Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
En hızlı kilo aldığım haftalardayız canım, 35-36 dan sonra kilo alımı düşecek bebişlerimizin. Bu haftalardaki kadar hızlı olmayacak. Zaten çok da vaktimiz kalmadı artık alsınlar haftada 200-250 gram tontişlerimiz

Gümüş kapak bende alacağım ya çok faydalı olduğunu söyleyen çok anne var

Baby björn Çok gereksiz pahalı ya bebeğin sevip sevmicegini bilemiyorsun o kadar para vermeye gerek yok bu iki markaya da çok öneriliyor bakabilirsin canım

Eklentiler

• 1000027358.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 37
  • 1000027357.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 36
Hocam hocam sepide Dersi kaynatıyooo boykooott, Cherry Mom bunlari ben biliyorum zatenn, sirinm hocam renkli kalemlerimi bulamiyorum bi dkkk, suuuduru68 ayyy doguruyorum galibaa ay durun bebis tekme atmış, Azraemre ya bebek öyle mi yıkanır bi durun yaaa , K _Kestane_ arkadaslar susun hepinizin kirli çamaşırlarını dökerim bakin, Beyazyasemin ya durun 2 çocukluk dinlemem lazim 2 aşı vurun baana, javairia hangi konuyu soracağımı şaşırdım bir durun, annabelica yetişemiyorum susuuuuun , difembahyaa noluyo kardeşim ne bu tantana, babylovee hocamm evham nasıl yapılmaz anlatır mısınız
Bizi bir sınıf gibi hayal ettim de
Unuttuklarim kusura bakmasin artik

Heehee alemsinn bu kafayla biz zopayı yer geliriz

Canım seker durumlari nasil gidiyor bu arada

Çok ilginç ya ilk defa duydum benim çocuk doktoru izin vermedi deri onu çekecek ve bağışıklığı güçlenecek dedi o madde bu işe yarıyormuş nitekim ertesi güne o beyazlığı çekmişti vücut

Ayy gerçekten hislerime tercüman olmuşsun harikasın canım ya çok güldüm

Tamam kuzum aldim ss. Gittigimde yarın soyleyecegim bakalim ne diyecekler.
Kimsenin bu konularda detayli nirsey bildigini sanmıyorum benim aile hekimi de bir tık ihtiyar zaten

Hatta kızlar devlette doğum yapacak olan varsa orada artık soruyorlarmış yıkayalım mı hastaneden çıkmadan diye. Ebe bize henüz yazı ve düzenleme gelmedi ama şehir hastanesinde yapılmaya başlandı dedi
Off gene ortalık karıştı Ben şehir hastanesinde gittim gebe okuluna, oradaki ebe de ilk 3 gün silinmeyecek bile dedi. Göbek düştükten bir gün sonra banyo yapılacak dedi. Doktorlar gibi ebeler de ayrı telden çalıyor demek ki, kafayı yedirecekler Özeldeki gebe okuluna da gideceğim 2 hafta sonra, bakalım o ne diyecek

Kankiii bende öyle okuduğum kitapta diyordu ki anne ne kadar sakin stressiz bir hamilelik geçirirse bebekte o kadar sakin olur. Baya kanıtlanmış birşeymiş bu. Stresli annelerin bebekleri daha fazla ağlıyormuş. O yüzden bizim düşüncelerimiz, hissettiklerimiz ve inançlarımız çok etkili diye düşünüyorum hem bebek hemde emzirme doğum konusunda. Bu demek değil ki ben evrene mesaj gönderdim her şey mükemmel olacak olmayadabilir ama en azından şimdiden bunun stresini yaşamanın ne bana ne bebişe faydası yok

Sorma valla enerjim vardı, korkum da yoktu Bi Amuda kalkmadığım kaldı Pazartesi çok yordum kendimi,3-4 farklı yere gittim ardından temizlik yaptım gün sonunda yorgun düştüm zaten. Sonraki gün markette alışveriş yaparken baktım ağır taşıyamıyorum. İyice baskı oldu sanırım. Doktor da zayıfsın bebek de büyüyor normal dedi. 50 kiloyum 55, 5 oldum. Bünyeye fazla geldi demek ki. Bu saatten sonra dikkat ederim artık. Risk yok diye rahattim

Senin için bende doktoruma sordum gerek yok dedi ki ben aktif çalışıyorum. Eşime de yaptırtmamıştım dedi. Benim klasik sorum bu eşinize yaptırdınız mı

Ben hep bunu söylüyorum canım inanıyorum da, ne kadar sakinlik o kadar iyi, kendime hep diyorum lütfen sakin ol, ufacık şeyden pimpiriklenme, ayrıca sabah konuştunuz ya canımın çektiği şeyleri yiyorum ben, hamburger de yiyorum, çok aşerdim ağzıma sosis attım minik, bazen çok nadir cips de yiyorum, tatlıdan uzak durmaya çalışıyorum ama çok canım çekince onu da yiyorum stres yapmayacağım, önce kendi sağlığım, sonra o, ben sağlıklı olmazsam o olmuyor zaten, kendimi hep motive ediyorum, bir şey yok bu çok doğal bir süreç hayatına devam et diyorum

Annem gelsin de gelemiyor işte vizeden dolayı. 8 aralığa yetişir mi annemin vizesi diyordum şimdi planlar iyice değişiyor. Onun da aklı burda da Zaten refakatçi kabul edilmiyor yatıya
Ay sen Bi de daha erken dönemde yaşadın bunlarıkacinci haftada dikiş atıldı? bende de azıcık erken belirti gösterseydi durulurdum. 2 hafta onc normaldi. Salı günü Bi 3.4, çıktı Bi 1.3 çıktı. Böyle değişken olunca biriki gün dinlenme ile normallesmesini bekliyordum. Bugün direkt 1.8 mi ne çıktı. 1 i görünce devamı ile Ilgilenmedim

şuaaan kopuyorummmm
bukadar iyi anlatılırdı bizim grub

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…