Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
Evet evef diyorum ya bizim asm ye kocaman asmışlar gebelikte yaptığımız aşılar tdab, td, grip diye. Takip edemedim grubu ama şuan olan yok sanki beyazyasemin kesin olacaktı rahatsızlandı.
Bir kisi olmustu yaaa ama ismini hatirlayamadim simdi düşününce oldum yazmıştı.
Ay napcam yaa valla cok kararsizim off

Erken doğum için test negatif çıktı, sancım da yok anlamadım ki.. Ciger gelistirici iğne yapabiliriz ama şuan gerek görmüyorum dedi bak şimdi sen söyleyince hatırladım. O da dedi 2-3 hafta daha durur diye.
3.4 olculmustu dedim, ben şuan öyle görmüyorum dedi. Bu kadar değişken olması normal mi ki dedim iyi bisiy merak etme diye yatistirdi. Ama riske karşı gözetim altında olmam gerek sanırım. Bebek için nasıl iyi olacaksa.. Eskisi kadar enerjik de hissetmiyorum. Tam Hasta moduna girdim ekranda 1.4 gördüm sanırım o sırada ağladım doktorla konusurken de. İyiyim şimdi canım sağ olun destekleriniz icin

Yok kuzum yıkayın dedi ama göbekte su kalmasın kuruması gecikir müslin ile fazla suyu alın dedi. Ama kış ya sanırım ben silerek bekleyebilirim ilk çocuk korkusuyla
Oğlumun hem doğduğu ilk an yıkadıları ve hastanede 2.günüm hemşire güzelce yıkadı aşyaya resim bırakıyorum böyle beyaz bi ince bişeyle ve sadece su ile(anne karnında gibi hissetiriyormuş)
Benim kuzinem 40 gün hic yıkamamış ama ben tavsiye etmiyorum mantıklı gelmiyor bana
Birde bizim burda Almanlar emin olun daha pimpirikli ama yıkamaya hic karşı değiller hatta hemşireye sormuştum dediki haftada bikere yıkayabilirsin aynı böyle gösterdiğim gibi demişti

Eklentiler

• BAADEA9A-DC49-4308-B2C0-AE7F1ABB5D07.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 62
Ya yerim onu, kokusu buraya kadar geldi

Evet canım bana da aynı bu şekilde açıkladı. Yeni 33.haftada ikiz doğurttum dedi. 2200gr olanı aldılar yanlarına ama 1900gr olan yoğunbakımda hayat mücadelesi veriyor bir de gribe yakalanırsa çok kötü olur dedi. Ben de çok korktum ve olmaya karar verdim.

Son düzenleme:
Ben en yakın mamma yı gördüm ondan da emin olamadım omurgası için, kaş yapayım derken göz çıkarmayalım
Bende diyorum ya markaya dikkat etmemişim aşkom, ama yine karşıma gelirse atarım mutlaka , benimde gördüğümde omurgası için ergonomik değilmiş diye karşılaştırma yapmışlardı

Konus canım benim. Bebis seni duyar annesinin şefkati annesinin ilgisi onu sakinleştirir.
Bak zaten sakince duruyor agri sancı yapmiyor sana.
Canım o kısalma hemen geçmez ama. Cok yüksek beklentide olma. Yine en az 1 hafta 10 güne ihtiyacin var. Dinlendikxe baski azaldikca olacak. Bide bebisin pozisyonu asagiya vurmaya musait sen ondan da rahatsiz hissediyorsun.
Bende bu dikiş atildiginda doktoruma demistim sanki asagiya vuruyor ama ayagiyla mi biseyiyle demistim bi bakalim demisti ve kısalma görmüştü. Yani benim yaşadığıma benziyor anlattiklarin birazda.
Canım gelsin iste annen süper haber.
Sana bakar evde rahatca 3 4 hafta götürsen yeter zaten. 32 haftadan sonra zaten dogsa da yine aşırı risk grubundan çıkıyor. 34 ü görürsen daha da rahat olursun. Bak benim son kontrolde doktorum bi 32 yi görelim de rahatlariz biraz demisti. Öyle düşün. Senin 32 ye cok az zamanin kalmış

Aşı bana da halsizlik yaptı dünden beri ne uyudum iyi oldu ama dinlenmişim. Bugün nefes darlığı var ama 3. Trimestera hızlı başladık beni de gebe okulundan aradı ilçe sağlık müdürlüğü. Çarşamba ve cuma günleri yapıyorlarmış bakalım saatleri uyarsa ben de katılacağım keşke bizim grubu da ortak bi yerde toplayıp eğitim verseler ne eğleniriz

Bu grup toplansa onlara eğitim verir

Kızlar dün gebe okulunda aldığım notlar bir de psk. bir kitap listesi verdi bize sizinle paylaşıyorum hepsini
Süpersin kuzum hepsini okudum tek tek, su gelince duşa girmeme olayını bilmiyordum mesela. Girme ihtiyacım olur gibi düşünmüştüm şaşırdım ama çok değerli bilgiler gerçekten teşekkür ederim

Evet evef diyorum ya bizim asm ye kocaman asmışlar gebelikte yaptığımız aşılar tdab, td, grip diye. Takip edemedim grubu ama şuan olan yok sanki beyazyasemin kesin olacaktı rahatsızlandı.
Evet kuzum olacağım ama hastalık girince araya 2 hafta ileri attı. Eşim falan da olacak hatta. Doktor bizi.çok korkuttu

Çok geçmiş olsun canım. Aşağı yukarı 1 hafta geridesin benden. Valla nasıl bir enerji nasıl bi cesaret koltuk çekip ittin ben hergece kendimi doğuruyor görüyorum evde bile yürürken yavaş yürüyorum korkudan

Sagol canım valla bunlarin birbirinden haberi yok ya.. insan sinir oluyor...
Bir yine hatirlatayim yarin dur bakalim. Gidicem aşıya galiba.
Aynen öyle canım bi eczane farklı diğeri farklı konuştu bakalım aşı gelince arayacaklar karşılanmazsa da ücretli yaptıracağım sen de danış mutlaka bu durumu ve reçete için de o kodu girsinler mutlaka

Ah yaa.. kıyamam..
Iste bu sebeple bende olmak istiyorum. Diyroum ya kendim icin degil bebegim icin hersey.
Zaten savunmasiz doguyorlar bu grip ağır bende yaşıyorum iste canlı canlı digru da söylüyor. Gecen baska bir dr.un videosuna da denk geldim o da kesinlikle olunmali diyor. Grip her senekinden biraz agir geciyor. Aniden cigerlere inebiliyor vs diyordu.
Olacaksin dimi sende.
Bende yarin olacagim galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…