissin valla eline sağlık. Ama bi gün bekletseydin bari sende gerci hastanede de kalınıyor bir gece ertesi gün yikamaya uygun dogru
ayyy eve gidene kadar çocuğun üstünde kuruyor o şeyler çocuğu banyo yaptırmazsam içim rahat etmez hem banyodan sonra bebisler kendine geliyor yüzü gözü açılıyor Miss gibi

evet bana da her gördüğünde ol diyo. Allah doğru karara yönlendirsin diye dua edip duruyorum herşey için Şeker yüklemesinde ettiğim duaların haddi hesabı yoktu

ayyy eve gidene kadar çocuğun üstünde kuruyor o şeyler çocuğu banyo yaptırmazsam içim rahat etmez hem banyodan sonra bebisler kendine geliyor yüzü gözü açılıyor Miss gibi
Ya evet cok sevimsiz oluyor o beyazliklar bebislerde. Haliyle pis hissiyati veriyor ama bir dus aldi mi ohhh misss eline sağlık

Kızlar başlarda konuşuldu bu konu, şimdi alma aşamasında alanlardan, almayı düşünenlerden yardım istiyorum tekrar. Manuel anakucağı alıcam malum babybjern tarzı. Illa o markayı mı almak lazım mamma nın deluxe cotton, premium cotton u da aynı işi görmez mi sizce? Fiyat farkı var, e mekanizma çok basit aslında

evet bana da her gördüğünde ol diyo. Allah doğru karara yönlendirsin diye dua edip duruyorum herşey için Şeker yüklemesinde ettiğim duaların haddi hesabı yoktu
Amiin aminn beni dün asm hemşiresi aradi,gebelerimize cok vuruyoruz aşı hic endise etme dedi.
Bende kaldım kararsiz.
Bizim grupta grip aşısı olan var mi yok mu simdi

Kanka geçen nerde izledim hatırlamıyorum ama muadillerin iyiside var kötüsüde varmış, ona dikkat et mutlaka, ergonomik olmuyormuş bazı muadiller birde ayakları kırılıyor, genişleme falanda oluyormuş , hatta markada söyledilerde ben pek bakmadan geçtim aldığım için

Amiin aminn beni dün asm hemşiresi aradi,gebelerimize cok vuruyoruz aşı hic endise etme dedi.
Bende kaldım kararsiz.
Bizim grupta grip aşısı olan var mi yok mu simdi
Evet evef diyorum ya bizim asm ye kocaman asmışlar gebelikte yaptığımız aşılar tdab, td, grip diye. Takip edemedim grubu ama şuan olan yok sanki beyazyasemin kesin olacaktı rahatsızlandı.

Bunu bende duymuştum canım. Hatta ben göbek düşene kadar bütün vücut için silinecek diye biliyorum

Ben en yakın mamma yı gördüm ondan da emin olamadım omurgası için, kaş yapayım derken göz çıkarmayalım

Burda olduğumdan beri konuşmuyorum da bebisle. Kanama, sancı yok hareketleri iyi ctg iyi neyse ki. Doktor muayene edince ve ekranda yine 1li sayıları görünce ağladım hemen tutamadım kendimi. 2 gündür yatıyorum düzelmiş olmasını bekliyordum. Ama eskisi kadar normal de hissetmiyorum bu hafta onlara da soyledim. Yoksa hastanede iyi bakıyorlar keyfim yerinde. Bebis için nasıl daha iyi Olacaksa onu yaparız tabi ki yapacak bir şey yok.
Annem de vizeye başvurdu yanıma gelmek için haber yok. Onlar da doktordan erken doğum riski raporu al da konsolosluğa yollayalım diyorlar. Ondan da stres yaptım. Yoksa keyifli geçiyordu hamileliğim ama son anda can sıkıcı oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…