- 16 Eylül 2024
- 8.630
- 8.359
- 118
- Konu Sahibi annabelica
-
- #41.701
Günaydın baby
benim de değerler yüksek çıkmıştı sadece bol su sık çamaşır değiştir dedi umarım senin de ilaca ihtiyacın kalmadan bol su ile hallolurdoktorun ne söyleyecek acaba
Benim lökosit 0-5 aralığında olması gerekirken 26 çıkmıştı en sonki idrar tahlilinde hiç de anlamam tahlillerdensu kan tahlillerimizde kırmızı olmayan sonuclar görelim hepimiz ya
Senin kac hangi degerin yüksekti kuzum ?
Bakalim diger eksik sonuclar da çıksın da kendi doktoruma gondercem sonuçları. Umarim önemli birsey degildir yaa
Senin biraz daha düşükmüş benden belki ondan antibiyotik vermemistir.Benim lökosit 0-5 aralığında olması gerekirken 26 çıkmıştı en sonki idrar tahlilinde hiç de anlamam tahlillerden
Valla kuzum o kadar da dikkat ediyosun niye böyle oluyor ki diğer sonuçlar yeşil yeşil gelsinSenin biraz daha düşükmüş benden belki ondan antibiyotik vermemistir.
Benim lökosit 31 , yassı epitel 85 çıkmış referans aralığı 0-15 birde..
Kanda crp de 14.2 çıkmış.
Amin kuzum aminn digerleri yeşil olsun daValla kuzum o kadar da dikkat ediyosun niye böyle oluyor ki diğer sonuçlar yeşil yeşil gelsin
Canım çok geçmiş olsunAmin kuzum aminn digerleri yeşil olsun da
Gerçekten bende bilmiyorum ya can sıkıcı bir durum
Evim dışında bir yere çıkmıyorum vucut kendi kendine enfeksiyon üretiyor demek ki canı istediğinde..
Benim de geçen hafta verdiklerimde değerler kötüydü ama doktor bunda enfeksiyon yok dedi, arkadaşın dediği gibi bol su iç dedi. Belki anlamlı yükseklik değildir, çünkü benim değerlere bakınca bir sürü kırmızı vardı. Crp de üst değerden fazlaydı.Günaydın kızlar
Dün verdiğim tahlillerimin bir kısmı çıkmış. Galiba enfeksiyon var ya
Crp yüksek
Idrarda yassı epitel yüksek
Lökosit hem pozitif hem degeri yüksek
Diger degerlerden cikmayanlar da var ama sanırım bana antibiyotik yolları göründü
Canım benim pozisyon kaynaklıdır inşallah dediğin gibi baska bir durum olsa daha önceden de farkedilirdi. Perinatolog da öyle demis zaten. Biraz daha kalbin ferah olsun canım benimGünaydın kızlardün çok yazamadım hepinizin yazdıklarını okudum haklısınız galiba böyle bir kitle olsaydı şimdiye kadar görünmedi bebek kafası aşağıda olduğunda göründü pozisyondan dolayı olduğunu düşünüyorum chat GBT de pozisyon veya gölge etkisi bebek beyninde “kitle” gibi görünür, ama aslında tamamen normaldir diyor. Perinatologda pozisyondan böyle birşey olduğunu düşündü İnşallah pazartesi günü gittiğimizde bebeğim dönmüş olur
Canım benim çok teşekkür ederimCanım çok geçmiş olsun
Canım iste şu yassı epitel fln biraz fazla yüksek geldi bana ama bilmiyorum tabi doktorun yorumu ne olacak ne diyecek.Benim de geçen hafta verdiklerimde değerler kötüydü ama doktor bunda enfeksiyon yok dedi, arkadaşın dediği gibi bol su iç dedi. Belki anlamlı yükseklik değildir, çünkü benim değerlere bakınca bir sürü kırmızı vardı. Crp de üst değerden fazlaydı.
Günaydın kızlar
Dün verdiğim tahlillerimin bir kısmı çıkmış. Galiba enfeksiyon var ya
Crp yüksek
Idrarda yassı epitel yüksek
Lökosit hem pozitif hem degeri yüksek
Diger degerlerden cikmayanlar da var ama sanırım bana antibiyotik yolları göründü
Canım kanda crp 14 çıkmış o aşırı yüksek degil ama idrarda lökosit 31, yassı epitel 85 gelmisGünaydın canımçok yüksek değilse antibiyotik vermeyebilir canım, inşallah geçer suyla, crp çok mu yüksek idrar dolayısıyla çıkmış olabilir o da
Canım kanda crp 14 çıkmış o aşırı yüksek degil ama idrarda lökosit 31, yassı epitel 85 gelmis
Günaydın canımgünaydın guzel anneler
Amin kuzum amin..İnşallah antibiyotik gerekli görmez canım, doktorun bir baksın
Amin kuzum amin..
Tüm sonuclar çıksın da göndereceğim bakalım ne diyecek.
Fitil kullanıyorum ayıptır soylemesi idrar örneğinde de fitil kalıntıları cok oluyor acaba sonucu etkiliyor olabilir mi
Amin amin inşallah canımCanım benim pozisyon kaynaklıdır inşallah dediğin gibi baska bir durum olsa daha önceden de farkedilirdi. Perinatolog da öyle demis zaten. Biraz daha kalbin ferah olsun canım benimpazartesi güzel pozlarla seni rahatlatsın bebisin inşallah
Canım benim çok teşekkür ederimönemli bir durum olmaz umarım ki..
Evde 2 defa gittim test vermeden önce ilk idrar degildi ama yine de fitil kalıntıları vardi. Benimde kafam karisti yaBilmem ki canım belki etkiliyor olabilir hatta diyorlar ki önden bir temizlik yapın, ilk idrar değil orta idrar kültürü olsun diyorlar, hemşire bana öyle demişti, orta idrar örneği olsun lütfen direkt ilk değil, bazen yanlış sonuç çıkabiliyor o şekilde demişti
Canım önceki gebeliğimin son haftalarında bendede enfeksiyon çıkmıştı hem fitil hem antibiyotik kullanmıştım birşey olmaz inşallah inan enfeksiyon daha kötüEvde 2 defa gittim test vermeden önce ilk idrar degildi ama yine de fitil kalıntıları vardi. Benimde kafam karisti yaneyse napalim artik gerekirse antibiyotik kullanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?