Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
Kızlar özellikle akşamları karnımda sertleşme oluyor artık, bu yalancı kasılma gibi bir şey mi?
Benimde arada oluyor kuzum pozisyon değiştirince geçiyor anlayamıyorum bende bebek mi toplanıyor yoksa kasılma mı oluyor

Kesinlikle katılıyorum bir de neden iyisi güzeli olmasın ki ben inanıyorum O-LA-CAK!
Bende öyle akıştayım, okuduğum kitaplarda ya da izlediğim doktorların konuşmalarında hep şunu vurguluyorlar, bebeğe en zararlı şey annenin stresi. İnsan kendini dinleyince mutlaka bir ağrı sızı kasılma oluyor zaten. E birde içimizde canlı büyütüyoruz olacak o kadar difem dediğin çok doğru biz iyi olacağız ki onlarda iyi olsunlar uçakta bebekli yolculara brifing verirken hep şunu söylüyoruz oksijen maskesini önce kendinize,sonra bebeğinize takın ana mantık bu

Ya benimde kontrolde basiretim bağlanmış, bebeğe etkisi olacak mı diye sormamışım,
Benim doktorum senin için çokta gerekli görmüyorum zaten evdesin çalışmıyorsun toplu taşıma toplu yerlere gitmiyorsun, o yüzden sen bilirsin dedi

Aşkım benim eşimin ablası çok stresli ve sıkıntılı hamilelik geçirmiş kocasının akrabaları tarafından terörler , 2 çocuğuda aşırı huysuz, mız mız kolik sürekli ağlayan uyumayan yemeyen olmuş, bana ilk öğrendiklerinde üçünün söylediği şey, asla stres yapma rahat ol ki bebeğinde öyle olsun dediler, bende okudum bizim stresimiz plasenta üzerinden bebeğe geçiyormuş, ve huzursuz oluyormuşlar doğunca

Dökerim vallaaa 🕵‍ ekleyelim Pamlok lütfen detaya girmeyin doğum vs içeriğine kusarımmm

Ben de biraz bakındım bu markaya iyi diyorlar, teşekkürler canım
Rica ederim canım ben de araştırarak aldım, babyjörn elbette ki en iyisi ama o kadar bütçe ayırmak istemeyenler için ideal bu da. Bebek arabası ya da oto koltuğu gibi uzun kullanılacak bir araç olmadığı için çok para vermek istemedim açıkcası. Bu oyuncaklı ve kumaşı daha iyi olduğu için fiyatı böyle. Oyuncaksız ve bir alt kumaş kalitesi daha da uygun fiyatı.

Kızlar yine bir soru alışveriş fikrine ve alışverişe yeni başlayan bu arkadaşınızı mazur görün. Evde, hatta imkanımız olan heryerde pamukla sıcak suyla silicez popişlerini, pekii dışarda o imkanı bulamadığımız yerlerde silmek için içeriği en temiz ıslak mendil hangisi?

Aynen kuzum benim görüştüğüm insan sayısı o kadar az ki şu an. Hastaneye falan gittiğimde de maske takmaya başladım artık. O yüzden gerekli görmüyorum, ama okula giden çocuğum olsaydı ya da kalabalık ortamlara girip çıkıyor olsaydım direkt yaptırırdım. Şu an bile çocuklu arkadaşlarıma karşı mesafeliyim ister istemez Eşim azıcık öhö öhö yapsa hemen uzaklaşıyorum

Yaaa kesinlikle kuzum plasenta yediğimiz içtiğimiz şeyleri bile ayırt edip bebeğe yararlıları gönderiyor ama stresi engelleyen birşey yok herkes sakin olsunnn kızlar bebelerimizde sakin olsun uyusun emsin
Dökerim vallaaa 🕵‍ ekleyelim Pamlok lütfen detaya girmeyin doğum vs içeriğine kusarımmm
Yiaa beni unutmamış ahahahaha ilaçlarımı içtim bugün turp gibiyim ama bana belli olmaz

Ben dışarısı için water wipes almayı düşünüyorum aşkım şimdilik, fikrim değişmezse

Canım çok şükür uyumuşum geldiğimde gözüme uyku girmedi gece biliyosun. Bundan sonra dikkat edicem çoğunlukla yatıcam walla. Kuzum bebek 32.haftadan sonra da dönmesi zor oluyormuş sezeryan mı olcaz biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…