- 16 Eylül 2024
- 8.166
- 7.663
- 118
- Konu Sahibi annabelica
-
- #38.861
En hızlı kilo aldığım haftalardayız canım, 35-36 dan sonra kilo alımı düşecek bebişlerimizin. Bu haftalardaki kadar hızlı olmayacak. Zaten çok da vaktimiz kalmadı artık alsınlar haftada 200-250 gram tontişlerimizYani 200grdan hesaplarsam çok almamkş gibi haftada 180civarı almış oluyor ama hani son zamanlarda daha çok alıyor ya o yüzden daha 30.haftaya girmeden bu kadar 36-37de daha çok alırsa ne kadar olur diye düşündüm. Doğuma kadar şuankinin 2katı olması bekleniyor ya hani kiloda o yüzden
Gümüş kapak bende alacağım ya çok faydalı olduğunu söyleyen çok anne varHahahaha bu arada ben de gümüş kapak alacaktım bu haftahala da alma taraftarıyım da durun hafta sonu üç konuyu da araştıracağım hafta içi var ya 6'da kalk okula gel, eve dön, ortalık toparla yemek yap, biraz uzan sonra yemek ye hop 9 buçukta en geç sızıyorum bu ara
Baby björn Çok gereksiz pahalı ya bebeğin sevip sevmicegini bilemiyorsun o kadar para vermeye gerek yok bu iki markaya da çok öneriliyor bakabilirsin canımKızlar başlarda konuşuldu bu konu, şimdi alma aşamasında alanlardan, almayı düşünenlerden yardım istiyorum tekrar. Manuel anakucağı alıcam malum babybjern tarzı. Illa o markayı mı almak lazım mamma nın deluxe cotton, premium cotton u da aynı işi görmez mi sizce? Fiyat farkı var, e mekanizma çok basit aslında
Hocam hocamAşı bana da halsizlik yaptı dünden beri ne uyudumiyi oldu ama dinlenmişim. Bugün nefes darlığı var ama 3. Trimestera hızlı başladık beni de gebe okulundan aradı ilçe sağlık müdürlüğü. Çarşamba ve cuma günleri yapıyorlarmış bakalım saatleri uyarsa ben de katılacağım keşke bizim grubu da ortak bi yerde toplayıp eğitim verseler ne eğleniriz
Heehee alemsinnHocam hocamsepide Dersi kaynatıyooo boykooott, Cherry Mom bunlari ben biliyorum zatenn, sirinm hocam renkli kalemlerimi bulamiyorum bi dkkk, suuuduru68 ayyy doguruyorum galibaa ay durun bebis tekme atmış, Azraemre ya bebek öyle mi yıkanır bi durun yaaa , K _Kestane_ arkadaslar susun hepinizin kirli çamaşırlarını dökerim bakin, Beyazyasemin ya durun 2 çocukluk dinlemem lazim 2 aşı vurun baana, javairia hangi konuyu soracağımı şaşırdım bir durun, annabelica yetişemiyorum susuuuuun , difembahyaa noluyo kardeşim ne bu tantana, babylovee hocamm evham nasıl yapılmaz anlatır mısınız
Bizi bir sınıf gibi hayal ettim de
Unuttuklarim kusura bakmasin artik
Canım seker durumlari nasil gidiyor bu aradaÇok geçmiş olsun canım. Aşağı yukarı 1 hafta geridesin benden. Valla nasıl bir enerji nasıl bi cesaret koltuk çekip ittinben hergece kendimi doğuruyor görüyorum evde bile yürürken yavaş yürüyorum korkudan
Çok ilginç ya ilk defa duydumKuzu mesela en çok şaşırdığım bebeğin üzerinde verniks kazeoza var ya o yüzden yıkanması önerilmiyor hemen. Ebe dedi ki 24 saat dolduktan sonra yani hastaneden çıkınca eve gider gitmez çocuğu bir yıkamanızı öneriyorum. Yıkamak derken sabunlu değil duru su, yüzüne değmeyecek yüz sadece silinecek ve böyle süngerle bir su dökünmek gibi. Bende ama verniks yararlı falan dedim. O da bana bebeğin üzerinde kan ve mekonyum kalıntıları olabiliyor bu da enfeksiyon riski doğuruyor o yüzden yıkayın diyorum dedi. Ebenin dediği de mantıklı geldi ama tabiki araştıracağım
Hocam hocamsepide Dersi kaynatıyooo boykooott, Cherry Mom bunlari ben biliyorum zatenn, sirinm hocam renkli kalemlerimi bulamiyorum bi dkkk, suuuduru68 ayyy doguruyorum galibaa ay durun bebis tekme atmış, Azraemre ya bebek öyle mi yıkanır bi durun yaaa , K _Kestane_ arkadaslar susun hepinizin kirli çamaşırlarını dökerim bakin, Beyazyasemin ya durun 2 çocukluk dinlemem lazim 2 aşı vurun baana, javairia hangi konuyu soracağımı şaşırdım bir durun, annabelica yetişemiyorum susuuuuun , difembahyaa noluyo kardeşim ne bu tantana, babylovee hocamm evham nasıl yapılmaz anlatır mısınız
Tamam kuzum aldim ss. Gittigimde yarın soyleyecegim bakalim ne diyecekler.Aynen öyle canım bi eczane farklı diğeri farklı konuştu bakalım aşı gelince arayacaklar karşılanmazsa da ücretli yaptıracağım sen de danış mutlaka bu durumu ve reçete için de o kodu girsinler mutlaka
Valla sıra dayagindan geçerizHeehee alemsinnbu kafayla biz zopayı yer geliriz
Off gene ortalık karıştıHatta kızlar devlette doğum yapacak olan varsa orada artık soruyorlarmış yıkayalım mı hastaneden çıkmadan diye. Ebe bize henüz yazı ve düzenleme gelmedi ama şehir hastanesinde yapılmaya başlandı dedi
Valla tam okulun yaramaz sınıfı olur ya sürekli ders kaynatmaya çalışanAyy gerçekten hislerime tercüman olmuşsunharikasın canım ya çok güldüm
Kankiii bende öyleDün ebe dedi ki bir hastamız vardı Meryem Ana otuna çok inanıyordu biz inanmıyoruz ama o inançla zaten bir kudret geliyor ondan sebep diye düşünüyorsun. O yüzden gümüş kapak memeni koruyacak diye inanıyorsan al korurgerçekten biraz da böyle sanırım ya. Mesela ben hep bol bol sütüm olacak diyorum, kolaylıkla vajinal doğum yapacağım diyorum, evrene pozitif basıyorum
Sorma valla enerjim vardı, korkum da yoktu Bi Amuda kalkmadığım kaldıÇok geçmiş olsun canım. Aşağı yukarı 1 hafta geridesin benden. Valla nasıl bir enerji nasıl bi cesaret koltuk çekip ittinben hergece kendimi doğuruyor görüyorum evde bile yürürken yavaş yürüyorum korkudan
Senin için bende doktoruma sordum gerek yok dediYa neden nedennn
Bende çalışmıyorum evdeyim ama esim çalışıyor. Dışardan istesemde kopamıyorum o hastalık getirirse napicam.
Bkz.su an hala genzim akiyor arada öksürük geliyor,biliyorsun evden bile çıkmıyorum hep yatiyorum ama olunca oluyor iste.
Simdi böyleyse dogumdan sonra hepten duser bu bağışıklık bide yavrular var savunmasiz.
Bana bak kirazbende olmak istemiyorum ama sirf bu sebeplerden olayim diyorum beni de ikna et o zaman banane
Ya benimde içine kaçtı sankiUç yok ki
Kankiii bende öyleokuduğum kitapta diyordu ki anne ne kadar sakin stressiz bir hamilelik geçirirse bebekte o kadar sakin olur. Baya kanıtlanmış birşeymiş bu. Stresli annelerin bebekleri daha fazla ağlıyormuş. O yüzden bizim düşüncelerimiz, hissettiklerimiz ve inançlarımız çok etkili diye düşünüyorum hem bebek hemde emzirme doğum konusunda. Bu demek değil ki ben evrene mesaj gönderdim her şey mükemmel olacak olmayadabilir ama en azından şimdiden bunun stresini yaşamanın ne bana ne bebişe faydası yok
Annem gelsin de gelemiyor işte vizeden dolayı. 8 aralığa yetişir mi annemin vizesi diyordum şimdi planlar iyice değişiyor. Onun da aklı burda da Zaten refakatçi kabul edilmiyor yatıyaKonus canım benim. Bebis seni duyar annesinin şefkati annesinin ilgisi onu sakinleştirir.
Bak zaten sakince duruyor agri sancı yapmiyor sana.
Canım o kısalma hemen geçmez ama. Cok yüksek beklentide olma. Yine en az 1 hafta 10 güne ihtiyacin var. Dinlendikxe baski azaldikca olacak. Bide bebisin pozisyonu asagiya vurmaya musait sen ondan da rahatsiz hissediyorsun.
Bende bu dikiş atildiginda doktoruma demistim sanki asagiya vuruyor ama ayagiyla mi biseyiyle demistim bi bakalim demisti ve kısalma görmüştü. Yani benim yaşadığıma benziyor anlattiklarin birazda.
Canım gelsin iste annen süper haber.
Sana bakar evde rahatca 3 4 hafta götürsen yeter zaten. 32 haftadan sonra zaten dogsa da yine aşırı risk grubundan çıkıyor. 34 ü görürsen daha da rahat olursun. Bak benim son kontrolde doktorum bi 32 yi görelim de rahatlariz biraz demisti. Öyle düşün. Senin 32 ye cok az zamanin kalmış
şuaaan kopuyorummmmHocam hocamsepide Dersi kaynatıyooo boykooott, Cherry Mom bunlari ben biliyorum zatenn, sirinm hocam renkli kalemlerimi bulamiyorum bi dkkk, suuuduru68 ayyy doguruyorum galibaa ay durun bebis tekme atmış, Azraemre ya bebek öyle mi yıkanır bi durun yaaa , K _Kestane_ arkadaslar susun hepinizin kirli çamaşırlarını dökerim bakin, Beyazyasemin ya durun 2 çocukluk dinlemem lazim 2 aşı vurun baana, javairia hangi konuyu soracağımı şaşırdım bir durun, annabelica yetişemiyorum susuuuuun , difembahyaa noluyo kardeşim ne bu tantana, babylovee hocamm evham nasıl yapılmaz anlatır mısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?