Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
Kuzu chatgpt yalancı kasılma diyor

Eklentiler

• 1000152482.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 16
Sor aşkım sor daha alışverişe yeni başlayanlar vardır belki bende waterwipes alıcam gibi duruyor kuzum ama yenidoğan zamanı geçince sleepynin de güzel ıslak mendilleri var bio natural filan onlara da bakabilirim. Bebişin popişine bağlı hangisi tahriş etmezse

Senin için bende doktoruma sordum gerek yok dedi ki ben aktif çalışıyorum. Eşime de yaptırtmamıştım dedi. Benim klasik sorum bu eşinize yaptırdınız mı
Bakın beni çıldırtmak mı istiyorsunuz yaaa her gecen gün beni aşıdan korkutuyorsunuz bebisler bakin hunimi takicam az kaldı
Niye yaptirmamis esine ya bu adam beni sinir etmesin

Kuzum pureseed ıslak havlu %99 saf su zaten. Bu arada bu fiyata alma takip et indirimi

Bir de dipnot ben de senin gibi düşünerek hem pureseed ıslak havluyu aldım hem de şöyle bir kutu aldım bakteri üretmemesi adına 1 gün kullanılabilir evdeyken ıslatıp pamuğu da koyabilirsin

Eksiği var fazlası yok imzamı attım

Canim hallolur vize insallah o zaman. Gelebilirse iyi olur. Seni taburcu ederler canım zaten orda sanmam tutacaklarını sancın yok çünkü.
Ben 22.haftada ameliyat oldum canım. Evet senden epey önce yaşamış oldum.
Ama ben ilk haftalardan beri hep sıkıntılar yaşamıştım, o yüzden hep yatiyordum. Yeni 1 hafta olmustu ayaklanali bu defa da bu durum oldu acil dikis atıldı.
Saglik olsun canim benim sen dinlenerek 34 e bi gelsen rahatlarsin. Benimde ilk hedefim 34 Allahım 36 38 leri gostersin

Bende gündüz için kutu kullanmam ama gece için durubox kutulardan alacam, gecelik bakteri üretmez herhalde

Canım çok şükür uyumuşum geldiğimde gözüme uyku girmedi gece biliyosun. Bundan sonra dikkat edicem çoğunlukla yatıcam walla. Kuzum bebek 32.haftadan sonra da dönmesi zor oluyormuş sezeryan mı olcaz biz
Kuzumm ben bu konuda endişe etmiştim çünkü son 2 kontrolde makat pozisyondaydı oğlum, perinatologum da genelde 34'te netleşir dedi. Ama dün ebe dedi ki bir gebemiz vardı pozisyonu normaldi açılması az diye eve yolladık pilates topuyla yanlış çalışmış birkaç saat sonra bir geliyor ki makat dönmüş 39. hafta bu olay.
DİPNOT : pilates topunda asla zıplamayın dediler. Öne geriye, sağa sola ve daire şeklinde kaydırma hareketi öneriliyor

Uff şu vize diyince sinirlerim bozuluyor hamile değilken ha bire başvuruyorduk 2-3 ay veriyorlardı, geçen ay size söylemeyi unuttum randevumuz vardi gittik, bir hafta sonra pasaportlar geldi, almanya 1 senelik vermiş bilin bakalım ne eksik, ben artık uçağa binmekten korkuyorum bu aylardan sonra artık bebek doğduktan sonra tepe tepe kullanıcam o vizeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…