- Konu Sahibi annabelica
-
- #40.761
3 yeğenim var, 3üde iki isimli hepsine iki isimle hitap ediyoruz aile içinde. Bence de ablamın adının olması için eşimi kırmayayım, ki tamamen bana bırakmışkenKuzu bence ablanın adının olması sorun olmaz ya ikinizin içine de öyle siniyorsa öyle olsunsiz baştan direkt Elif Serra diye söylerseniz herkes alışır
Iyi ki varsınız yaaDoğru aşkım, onlarda bizim kadar fiziksel olmasada maddi manevi emek veriyorlar
Ahaahah ben öyle bir imkanınız varsa kesin gidin oradan alın baya uygun oluyor demiştim ama diğerini kim dedi bilmiyorumAklıma ne geldi şu an bir ara biri bana biletini alayım vizen varsa almanyaya git demişti o kimdi ya, o zaman cahilmişim biraz, nickini aklımda tutamamışım
Sırf bu yüzden amerika vizesini bebiş doğunca almak istiyorum tekrar iş çıkarttılar bu sene saçma sapanKızlar amerika vizesi var bizdeeskiden vizeci sadece evrakları yolluyorsun bebeğin pasaportuna vizeyi basıp yolluyorlar demişti, şimdi bebeğede randevu alıp gitmek lazımmış ne soracaklar ne diyecekler çocum ne cevap verecek olmayan konuşmasıyla merak ediyorum çok saçma değil mi
Kanka biz geçen sene aldık belki doğumu orda yaparız diye ama planladığımız gibi olmadı maalesefAhaahah ben öyle bir imkanınız varsa kesin gidin oradan alın baya uygun oluyor demiştim ama diğerini kim dedi bilmiyorum
Sırf bu yüzden amerika vizesini bebiş doğunca almak istiyorum tekrar iş çıkarttılar bu sene saçma sapanbirde bazı kişiler bebeklerini götürmüş içeri almamışlar bebeği bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
Bu videoyu ne zaman görsem yarılıyorum yaaKızlar bunu attım ama yanlış anlaşılma olmasına konuya uyuyor diye
Daha yeni çıktığı için bu kural ne yapacaklarını bilemiyorlar benceKanka biz geçen sene aldık belki doğumu orda yaparız diye ama planladığımız gibi olmadı maalesef2.kısmet artık. Çok saçma ya içeri almamak ne demek, sıra bile olmaması lazım bebeklilere
Senin bu ülkelerarasi gezmeciliginBizim hemen oldu bittiye geldi ya çokta düşünmedik, erkek olsa ismi hazırdı zaten, kızıda babası Sofya diyince aklıma yattı, uluslararası olması mutlu eden beni en çokher iki tarafada oynuyoruz, işin ucunda Amerika vizesi var
AhhahaahKızlar bunu attım ama yanlış anlaşılma olmasına konuya uyuyor diye
YaaEvet oyüzden hiç kırmak istemiyorum onusenelerdir emek veriyoruz birlikte Annem hep der büyüyünce diyicem baban da annen kadar emek verdi
Kesinlikle kuzum. Ben de ortak istiyorum kıyamam onlaraYaane tatlı dimi bu durum..
Benim annemde der bunu eşim icin hep. Babasının emegi de senin kadar çok diye.
Eşim hep bakti bana baslarda da yattım ben. Sonradan da dikisten dolayi yatinca..
Bende asla kırmak istemem. O yüzden ortak karar verelim diyorum herseye.
Baba hakkı dedikleri seyde bir gercekmis..
Güldüm bunababylovee kuzumm geçmiş olsun benim de vajina kemiğim ağrıyor ayağa kalkınca özellikle , yani hamilelik öncesinde o kemiğin ağrıyabileceği aklıma bile gelmezdi çok garip dinlenince geçen tüm ağrılar normal kabul ediliyormuş böyle bir şey duymuştum çok mantıklı geldi
Amin amiiinn canım aminnKesinlikle kuzum. Ben de ortak istiyorum kıyamam onlaraHerkes, her baba ayni özveriyi yapmıyo çünkü, etrafımda çok şahit oluyorum. Şükrediyorum hep Sağlıkla 3 kişilik aile olalım inşallah
Yaa benimde yürüyüşüm birazcık değişti hiç hoşlanmıyorum bu yürüyüştenGüldüm bunasağol kuzum. Inanki benimde aklima gelmezdi o kemigin agriyacagi. Ben haftalardır yasiyorum ama normaldir galiba diyorum caresiz.
Benim ağrıya alıştım artik ayaga kalkinca gobegimi alttan tutuyorum meshur hamile yürüyüşü varya göbeği tutarak ona gecis yaptim3 4 gun oldu.
Esim gördü noldu birsey mi oldu diyordedim yok ama agriyor tutunca destek oluyormusum gibi geliyor
Bebislerimiz karnımızda dans ediyorlar napalim.
Bu aradaaa dedigin dogru dinlenince gecen ağrılardan korkmaya gerek yokmus. Bende onu baz alıyorum her defasında. O yüzden dr.a yazasim gelmiyor gectigi de agri.
En geç ocakta yasalaşır süreç içinde olan herkesi bağlar önemli olan yasalaşması red alırsa anlamı kalmaz çünkü gerçi hükümet taslağı olup da red olan olmuyor bakalımDoğum iznimizin bitişine kadar yasalaşmaz mı ya
Gecici bir süre bebişim öyle düşünYaa benimde yürüyüşüm birazcık değişti hiç hoşlanmıyorum bu yürüyüşten
Penguen gibiGecici bir süre bebişim öyle düşünbebde hep sorgulardim neden acaba boyle yürünüyor hamilelikte diye. Ogrendim. Agrilar ve hareket kısıtlığı olunca insan saga sola devrilen yasli teyzeler gibi ve el göbekte yürüyormuş
Tam olarak omen tonromm kısmı daha dogru gibiPenguen gibiya bir yandan doğuma çok var bir yandan da az var gibi gelmiyor mu size de? Düşünüyorum neredeyse 3 ay var ohooo diyorum bir yandan da 7. Ayın içindeyim omen tonrommm
Kuzu ben 144lük paketten iki tane aldım. İhtiyaç olursa alırım yine kaçmıyor yaKızlar ben 1 numaralı bezde 70 adetlik aldım sadece ama instada 300 adet falan gidiyor demişler, siz kaç tane aldınız? Ona göre acaba birkaç paket dahamı alsam
Yemediğin aylara say kuzumEvet gerçekten aniden ağırlaştım sanki, kiloda alıyorum, hep açım sanki, meyve falanda tatmin etmiyor beni
Yeter canım bitmeye yakın söylersin netten alerji mi yapacak bedeni mi uyumayacak bilmiyorsun çünküKızlar ben 1 numaralı bezde 70 adetlik aldım sadece ama instada 300 adet falan gidiyor demişler, siz kaç tane aldınız? Ona göre acaba birkaç paket dahamı alsam
Çok geçmiş olsun okudum diğer yorumlarıda geçtiğine sevindim oğlan demiş Bayadır annemi korkutmuyorum bi selam vereyimYok kanka gidemedim.
Sabah ağrım vardı. Garip bi ağrıydı canım sıkıldı bugunu hep yatakta geçirmek istedim. Wc dışında zaten kalkmiyordum ama hepten yatayim bugun dedim.
Carsambaya erteledim kan idrar vs de vereyim dedim.
Mantıksız değil canım bi sabit birde ufak beşik çok mantıklı ben mutfağa bile çekiyordum çocuğuBen de salona bundan alıcammmsırf ahşap seviyorum diye bide egebaby alıcam saçma mı sizcr ya doğru söyleyin yenidoğan için egebaby büyük mü olur diye bundan da alayım, hem de slaonda kullanırım dedim
Elif Serra daha güzel canımOndan korkuyorumm işte Serra Elif te zorlama oluyo, Elif Serra daha ahenkli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?